سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پیش بینی دبی سیلاب رودخانه با ا ستفاده ازشبکه عصبی مصنوعی مطالعه موردی: رودخانه خشک شیراز ـ ایستگاه چنارسوخته

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 813

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DESERTWETLAND03_207

Index date: 19 December 2013

پیش بینی دبی سیلاب رودخانه با ا ستفاده ازشبکه عصبی مصنوعی مطالعه موردی: رودخانه خشک شیراز ـ ایستگاه چنارسوخته abstract

باتوجه به اینکه عواملی همچون میزانبارندگی درجه حرارت تبخیر نفوذپذیری و جریان آبهای زیرزمینی برروی دبی ماهانه رودخانه ها تاثیر دارد ولی بطور کلی مهمترین عامل تغییرات دبی رودخانه ها میزان بارش می باشد دراین تحقیق نقش پارامترهایی ازجمله دبی ماه های گذشته و میزان بارندگی و درجه حرارت برروی دبی ماهیانه ایستگاه چنارسوخته رودخانه خشک شیراز مورد بررسی قرارگرفته است هدف اصلی این تحقیق استفاده ازروش شبکه عصبی جهت بررسی تاثیر پارامترهای مختلف برروی دبی هرماه بود هاست اطلاعات مربوط به دبی ماهیانه ایستگاه چنارسوخته رودخانه خشک شیراز و میزان بارندگی و درجه حرارت منطقه به عنوان داده های مطالعاتی تحقیق انتخاب گردید برای مدلسازی اطلاعات ازنرم افزارQNET2000 که براساس روش پیشخور عمل می کند استفاده شده است 10ساختارمختلف ازشبکه عصبی باتغییردرلایه های ورودی و تعدادگره ها درلایه های پنهان 3الی21 گره ایجادگردید

پیش بینی دبی سیلاب رودخانه با ا ستفاده ازشبکه عصبی مصنوعی مطالعه موردی: رودخانه خشک شیراز ـ ایستگاه چنارسوخته Keywords:

پیش بینی دبی سیلاب رودخانه با ا ستفاده ازشبکه عصبی مصنوعی مطالعه موردی: رودخانه خشک شیراز ـ ایستگاه چنارسوخته authors

راضیه روزگار

دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی منابع طبیعی

عبدالعلی عادلپور

استادیاردانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس

محمدرضا نیک منش

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امامقلی‌زاده ص.، م.، کاشفی‌پور، و ترابی پوده ح، 1384. استفاده ... [مقاله کنفرانسی]
حمیدی ر. و امامقلی‌زاده، ص، 1389. پیش بینی آبدهی رودخانه ... [مقاله کنفرانسی]
رابرت جی. شالکف. 1384. مترجمان: محمود جورابیان، طناز زارع، امید ...
سازمان آب منطقه ای استان فارس.1390. داده های اخذ شده ...
شجاعی اردکانی، ر، و سبزواری، تورج.1384. برآورد دبی رودخانه‌ها با ... [مقاله کنفرانسی]
مدیریت آبخیزداری سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، 1381، گزارش ارزیابی ...
Haykin, S., 1999: Neural networks, A _ prehensive foundation, second ...
Schmitz G.H., Cullmann J., 2008: PAI-OFF: A new proposal for ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پیش بینی دبی سیلاب رودخانه با ا ستفاده ازشبکه عصبی مصنوعی مطالعه موردی: رودخانه خشک شیراز ـ ایستگاه چنارسوخته" توسط راضیه روزگار، دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی منابع طبیعی؛ عبدالعلی عادلپور، استادیاردانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس؛ محمدرضا نیک منش، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی مقابله با بیابان زایی و توسعه پایدار تالابهای کویری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پیش بینی دبی سیلاب، رودخانه خشک شیراز، شبکه عصبی مصنوعی هستند. این مقاله در تاریخ 28 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 813 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که باتوجه به اینکه عواملی همچون میزانبارندگی درجه حرارت تبخیر نفوذپذیری و جریان آبهای زیرزمینی برروی دبی ماهانه رودخانه ها تاثیر دارد ولی بطور کلی مهمترین عامل تغییرات دبی رودخانه ها میزان بارش می باشد دراین تحقیق نقش پارامترهایی ازجمله دبی ماه های گذشته و میزان بارندگی و درجه حرارت برروی دبی ماهیانه ایستگاه چنارسوخته رودخانه خشک شیراز مورد بررسی قرارگرفته ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شبکه عصبی و سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله پیش بینی دبی سیلاب رودخانه با ا ستفاده ازشبکه عصبی مصنوعی مطالعه موردی: رودخانه خشک شیراز ـ ایستگاه چنارسوخته با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.