تاثیر روابط نوآوری های مالی و عمق مالی درروند رشد اقتصادی

Publish Year: 1402
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 112

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MANAGEMENTCONF01_006

تاریخ نمایه سازی: 4 شهریور 1402

Abstract:

هدف اصلی این تحقیق چگونگی اثرگذاری نوآوری های مالی و عمق مالی در روند رشد اقتصادیهست.با توجه به اهمیت ویژه ای که بخش مالی در شرایط اقتصاد ایران دارد. ویژگی های درونی رشد وتوسعه ی اقتصادی پیشرفته عمق مالی از دیدگاه فرصت های پیشگام رو به افزایش نوآوری مالی است.این تحقیق با رابطه ی بین عمق مالی، نوآوری های مالی، و رشد اقتصادی در میان ۲۲ کشور اقتصادسازمانهای همکاری اقتصادی و توسعه در طول سال های ۲۰۰۸ - ۲۰۱۸ سروکار دارد و اینکار را با بهکار بردن روش رگرسیون حداقل مربعات ادغام شده و تجزیه وتحلیل رگرسیون داده های پانل تاثیر ثابتانجام می دهد. هدف این تحقیق آن است تا به لحاظ تجربی این مسئله را مورد آزمون قرار دهد که آیا رشد اقتصادی به تعمیق مالی، نوآوری های مالی، و محیط سازمانی بستگی دارد یا خیر؟ یافتههایموجود بر روی تحقیقات اخیر راجع به طرفداران و مخالفان نوآوریهای مالی پوشش میدهد. نتایجحاصل از تخمین و برآوردنشان می دهند که درحالی که تعمیق مالی یک عامل پیش بینی کننده یقدرتمند رشد اقتصادی در سرتاسر اقتصادهای با درآمد بالا و اقتصادهای با درآمد متوسط است، امانوآوری های مالی یک عامل پیش بینی کننده ای است که اندکی ضعیف تر می باشد. علیرغم تاثیرشناسایی شده ی مثبت نوآوری های مالی بر روی رشد اقتصادی، تصریح و تاکید می شود که تاثیر منفیعمق مالی ممکن است با بازار مالی بیش ازحد اشباع شده در کشورهای توسعه یاقته اشاره داشته باشد.متناسب و سازگار با این نظریه ی کلی که چارچوب سازمانی، ظرفیت بخش مالی برای به کارگیری وپیاده سازی نوآوری های مالی را برمی انگیزد، این تحقیق اظهار می دارد که عمق مالی و نوآوری های مالی پیش نیازهای بهتر رشد اقتصادی هستند تا رشد و توسعه ی سازمانی.

Keywords:

عمق مالی , رشد و توسعه ی اقتصادی , نوآوری های مالی , تحقیق و توسعه

Authors

مهدی نبی پور افروزی

دانشجوی دکتری، گروه علوم اجتماعی و رفتاری، مالی (مهندسی مالی)، دانشکده مدیریت، پردیسبین الملل ارس دانشگاه تهران، ارس، ایران.

مصطفی یزدانجو

دانشجوی دکتری، گروه علوم اجتماعی و رفتاری، مالی (مهندسی مالی)، دانشکده مدیریت، پردیسبین الملل ارس دانشگاه تهران، ارس، ایران