سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ارتباط پدیده های جوی اقیانوسی با نوسانات خشکسالی فصل بهار در رودخانه کرخه

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,192

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE09_661

Index date: 28 September 2012

بررسی ارتباط پدیده های جوی اقیانوسی با نوسانات خشکسالی فصل بهار در رودخانه کرخه abstract

در بین مجموعه هشت بلایای طبیعی، خشکسالی دارای بیشترین و فراگیرترین خسارات اقتصادی – اجتماعی و زیست محیطی است که نیاز است اززوایای مختلفی چون پایش ، پیش بینی ، تعدیل ملی و منطقه ای مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد. عمده خسارات وارده در نتیجه عدم آگاهی ازوضعیت کلی آب کشور و عدم استفاده از داده های با دقت بالا و قابل اعتماد جهت پیش بینی بیلان آبی حوزه های آبخیز می باشد. سیگنال هایاقلیمی دارای طول دوره آماری بالا بوده و از قابلیت کفایت و اعتماد بالایی برخوردار می باشد و به سادگی از سایت های اینترنتی مرتبط قابل دستیابی هستند. بطوری که در چند سال اخیر این سیگنال ها جهت پیش بینی خشک سالی و ترسالی،پیش بینی وقوع سیل،پیش بینی جریان کمینه یابیشینه رودخانه ، شروع فصل گرم یاسرد و.... در سطح جهان مورد استفاده قرار م یگیرند. این تحقیق به بررسی تاثیر سیگنال های اقلیمی( 29 سیگنال بر جریان بهاره رودخانه کرخه (آمار 34 ساله) پرداخته است. از شاخص دبی استاندارد شدهSDI) به عنوان نمایه جریان و به بررسی همبستگی بین شاخصSDI و سیگنال های اقلیمی پرداخته شد. پس از مشخص شدن ضرایب همبستگی به کمک رگرسیون چند متغیره ترکیب نهاییسیگنال های موثر بر خشکسالی جریان بهاره در هر ایستگاه بدست آمد. بطور کلی نتایج نشان داد که ترکیب سیگنا لهای اقلیمی 4NINA فصلزمستان بهمراهSOIپاییزPDOتابستان وPNA بهار بیشترین تاثیر را بر نوسانات جریان بهاره رودخانه کرخه دارند.

بررسی ارتباط پدیده های جوی اقیانوسی با نوسانات خشکسالی فصل بهار در رودخانه کرخه Keywords:

بررسی ارتباط پدیده های جوی اقیانوسی با نوسانات خشکسالی فصل بهار در رودخانه کرخه authors

ام البنین بذرافشان

دانشجوی دوره دکتری تخصصی آبخیزداری- دانشگاه تهران

علی سلاجقه

عضوهیات علمی گروه آبخیزداری- پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
فاتحی مرج.ا. برهانی داریان‌ع. مدیانم. (1384) پیش بینی فصلی بارش ...
صلاحی، ب و همکاران(1386). ارتباط نوسان های گردش جوی - ...
ناظم السادات، ج و همکاران(1386). ارزیابی سطح معنی‌داری برای پیش ...
Hesieh, W.W and Y.Jingyang. 2002. Seasonal prediction with error estimation ...
Nicholson, S.E.2001. The Relationship between El-Nino and drought, Journal of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ارتباط پدیده های جوی اقیانوسی با نوسانات خشکسالی فصل بهار در رودخانه کرخه" توسط ام البنین بذرافشان، دانشجوی دوره دکتری تخصصی آبخیزداری- دانشگاه تهران؛ علی سلاجقه، عضوهیات علمی گروه آبخیزداری- پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهر؛ احمد فاتحی مرج؛ محمد مهدوی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنگره بین الملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خشکسالی ،سیگنال های اقلیمی، شاخصSDIجریان بهاره هستند. این مقاله در تاریخ 7 مهر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1192 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در بین مجموعه هشت بلایای طبیعی، خشکسالی دارای بیشترین و فراگیرترین خسارات اقتصادی – اجتماعی و زیست محیطی است که نیاز است اززوایای مختلفی چون پایش ، پیش بینی ، تعدیل ملی و منطقه ای مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد. عمده خسارات وارده در نتیجه عدم آگاهی ازوضعیت کلی آب کشور و عدم استفاده از داده های با دقت ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ارتباط پدیده های جوی اقیانوسی با نوسانات خشکسالی فصل بهار در رودخانه کرخه با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.