سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثرتیمارهای هورمونی و موادکمک ریشه زا برریشه زایی قلمه ارقام سخت ریشه زای زیتون

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,171

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RCASFT02_023

Index date: 27 January 2013

بررسی اثرتیمارهای هورمونی و موادکمک ریشه زا برریشه زایی قلمه ارقام سخت ریشه زای زیتون abstract

پژوهش حاضر به منظور یافتن روش مناسب جهت افزایش درصد ریشه زایی ارقام فیشومی و شیراز انجام شده است این آزمایش بصورت اسپلیت پلات درقالب طرح کاملا تصادفی با 15 تیمار در4 تکرار و تعداد10 قلمه درهرتکرار درگلخانه میست انجام شد نوع رقم به عنوان فاکتور اصلی و تیمارها به صورت فاکتورفرعی درفاکتوراصلی درنظر گرفته شد تیمارها شامل استفاده از هورمون IBA با غلظت های 2000و4000و6000 میلی گرم درلیتر و NAA با غلظت 2000 میلی گرم درلیتر به تنهایی و یا همراه با آسکوربیک اسید با غلظت 2درصد و پراکسید هیدروژن H2O2 با غلظت 3/5 درصد بود پس از گذشت 110 روز تعدادقلمه های ریشه دار شده تعدادقلمه های جوانه زده تعدادریشه درهرقلمه و متوسط طول ریشه درهرقلمه ثبت گردید.

بررسی اثرتیمارهای هورمونی و موادکمک ریشه زا برریشه زایی قلمه ارقام سخت ریشه زای زیتون Keywords:

بررسی اثرتیمارهای هورمونی و موادکمک ریشه زا برریشه زایی قلمه ارقام سخت ریشه زای زیتون authors

مصطفی عطارزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی

عبدالحسین ابوطالبی

اعضای هیئت علمی دانشگاه آزادجهرم

داریوش هوشمند

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی فارس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ابوطالبی، ع. و تفضلی، ع. 1384.اثرات زمان قلمه گیری و ...
Daoud, D.A.، and Agha.J.T. and Abu-Lebda. khaiatM.S .1992. Influence of ...
Rugini E., Po1iti V., Bignami C., Agazio M.DE. and Grego ...
Sebastiani, L. and Tognetti, R. 2002. Hydrogen peroxide and indole-3 ...
Sebastiani, L., and Tognetti R. 2003. Growing Season and hydrogen ...
Wiesman , Z., and Lavee, S. 1994. Enhancement of IBA ...
This research was conducted to aim of find approach method ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثرتیمارهای هورمونی و موادکمک ریشه زا برریشه زایی قلمه ارقام سخت ریشه زای زیتون" توسط مصطفی عطارزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی؛ عبدالحسین ابوطالبی، اعضای هیئت علمی دانشگاه آزادجهرم؛ بهنام بهروزنام؛ داریوش هوشمند، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی فارس نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش منطقه ای علوم کشاورزی و صنایع غذایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ریشه زایی، IBA، آسکوربیک اسید، پراکسید هیدروژن هستند. این مقاله در تاریخ 8 بهمن 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1171 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پژوهش حاضر به منظور یافتن روش مناسب جهت افزایش درصد ریشه زایی ارقام فیشومی و شیراز انجام شده است این آزمایش بصورت اسپلیت پلات درقالب طرح کاملا تصادفی با 15 تیمار در4 تکرار و تعداد10 قلمه درهرتکرار درگلخانه میست انجام شد نوع رقم به عنوان فاکتور اصلی و تیمارها به صورت فاکتورفرعی درفاکتوراصلی درنظر گرفته شد تیمارها شامل استفاده از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثرتیمارهای هورمونی و موادکمک ریشه زا برریشه زایی قلمه ارقام سخت ریشه زای زیتون با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.