سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر پیش تیمارهای مختلف و روش خشک کردن بر روی زمان خشک شدن و کیفیت توت خوراکی سفید

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,268

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BAGHBANI07_650

Index date: 26 December 2012

اثر پیش تیمارهای مختلف و روش خشک کردن بر روی زمان خشک شدن و کیفیت توت خوراکی سفید abstract

در این پژوهش اثر 8 پیش تیمار و 2 روش (آون 50 درجه و سایه) بر زمان خشک کردن توت سفید و کیفیت آن بررسی شد. تیمارها عبارت بودند از، 1- مخلوط اتیل اولئات و کربنات پتاسیم (AEEO) و 2- محلول اسید اسکوربیک و محلول AEEO و 3- محلول اسید سیتریک و محلول AEEO و 4- آب مقطر 80 درجه و آب مقطر 25 درجه، 5- سود با دمای 80 درجه و آب مقطر 25 درجه، 6- روغن زیتون و کربنات پتاسیم، 7- آب مقطر ( شاهد)، 8- آب مقطر 80 درجه سانتیگراد و محلول AEEO در کل میوه های درون آون سریعتر از سایه خشک شدند، اما کیفیت در این روش به مراتب کمتر از خشک کردن در سایه بود و میوها تغییر رنگ دادند. بیشترین زمان خشک شدن مربوط به تیمارهای 4 و 7 بود و کمترین زمان را تیمار 8 و سپس 5 به خود اختصاص دادند که از نظر کیفیتی بدترین رنگ و طعم را داشتند. تیمارهای 2 و 3 از نظر زمانی در حد وسط قرار گرفتند اما بیشترین کیفیت و شفاف ترین رنگ مربوط به آنها بود. بنابراین توصیه میگردد برای خشک کردن از دمای کمتر و پیش تیمار حاوی آنتی اکسیدان استفاده شود.

اثر پیش تیمارهای مختلف و روش خشک کردن بر روی زمان خشک شدن و کیفیت توت خوراکی سفید Keywords:

اثر پیش تیمارهای مختلف و روش خشک کردن بر روی زمان خشک شدن و کیفیت توت خوراکی سفید authors

حسین شیخ سفلی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز دانشگاه تهران

تکتم السادات تقوی

استادیار گروه مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز دانشگاه تهران

ایمان سلطانی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز دانشگاه تهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Doymaz, I (2004). Drying kinetics of white mulberry. Food Engineering, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر پیش تیمارهای مختلف و روش خشک کردن بر روی زمان خشک شدن و کیفیت توت خوراکی سفید" توسط حسین شیخ سفلی، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز دانشگاه تهران؛ تکتم السادات تقوی، استادیار گروه مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز دانشگاه تهران؛ ایمان سلطانی، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی علوم باغبانی و فضای سبز دانشگاه تهر نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توت سفید، پیش تیمار، زمان خشک شدن هستند. این مقاله در تاریخ 6 دی 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1268 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش اثر 8 پیش تیمار و 2 روش (آون 50 درجه و سایه) بر زمان خشک کردن توت سفید و کیفیت آن بررسی شد. تیمارها عبارت بودند از، 1- مخلوط اتیل اولئات و کربنات پتاسیم (AEEO) و 2- محلول اسید اسکوربیک و محلول AEEO و 3- محلول اسید سیتریک و محلول AEEO و 4- آب مقطر 80 درجه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر پیش تیمارهای مختلف و روش خشک کردن بر روی زمان خشک شدن و کیفیت توت خوراکی سفید با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.