سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نگرشی نو بر مرز پرمین – تریاس با استفاده از فرامینیفرهای بنتیک در میدان گازی پارس جنوبی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,588

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI16_110

Index date: 27 January 2013

نگرشی نو بر مرز پرمین – تریاس با استفاده از فرامینیفرهای بنتیک در میدان گازی پارس جنوبی abstract

تعداد 95 گونه متعلق به 49 جنس از فرامینیفرای بنتیک و شش گونه جلبک از 850 مقطع نازک متعلق به مغزههای چاه SPD12C-08 به منظور بررسی میکروفونای سنگهای پرمین و تریاس در میدان گازی پارس جنوبی مطالعه و شناسایی گردید که تعداد 447 مقطع نازک مربوط به سازند دالان و 403 مقطع نازک مربوط به سازند کنگان میباشد. توالی پرمین در این چاه (سازند دالان مشتمل بر سه عضو K3 وK4 و نار) از سنگ آهک، دولومیت، به همراه کمی انیدریت و رگههای شیلی و توالی تریاس (سازند کنگان مشتمل بر دو عضو K1 و K2) در قسمت تحتانی (K2) و از تناوب آهک دولومیتی، آهک و دولومیت و در قسمت فوقانی (K1) از تناوب آهک و دولومیتهای متبلور کرم تا خاکستری روشن، تشکیل شده است. در نهایت پس از ترسیم جدول گسترش چینه شناسی این گونهها، با در نظر گرفتن انتشار و گسترش زمانی این فونا در حوضه تتیس و مقایسه با سایر برش ها در این حوضه 4 بایوزون برای سازند دالان و یک بایوزون برای سازند کنگان به شرح زیر معرفی شد. - بایوزونهای سازند دالان مشتمل بر: 1) Shanita amosi Zone و 2) Paraglobivalvulina mira Zone و 3) Paradagmarita monodi Zone و 4) Charliella altineri Zone بایوزون معرفی شده برای سازند کنگان: 1) Spirorbis phlyctaenae Zone با توجه به بایوزونهای معرفی شده سن سازند دالان در این مطالعه Late Midian – Late Djulfian و سن سازند کنگان تریاس میانی، آشکوب آنیزین، معرفی می گردد و مرز P-T در عمق 3125 متری در چاه مذکور واقع شدهاست. رسوبات آشکوب دورآشامین ( پرمین بالایی) و آشکوب اسکیتین (تریاس زیرین) در چاه مورد مطالعه به دست نیامد که میتواند به دلیل عدم رسوبگذاری و یا عملکرد عامل فرسایش باشد.

نگرشی نو بر مرز پرمین – تریاس با استفاده از فرامینیفرهای بنتیک در میدان گازی پارس جنوبی Keywords:

نگرشی نو بر مرز پرمین – تریاس با استفاده از فرامینیفرهای بنتیک در میدان گازی پارس جنوبی authors

مینا مظاهری جوهری

دانشجوی کارشناسی ارشد چینه و فسیل شناسی. پژوهشکده علوم زمین. سازمان ز

ابراهیم قاسمی نژاد

دانشگاه تهران، دانشکده زمین شناسی

سید علی آقانباتی

سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، پژوهشکده علوم زمین

سیامک امیری

کارشناس ارشد مهندسی نفت، شرکت پتروپارس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Stanley, S.M., X. Yang, 1994, A double mas extinction at ...
Gaillot, J., Vachard, D. 2007; The Khuff Formation (Middle East) ...
p al aeog eographical implications. Journal of Coloquios de Paleontologia ...
Insalaco, E., A., Virgone, B., Courme, J., Gaillote, S., A., ...
Kolodka, C. Vennin, E., Vachard, D., Trocme, V., Goodarzi, M. ...
Mohtat - Aghai, P. and D., Vachard, 2005, Late Permian ...
Schubert, J.K., D.J., Bottjer, 1992, Early Triassic stromatolites as postmass ...
Wignall, P.B., A., Hallam, 1992, Anoxia as d cause of ...
Zaninetti, L., P. H., Brinnimann, Huber and A Moshtaghian, 1978, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نگرشی نو بر مرز پرمین – تریاس با استفاده از فرامینیفرهای بنتیک در میدان گازی پارس جنوبی" توسط مینا مظاهری جوهری، دانشجوی کارشناسی ارشد چینه و فسیل شناسی. پژوهشکده علوم زمین. سازمان ز؛ ابراهیم قاسمی نژاد، دانشگاه تهران، دانشکده زمین شناسی؛ سید علی آقانباتی، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، پژوهشکده علوم زمین؛ سیامک امیری، کارشناس ارشد مهندسی نفت، شرکت پتروپارس نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی شانزدهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بیواستراتیگرافی، پرمین، پارس جنوبی، جلفین هستند. این مقاله در تاریخ 8 بهمن 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1588 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تعداد 95 گونه متعلق به 49 جنس از فرامینیفرای بنتیک و شش گونه جلبک از 850 مقطع نازک متعلق به مغزههای چاه SPD12C-08 به منظور بررسی میکروفونای سنگهای پرمین و تریاس در میدان گازی پارس جنوبی مطالعه و شناسایی گردید که تعداد 447 مقطع نازک مربوط به سازند دالان و 403 مقطع نازک مربوط به سازند کنگان میباشد. توالی پرمین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نگرشی نو بر مرز پرمین – تریاس با استفاده از فرامینیفرهای بنتیک در میدان گازی پارس جنوبی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.