سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پهنه بندی اقلیم آسایشگردشگری استان مرکزی با استفاده از شاخص دمای معادل فیزیولوژیک PET)مطالعه موردی تالاب میقان

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 905

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DESERTWETLAND03_062

Index date: 19 December 2013

پهنه بندی اقلیم آسایشگردشگری استان مرکزی با استفاده از شاخص دمای معادل فیزیولوژیک PET)مطالعه موردی تالاب میقان abstract

در این پژوهش با استفاده از شاخصدمای معادل فیزیولوژیکPETبه پهنه بندی و ارزیابی اقلیم آسایش توریستی دراستان مرکزی وبراساس آن تالاب میقان پرداخته شده است .این شاخص شرایط اقلیم آسایش را برای توریسم بااستفاده از متغیرهای موقعیتی شامل طول و عرض جغرافیایی و ارتفاع . متغیر های هواشناسی،شامل: دمای هوا به سانتی گراد، فشار بخار آب به هکتوپاسکال، رطوبت نسبی به درصد،سرعت باد به متربر ثانیه ومیزان ابرناکی به اکتای از ایستگاههای سینوپتیک 17 شهرستان در طول دوره آماری 20 ساله ( 198-2005 )،متغیرهای فردی شامل ویژگیهای فیزیولوژیک موثر همچون قد، وزن، سن وجنسیت است ومتغیر های مربوط به نوع پوششوفعالیت است که توسط نرم افزارExcel و Ray manدر ماههای مختلف تعیین گردیده است.روش این پژوهش تحلیلی – توصیفی بوده وهدف آن پهنه بندی کیفی و شرایط اقلیمی استان مرکزی و براساس آن تالاب میقان از بعد آسایشی وبیوکلیمایی وتعیینتقویم گردشگری آن بر اساس شاخصPETمی باشد.نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد ، که شاخص اقلیم توریستی منطقه دارای تنوع زیادی بوده در این استان شهرستان ساوه وتفرش در ماه های فروردین،اردیبهشت وآبان و شهرستان های خمین و اراک در ماه های خرداد ،تیر ،مردا د وشهریور بهترین شرایط را از نظر اقلیم آسایشی داشته و برای گردشگران مناسب می باشد.براین اساس تالاب میقان در شهرستان اراک در ماه های خرداد ،تیر ،مردا د وشهریور بهترین شرایط را از نظر اقلیم آسایشی داشته و برای گردشگران مناسب می باشد

پهنه بندی اقلیم آسایشگردشگری استان مرکزی با استفاده از شاخص دمای معادل فیزیولوژیک PET)مطالعه موردی تالاب میقان Keywords:

پهنه بندی اقلیم آسایشگردشگری استان مرکزی با استفاده از شاخص دمای معادل فیزیولوژیک PET)مطالعه موردی تالاب میقان authors

مژگان محرراحمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی توریسم دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

امیر گندمکار

استادیار ،گروه جغرافیا ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسماعیلی، رضا، گندمکا _ میر، حبیبی نوخندان، م، (1389)، رزیابی ...
ذوالفقاری، حسن، (1386)تعیین تقویم مناسب برای گردش در تبریز با ...
ذوالفقا و، .حسن.حیدری، فاطمه _ (13889)؛ تحلیلی _ ویژگی های ... [مقاله کنفرانسی]
توحیدی فر، م، سلمان زاده، ر، بنی اسدی، س، ایمانی ...
اسماعیلی، رضا؛ صابر حقیقت، اکرم و ملبوسی، شراره. (1389). ارزیابی ... [مقاله کنفرانسی]
رمضانی گورابی، بهمن، (388 1)؛شناخت پتانسیل آسایش بیوکلیماتیک انسانی تالاب ...
سازمان هواشناسی کشور، شناسنامه آماری ایستگاههای سینوپتیک استان مرکزی. ...
فرج زاده، منوچهر، (386 1):تکنیک های اقلیم شناسی.انتشارات سمت . ...
پایلی یزدی، محمد حسین و مهدی سقایی، (1386)، گردشگری (ماهیت ...
ولایی، س، (1385)، مروری بر صنعت گردشگری، چاپ اول دانشگاه ...
خالدی، شهریار، (1374) آب وهواشناسی کاربردی، انتشارات قومس، تهران ...
رضوانی، علی اصغر (1385)، جغرافیا و صنعت توریسم، انتشارات دانشگاه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پهنه بندی اقلیم آسایشگردشگری استان مرکزی با استفاده از شاخص دمای معادل فیزیولوژیک PET)مطالعه موردی تالاب میقان" توسط مژگان محرراحمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی توریسم دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد؛ امیر گندمکار، استادیار ،گروه جغرافیا ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی مقابله با بیابان زایی و توسعه پایدار تالابهای کویری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اقلیم آسایشتوریسم، پهنه بندی استان مرکزی ،تالاب میقان،مدل دمای فیزیولوژیکPET هستند. این مقاله در تاریخ 28 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 905 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش با استفاده از شاخصدمای معادل فیزیولوژیکPETبه پهنه بندی و ارزیابی اقلیم آسایش توریستی دراستان مرکزی وبراساس آن تالاب میقان پرداخته شده است .این شاخص شرایط اقلیم آسایش را برای توریسم بااستفاده از متغیرهای موقعیتی شامل طول و عرض جغرافیایی و ارتفاع . متغیر های هواشناسی،شامل: دمای هوا به سانتی گراد، فشار بخار آب به هکتوپاسکال، رطوبت نسبی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پهنه بندی اقلیم آسایشگردشگری استان مرکزی با استفاده از شاخص دمای معادل فیزیولوژیک PET)مطالعه موردی تالاب میقان با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.