سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر شرایط هیدرولیز بر درجه هیدرولیز و بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (carassius Carassius)

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,407
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSCBIO01_167

Index date: 19 April 2013

اثر شرایط هیدرولیز بر درجه هیدرولیز و بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (carassius Carassius) abstract

با بکارگیری فن آوری آنزیمی جهت بازیافت نیتروژن از هیدرولیز آنزیمی ماهی، امکان تولید طیف وسیعی از اجزای غذایی یا محصولات صنعتی برای طیف گسترده ای از کاربردها فراهم می آید. در این راستا می توان از محصولات جانبی شیلاتی، مواد خام ثانویه و ازگونه هایی کم مصرف که درصورت عدم استفاده نادیده گرفته می شوند، بهره برد. پروتئین های هیدرولیز شده ی ماهی به عنوان منبعی غنی از پپتیدهای سلامتی بخش با خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی و سایر ویژگی های مطلوب، قابلیت کاربرد در فرمولاسیون های غذایی را دارند.هدف از این پژوهش بررسی متغیرهای اثرگذار در هیدرولیز آنزیمی ماهی کاراس شامل زمان و فعالیت آنزیمی با استفاده از آنزیم آلکالاز، بر روی درجه هیدرولیز و بازیافت نیتروژنی پروتئین های هیدرولیز شده حاصل بود. ماهی کاراس(Carassius carassius) بدلیل ارزش اقتصادی پایین مورد بررسی قرار گرفت که می تواند منبع مناسبی جهت تولید محصولات با ارزش افزوده بالا باشد. هیدرولیز آنزیمی در دمای 45 درجه سانتی گراد و در سه سطح آنزیمی 30، 60 و 90 واحد آنسون به ازای هرکیلوگرم پروتئین طی 30 تا 210 دقیقه، با بازه های زمانی 30 دقیقه‌ای صورت پذیرفت. زمان مناسب جهت هیدرولیز به منظور بدست آمدن بیشترین بازیافت نیتروژنی، 180 دقیقه و در فعالیت آنزیمی 90 واحد آنسون محاسبه گردید. نتایج نشان داد که با افزایش زمان هیدرولیز از 30 دقیقه به 210 دقیقه، شدت و نرخ درجه هیدرولیز به تدریج کاهش می‌یابد.

اثر شرایط هیدرولیز بر درجه هیدرولیز و بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (carassius Carassius) Keywords:

اثر شرایط هیدرولیز بر درجه هیدرولیز و بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (carassius Carassius) authors

علیرضا مهرگان نیکو

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع

علیرضا صادقی ماهونک

استادیار علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

محمد قربانی

استادیار علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

علی طاهری

استادیار شیلات دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

مقاله فارسی "اثر شرایط هیدرولیز بر درجه هیدرولیز و بازیافت نیتروژنی پروتئین هیدرولیز شده حاصل از ماهی کاراس (carassius Carassius)" توسط علیرضا مهرگان نیکو، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع ؛ علیرضا صادقی ماهونک، استادیار علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان؛ محمد قربانی، استادیار علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان؛ علی طاهری، استادیار شیلات دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی دانشجویی بیوتکنولوژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ماهی کاراس، پروتئین هیدرولیز شده، درجه هیدرولیز، بازیافت نیتروژنی، آنزیم آلکالاز هستند. این مقاله در تاریخ 30 فروردین 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1407 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با بکارگیری فن آوری آنزیمی جهت بازیافت نیتروژن از هیدرولیز آنزیمی ماهی، امکان تولید طیف وسیعی از اجزای غذایی یا محصولات صنعتی برای طیف گسترده ای از کاربردها فراهم می آید. در این راستا می توان از محصولات جانبی شیلاتی، مواد خام ثانویه و ازگونه هایی کم مصرف که درصورت عدم استفاده نادیده گرفته می شوند، بهره برد. پروتئین های ... .