سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی توسعه شهری پایدار با منابع درامدی شهرداری؛ نمونه موردی شهر زابل

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,241

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GEHSD01_146

Index date: 5 September 2013

بررسی توسعه شهری پایدار با منابع درامدی شهرداری؛ نمونه موردی شهر زابل abstract

شهرداری به عنوان نوعی حکومت محلی در شهرها دارای وظایفی مانند امور خدماتی، نوسازی و عمرانی است که انجام این وظایفنیازمند درامدهایی میباشد. همچنین برای اینکه شهر را در جهت توسعه پایدار سوق دهد نیازمند درامد پایدار است تا برای ایفای نقشخود آنها را هزینه کند. بعد از سال 1362 با قطع بودجه دولت و خودکفایی شهرداریها بدون تعریف درامد مشخصی برای آنها، اکثرشهرداریها با مشکل مواجه شده و برای کسب درامد مورد نیاز به سوی درامدهای ناپایدار روی آوردهاند. شهرداری زابل نیز به علتعدم رونق اقتصادی این شهر، نبود کارخانجات پردرآمد، ساخت و سازهای غیر اصولی، کشف نشدن منابع و مواهب محیطی آن، مرزیبودن و نبود نیروی متخصص و کارامد انسانی بیشتر از عوارض درامدی چون عوارض نفتی، جریمه کمیسیون ماده 100 ، فروشتراکم و تغییر کاربریها ارتزاق نموده که از پایداری لازم برخوردار نبوده و درامدهای پایداری مثل عوارض نوسازی و معاملات غیرمنقول در حاشیه قرار گرفتهاند. تحقیق حاضر به صورت توصیفی- تحلیلی میباشد که برای جمع آوری اطلاعات از روش اسنادی ومیدانی استفاده شده و به وسیله نرم افزار اکسل نمایش و تحلیل شدهاند، نتایج نشان میدهد، بیش از نیمی از درامد شهرداری زابلناپایدار بوده و حدود یک هفتم آن مختصبه درامد جریمه کمیسیون ماده 100 میباشد و در نتیجه یکی از پارامترهای توسعه شهریپایدار اقتصاد با دوام میباشد و از آنجا که اغلب درامدهای ناپایدار مستمر نیستند توسعه شهری پایدار نبوده و باید در جهت پایداریحرکت کند.

بررسی توسعه شهری پایدار با منابع درامدی شهرداری؛ نمونه موردی شهر زابل Keywords:

بررسی توسعه شهری پایدار با منابع درامدی شهرداری؛ نمونه موردی شهر زابل authors

اکبر کیانی

زابل، دانشگاه زابل، دانشکده ادبیات، گروه جغرافیا

راضیه دولتی

زابل، دانشگاه زابل، دانشکده ادبیات، گروه جغرافیا

فاطمه نصیری

زابل، دانشگاه زابل، دانشکده ادبیات، گروه جغرافیا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زنگنه، یعقوب، 1383. "درامدی بر اقتصاد شهری"، ناشر (دانشگاه تربیت ...
بصیری‌پارسا، نیره و اکبری، نعمت الله، 1389 "پایداری درامد شهرداری‌ها ...
مهدیزاده، جواد، 1382 _ "برنامه‌ریزی راهبردی توسعه شهری (تجربیات اخیر ...
‌عباسی کشکولی، محمدعلی و باقریکشکولی، علی، 1389."راه‌های تامین درامد پایدار ...
مهندسان مشاوره امونپاد، 1383."شیوههای افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های شهرداری"، ...
منتظری، رسول و خدایی، زهرا، 1391. "نقش منابع مالی پایدار ...
آقلعهدار، حسام، 1382.مقایسه منابع درآمدی شهرداری‌ها در کلان شهرهای ایران ...
I9] شورای اسلامی شهر تهران (دوره سوم)، 1386. "طرح جامع ...
کاظمی، موسی و محمدی، سید مهدی، 1380 "توسعه پایدار شهری؛ ...
شرزه‌ای، غلامعلی و ماجد، وحید، 1390. تامین مالی پایدار شهر؛ ...
غازی، ایران، بیک محمدی، حسن، بزی، خدارحم، _ بر اقتصاد ...
Grahame Allen, (2003) ."House of Commons:, economic policy and statistics ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی توسعه شهری پایدار با منابع درامدی شهرداری؛ نمونه موردی شهر زابل" توسط اکبر کیانی، زابل، دانشگاه زابل، دانشکده ادبیات، گروه جغرافیا؛ راضیه دولتی، زابل، دانشگاه زابل، دانشکده ادبیات، گروه جغرافیا؛ فاطمه نصیری، زابل، دانشگاه زابل، دانشکده ادبیات، گروه جغرافیا نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی جغرافیا،مخاطرات محیطی و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ساختار درامدی، درامد پایدار، توسعه پایدار، شهرداری زابل هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1241 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شهرداری به عنوان نوعی حکومت محلی در شهرها دارای وظایفی مانند امور خدماتی، نوسازی و عمرانی است که انجام این وظایفنیازمند درامدهایی میباشد. همچنین برای اینکه شهر را در جهت توسعه پایدار سوق دهد نیازمند درامد پایدار است تا برای ایفای نقشخود آنها را هزینه کند. بعد از سال 1362 با قطع بودجه دولت و خودکفایی شهرداریها بدون تعریف درامد ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شهرداری زابل و شهرداری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی توسعه شهری پایدار با منابع درامدی شهرداری؛ نمونه موردی شهر زابل با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.