سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش گردشگری در توسعه پایدار روستایی (مطالعه موردی: زیست‏کره خوارتوران استان سمنان)

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,238

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DESERT01_333

Index date: 20 August 2012

نقش گردشگری در توسعه پایدار روستایی (مطالعه موردی: زیست‏کره خوارتوران استان سمنان) abstract

امروزه صنعت گردشگری در بسیاری از کشورهای بزرگ و کوچک جهان یکی از بزرگ‏ترین و سودآورترین صنایع به‏شمار می‏آید و این در حالی است که کشور ایران علی‏رغم غنا و تنوع فرهنگی، تمدنی، زیست محیطی و آداب و رسوم هنوز نتوانسته جایگاه و سهم متناسب با خود را در صنعت گردشگری کسب کند.گردشگری روستایی یکی از اجزای مهم صنعت گردشگری و یکی از بهترین راه‏های نجات روستا از مسائل و مشکلات اجتماعی، اقتصادی و زیست محیطی می‏باشد. با وجود این‏که منطقه بیابانی و نیمه بیابانی قسمت اعظم مساحت ایران را به خود اختصاص داده است اما این منطقه بیش از سایر مناطق همواره مورد غفلت و بی توجهی قرار گرفته است به طوری‏که تصور عموم از این مناطق به عنوان نواحی بی حاصل است، غافل از این‏که همین نواحی به ظاهر بی‏ثمر دارای چنان جاذبه‏های طبیعی و انسانی هستند که در صورت شناساندن آن‏ها و البته سرمایه‏گذاری لازم در این امر می‏توانند به منابع پر ارزشی از لحاظ اقتصادی تبدیل شوند. منطقه بیابانی خوارتوران واقع در شرق استان سمنان که امروزه به زیست‏کره خوارتوران معروف است دارای توان‏های بالقوه در زمینه گردشگری چه از نظر چشم اندازهای طبیعی و چه از لحاظ جاذبه‏های انسانی است که بدون شک می‏توان با برنامه‏ریزی دقیق و منسجم و با بکارگیری بخش خصوصی، این منطقه را به بزرگ‏ترین مرکز جلب اکوتوریسم کشور تبدیل نمود و اقتصاد استان را متحول و دگرگون ساخت.

نقش گردشگری در توسعه پایدار روستایی (مطالعه موردی: زیست‏کره خوارتوران استان سمنان) Keywords:

نقش گردشگری در توسعه پایدار روستایی (مطالعه موردی: زیست‏کره خوارتوران استان سمنان) authors

لیلا سلمانپور

دانشآموخته کارشناسی ارشد ژئومرفولوژی دانشگاه علوم و تحقیقات تهرا

مهناز زارع خورمیزی

دانشآموخته کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طب

پرویز کردوانی

استاد گروه جعرافیا دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آقاخانی، س. 1383. قابلیت‌ها و محدودیت‌های توسعه استان گیلان در ...
درئوماکس، ترجمه سهامی، س. 1379. جغرافیای انسانی (جلد 2). انتشارات ...
سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان سمنان. 1387. طرح توجیهی ...
شریعت‌ناه، م.، و همکاران. 1387. بررسی جاذبه‌های گردشگری در حوزه ...
فرجی راد، ع.ر، و آقاخانی، س. 1388. تحلیلی نو پیرامون ...
قدیری معصوم. .. و پازکی، م. 1387. نقش گردشگری پایدار ...
Gilg, A. 1988. Rural recreation tourism, London. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش گردشگری در توسعه پایدار روستایی (مطالعه موردی: زیست‏کره خوارتوران استان سمنان)" توسط لیلا سلمانپور، دانشآموخته کارشناسی ارشد ژئومرفولوژی دانشگاه علوم و تحقیقات تهرا؛ مهناز زارع خورمیزی، دانشآموخته کارشناسی ارشد آبخیزداری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طب؛ پرویز کردوانی، استاد گروه جعرافیا دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی بیابان (علوم، فنون و توسعه پایدار) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اکوتوریسم، خوارتوران، زیستکره، گردشگری، توسعه پایدار هستند. این مقاله در تاریخ 30 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1238 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه صنعت گردشگری در بسیاری از کشورهای بزرگ و کوچک جهان یکی از بزرگ‏ترین و سودآورترین صنایع به‏شمار می‏آید و این در حالی است که کشور ایران علی‏رغم غنا و تنوع فرهنگی، تمدنی، زیست محیطی و آداب و رسوم هنوز نتوانسته جایگاه و سهم متناسب با خود را در صنعت گردشگری کسب کند.گردشگری روستایی یکی از اجزای مهم صنعت گردشگری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش گردشگری در توسعه پایدار روستایی (مطالعه موردی: زیست‏کره خوارتوران استان سمنان) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.