سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی و مکانیابی بارور سازی ابرها با استفاده از تکنیک منطق فازی و روش سلسه مراتبی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,148

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

COLIMACONF01_053

Index date: 2 September 2013

بررسی و مکانیابی بارور سازی ابرها با استفاده از تکنیک منطق فازی و روش سلسه مراتبی abstract

با توجه به شرایط خشکی کشور ایران، بارورسازی ابر از راهکارهای مناسب جهت تعدیل و افزایش استحصال آب و تخفیفخشکسالی می باشد، اما جهت بارورسازی ابر در کشورمی بایست شرایط خاصی جهت بازدهی و راندمان بالا و کاهش هزینه ها وجودداشته باشد که مکانیابی مناسب قبل از شروع پرواز می تواند بعنوان یکی از مهمترین این شرایط تلقی گردد،که در این مقالهبه این امر پرداخته شده است. هدف از تحقیق حاضر پهنه بندی کشور ایران جهت بارورسازی ابر در ماههای مناسب بوده که بدینمنظور در ابتدا به جمع آوری و تهیه نقشه های عوامل موثربارورسازی ابر پرداخته شد. این عوامل شامل: بارش، سیستمابرناکی، دمای جو بالا، توپوگرافی، رودخانه ها، سدها، پراکنش ایستگاههای هواشناسی، رادار، کاربری اراضی و فرودگاهها میباشد. سپس وزندهی هر پارامتر با استفاده از روش سلسله مراتبی انجام گرفت و از هر پارامتر بصورت مجزا نقشه رستری ،کلاسهبندی و فازی تهیه شد و در نهایت نقشه های پهنه بندی و مکان های مناسب بارورسازی ابرها برای ماههای مختلف تهیه شد. پهنهبندی نقشه ها نشان از مناسب بودن شرایط بارورسازی ابر در قسمت های شمالی و شمالغربی و شرقی کشور ایران و شرایط نامناسببارور سازی ابر در جنوب کشور می باشد.

بررسی و مکانیابی بارور سازی ابرها با استفاده از تکنیک منطق فازی و روش سلسه مراتبی Keywords:

بررسی و مکانیابی بارور سازی ابرها با استفاده از تکنیک منطق فازی و روش سلسه مراتبی authors

سیدحامد طباطبائی بفروئی

کارشناس ارشد مرکز ملی باروری ابرها

سمانه پورمحمدی

کارشناس ارشد مرکز ملی باروری ابرها

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نختین کنفراذ اس مآی آب و هواشغزادبی ایرارن، 31 _ ...
Andersen, H.E., Kronvang, B., Larsen, S.E., Hoffmann, C.Ch., Jensen, T.S. ...
Griffith Don A., CCM, Mark E. Solak The Potential Use ...
Griffith, Mark E. Solak and David P. Yorty , WINTER ...
Shivaji Rao.T, Cloud Seeding For India, Author: Publisher: Mr, T. ...
Weather Modification Program, Fact Sheet No 18, 2001: Kansas Water ...
Senior expert _ cloud seeding department Email: ham edt abat ...
enior expert of cloud seeding department Email :s.poormoham m adi ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی و مکانیابی بارور سازی ابرها با استفاده از تکنیک منطق فازی و روش سلسه مراتبی" توسط سیدحامد طباطبائی بفروئی، کارشناس ارشد مرکز ملی باروری ابرها؛ سمانه پورمحمدی، کارشناس ارشد مرکز ملی باروری ابرها نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس ملی آب و هوا شناسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله باروری ابرها، روش سلسله مراتبی، منطق فازی، پهنه بندی هستند. این مقاله در تاریخ 11 شهریور 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1148 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به شرایط خشکی کشور ایران، بارورسازی ابر از راهکارهای مناسب جهت تعدیل و افزایش استحصال آب و تخفیفخشکسالی می باشد، اما جهت بارورسازی ابر در کشورمی بایست شرایط خاصی جهت بازدهی و راندمان بالا و کاهش هزینه ها وجودداشته باشد که مکانیابی مناسب قبل از شروع پرواز می تواند بعنوان یکی از مهمترین این شرایط تلقی گردد،که در ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی منطق فازی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی و مکانیابی بارور سازی ابرها با استفاده از تکنیک منطق فازی و روش سلسه مراتبی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.