سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی الگوی منطقه بندی ژئوشیمیایی کانسار مس طلا پرفیری دالی جهت تعیین شاخصهای سطح فرسایش

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,178

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CISEG01_056

Index date: 7 May 2013

بررسی الگوی منطقه بندی ژئوشیمیایی کانسار مس طلا پرفیری دالی جهت تعیین شاخصهای سطح فرسایش abstract

مطالعهی منطقهبندی هالههای ژئوشیمیائی اولیه از اهمیت عملی ویژهای برخوردار است . برای مطالعه ی هاله های ژئوشیمیائی اولیه در مقاطع عرضی معمولاً از دو روش ضریب اختلاف عناصر و شاخص منطقهبندی استفاده میشود که روش شاخص منطقهبندی به مراتب دقیقتر است. یکی از کاربردهای سری منطقه بندی محوری، تعیین شاخص های ژئوشیمیائی به عنوان معیاری در تعیین سطح فرسایش کانسار مىباشد و اساس تعیین این شاخصها بر نمونهبردارى از افقهاى مختلف بنا نهاده شده است. کانسار مس- طلا پورفیری دالی در استان اراک و بر روی کمربند ولکانیکی ارومیه - دختر واقع شده است. در مطالعهی حاضر مطالعات آماری پایه و تغییرات غلظت عناصر بر روی 97 نمونه سطحی خاک و 401 نمونه آنالیز مغزه های حفاری انجام گرفته است. جهت تعیین سری منطقهبندی عناصر، میانگین عیار 80 و 100 متری محاسبه و سری منطقه بندی عناصر با استفاده از روش شاخص ، 50 ، نمونهها در کمپوزیتهای 40 منطقهبندی تعیین شده است. با استفاده از ضریب همبستگی رتبه ای اسپیرمن در مقایسه با سری منطقه بندی Pb, Ba, Zn, Au, Bi, Cu, Co, استاندارد مس پورفیری، منطقه بندی با کمپوزیتهای 80 متری به صورت عناصر (Pb.Zn)/(Ba.Co) و Ba/Co مناسب تشخیص داده شد. سپس شاخصهای ژئوشیمیائی یکنواخت نسبت عناصر Mo جهت برآورد موقعیت نسبی سطح فرسایش در منطقه پیشنهاد گردید.

بررسی الگوی منطقه بندی ژئوشیمیایی کانسار مس طلا پرفیری دالی جهت تعیین شاخصهای سطح فرسایش authors

بهرام جفرسته

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی اصفهان

سید حسن طباطبائی

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی اصفهان

هوشنگ اسدی هارونی

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حسنی پاک، ع. ا، 1383، اصول اکتشافات ژئوشیمیائی، انتشارات دانشگاه ...
دایی جواد، ‌حجت الله، اسدی هارونی، هوشنگ، طباطبایی، سید حسن، ...
حسنی پاک، ع. ا.، شرف الدین، م.، 1384، تحلیل داده‌های ...
رحیمی، ب.، رحیمی پور، غ. ر، 1384، محاسبه سطح فرسایش ... [مقاله کنفرانسی]
نژادحسینی فشخامی، ح.، طباطبائی، س. ح.، اسدی هارونی، ه، 1388، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی الگوی منطقه بندی ژئوشیمیایی کانسار مس طلا پرفیری دالی جهت تعیین شاخصهای سطح فرسایش" توسط بهرام جفرسته، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ سید حسن طباطبائی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ هوشنگ اسدی هارونی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی معدن، دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 17 اردیبهشت 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1178 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مطالعهی منطقهبندی هالههای ژئوشیمیائی اولیه از اهمیت عملی ویژهای برخوردار است . برای مطالعه ی هاله های ژئوشیمیائی اولیه در مقاطع عرضی معمولاً از دو روش ضریب اختلاف عناصر و شاخص منطقهبندی استفاده میشود که روش شاخص منطقهبندی به مراتب دقیقتر است. یکی از کاربردهای سری منطقه بندی محوری، تعیین شاخص های ژئوشیمیائی به عنوان معیاری در تعیین سطح فرسایش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی الگوی منطقه بندی ژئوشیمیایی کانسار مس طلا پرفیری دالی جهت تعیین شاخصهای سطح فرسایش با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.