سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد نانولیپوزوم ها در انکپسوله کزدن ریز مغذی ها و مواد ضد میکروبی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,901

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GHOCHANFOOD02_331

Index date: 21 July 2013

کاربرد نانولیپوزوم ها در انکپسوله کزدن ریز مغذی ها و مواد ضد میکروبی abstract

نانوتکنولوژی موادغذایی شامل استفاده ازسامانه های نانو حامل برای پایدار نمودن مواد زیست فعال دربرابر دامنه وسیعی ازتغییرات محیطی شیمیایی و انزیمی و نیز افزایش زیست دسترسی آنها می باشد لیپوزوم ها گویچه های تهیه شده ازمولکولهای 2لایه چربی میباشند میتوان ریزمغذی ها را درون لیپوزوم ها تعبیه نمود و نیز از آنها برای انتقال مواد ضدمیکروبی جهت جلوگیری ازرشد میکروارگانیسم های عامل فساد درموادغذایی استفاده نمود نانولیپزوم ها سری نانومتری لیپوزوم ها بوده و ساختارهای کلوئیدی هستند که با اعمال انرژی به ترکیبات سازنده آنها عمدتا فسفولیپیدها دریک محلول آبی تشکیل میشوند درصنایع غذایی ازلیپوزوم ها و نانولیپوزوم ها برای انکپسوله کردن و ازاد شدن کنترل شده موادغذایی انتقال طعم دهنده ها و موادمغذی و اخیرا توانایی آنها درریزپوشانی ترکیبات حساس ضدمیکروبی که میتواند به نگهداری موادغذایی دربرابر الودگیهای میکروبی استفاده میشود دراین مطالعه مهمترین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی لیپوزم ها و نانولیپوزوم ها و روشهای مرسوم و صنعتی اماده سازی و ساخت آنها موردب ررسی قرارگرفته است بعلاوه خلاصه ای ازکاربرد نانولیپوزوم ها بعنوان حاملهای انتقال ریزمغذی ها انزیم ها افزودنی ها و موادضدمیکروبی درانواع سامانه های غذایی بویژه لبنیات شرح داده شده است

کاربرد نانولیپوزوم ها در انکپسوله کزدن ریز مغذی ها و مواد ضد میکروبی Keywords:

کاربرد نانولیپوزوم ها در انکپسوله کزدن ریز مغذی ها و مواد ضد میکروبی authors

نوشین واحدی کیا

دانشجویان کارشناسی ارشد صنایع غذایی

فرهاد گراوند

دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی

سیدمهدی جعفری

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
I- Benech, R. O., C., Fliss, I. 2002. Inhibition of ...
Colas, J. C, Shi, W. L, Mozafari, M. R., Singh, ...
Degnan, A. J., Luchansky, J. B. 1992. Influence of beef ...
Kirby, C. J., Brooker, B. E., Law, B. A. 1987. ...
Laridi, R., Kheadr, E. E., Benech, R. O., Vuillemrd, J. ...
Lasic, D. D., Joannic, R., Keller, B.2001. Spontaneous ves iculation.Adc ...
Mekkerdcho. et al. 2009. Liposome encapsulation of antimicrobial extracts in ...
Mozafari, M. R. 205. Liposomes: an overview of manufacturing techniques. ...
Mozafari et al. 208. Nano liposomes and Their Applications in ...
Pick, U. 1981. Liposomes with a large trapping capacity prepared ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد نانولیپوزوم ها در انکپسوله کزدن ریز مغذی ها و مواد ضد میکروبی" توسط نوشین واحدی کیا، دانشجویان کارشناسی ارشد صنایع غذایی؛ محبوبه کشیری؛ فرهاد گراوند، دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی؛ سیدمهدی جعفری، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نانوبیوتکنولوژی، نانولیپوزوم، انکپسوله کردن، زیست دسترسی هستند. این مقاله در تاریخ 30 تیر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1901 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نانوتکنولوژی موادغذایی شامل استفاده ازسامانه های نانو حامل برای پایدار نمودن مواد زیست فعال دربرابر دامنه وسیعی ازتغییرات محیطی شیمیایی و انزیمی و نیز افزایش زیست دسترسی آنها می باشد لیپوزوم ها گویچه های تهیه شده ازمولکولهای 2لایه چربی میباشند میتوان ریزمغذی ها را درون لیپوزوم ها تعبیه نمود و نیز از آنها برای انتقال مواد ضدمیکروبی جهت جلوگیری ازرشد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد نانولیپوزوم ها در انکپسوله کزدن ریز مغذی ها و مواد ضد میکروبی با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.