سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عوامل زمین شناختی موثردرتشکیل بیابان مطالعه موردی: استان قم

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 776

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DESERTWETLAND03_600

Index date: 19 December 2013

بررسی عوامل زمین شناختی موثردرتشکیل بیابان مطالعه موردی: استان قم abstract

یکی ازاساسی ترین عوامل گسترش مناطق بیابانی ساختارزمین شناسی و نوع لیتولوژی سازندهای مختلف تشکیل دهنده حوضه هاست وجود انواع سازندهای تبخیری و ریزدانه های حاوی املاح مخرب درگسترش بیابانها نقش اساسی دارد استان قم بامساحتی بالغ بر1123800 هکتاردرعرض شمالی 34درجه تا 15دقیقه و 35درجه و طول شرقی 50درجه تا 52درجه واقع شده است و دربراوردهای اولیه بیش ازدوسوم مساحت استان را مناطق خشک و بیابانی تشکیل میدهند هدف ازانجام این تحقیق بررسی زمین شناسی و پراکندگی جغرافیایی سازندهای تبخیری و تاثیر آنها درایجادبیابانهای اولیه و ثانویه دراستان قم می باشد بدین منظور با استفاده ازنقشه های زمین شناسی و شبکه هیدروگرافی نقشه های اولیه سازندهای تبخیری و شور بیابان اولیه و سازندهای تحت تتاثیر سازندهای تبخیری بیابان ثانویه درمحیط gis وبا استفاده ازنرم افزار Ilwise تهیه گردید سپس با انجام عملیات صحرایی محدوده بیابانهای استان قم کنترل و اصلاح گردید باتوجه به نتایج بدست امده ازکل محدوده استان سطحی معادل 660794/4 هکتار 58/8 درصد جزو بیابانهای اولیه و 83161/2 هکتار 7/4 درصد جزو بیابانهای ثانویه می باشد درمجموع 66/2 درصد ازمساحت استان جزو قلمرو مناطق بیابانی ازنظر زمین شناسی قرارمیگیرد

بررسی عوامل زمین شناختی موثردرتشکیل بیابان مطالعه موردی: استان قم Keywords:

بررسی عوامل زمین شناختی موثردرتشکیل بیابان مطالعه موردی: استان قم authors

سیدمهدی ادنانی

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قم

ابوالفضل خلیل پور

پژوهشگرمرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران

محمد خسروشاهی

عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ احمدی، ح، 1371 . ژئومورفولوژی کاربردی _ جلد 2، ...
چوپانی س.، خسرو شاهی م.، غلامپور م.، میرآخورلو خ. _ ...
_ تریکار، ژ، 1369 . اشکال ناهمواری در نواحی خشک. ...
_ طهماسبی، ع، 1377. بررسی عوامل موثر در شور شدن ...
_ فخری ف.، جعفری س. م. _ خسروشاهی م. _ ...
_ فیض نیا، س، 1378. بررسی عوامل زمین شناسی در ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی عوامل زمین شناختی موثردرتشکیل بیابان مطالعه موردی: استان قم" توسط سیدمهدی ادنانی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان قم؛ ابوالفضل خلیل پور، پژوهشگرمرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران؛ محمد خسروشاهی، عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور؛ حمیدرضا جاویدکیا، پژوهشگر نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی مقابله با بیابان زایی و توسعه پایدار تالابهای کویری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بیابان، سازندزمین شناسی، ژئومورفولوژی، استان قم هستند. این مقاله در تاریخ 28 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 776 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی ازاساسی ترین عوامل گسترش مناطق بیابانی ساختارزمین شناسی و نوع لیتولوژی سازندهای مختلف تشکیل دهنده حوضه هاست وجود انواع سازندهای تبخیری و ریزدانه های حاوی املاح مخرب درگسترش بیابانها نقش اساسی دارد استان قم بامساحتی بالغ بر1123800 هکتاردرعرض شمالی 34درجه تا 15دقیقه و 35درجه و طول شرقی 50درجه تا 52درجه واقع شده است و دربراوردهای اولیه بیش ازدوسوم مساحت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عوامل زمین شناختی موثردرتشکیل بیابان مطالعه موردی: استان قم با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.