سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

انواع شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی و خواص و کاربرد آنها در صنایع غذایی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 10,848

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI21_1643

Index date: 23 February 2014

انواع شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی و خواص و کاربرد آنها در صنایع غذایی abstract

شیرین کننده ها را می توان به عنوان کی افزودنی به محصولات غذایی اضافه کرد که باعث ایجاد طعم شیرینی و مزه ی دهانی خاص درمحصول می گردد و بر خواص فیزیکی، شیمیایی، رئولوژی، مکانیکی، سفتی، قابلیت نرم کنندگی، فعالیت آبی، حجم دهندگی، و ایجاد رنگ، تأثیر گذار بوده و افزایش ارزش غذایی ماده غذایی را نیز باعث می شود. یرین کننده ها به 2 گروه اصلی مصنوعی و طبیعی طبقه بندی می شوند. بشیرین کنده های طبیعی، شامل انواع مونو، دی، تری، و ... ساکارید، پلی ال قندها و شیرین کننده های تصفیه شده و شیرین کننده هایی که از مواد طبیعی و گیاهی گرفته می شود می باشند. شیرین کننده های مصنوعی شامل ساخارین، آسه سولفام، سیکلامات، آسپارتام، سوکرالوز، آلیتام که همه آنها فاقد کالری هستند. مصرف کنندگان این محصولات را که با جایگزین های شکر شیرین شده اند، به دلایل کاهش کالری دریافتی، کمک به حفظ سلامت بدن، کنترل وزن ترجیح می دهند در این مطالعه ما به بررسی شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی و تأثیر جایگزینی برخی از آنها در محصولاتی نظیر شکلات، کیک، مربای رژیمی روی خصوصیات رئولوژیکی، شیمیایی، فیزیکی این محصولات پرداختیم.

انواع شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی و خواص و کاربرد آنها در صنایع غذایی Keywords:

شیرین کننده های کالری زا , شیرین کننده های غیر کالری زا , شیرین کننده های طبیعی , شیرین کننده های مصنوعی

انواع شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی و خواص و کاربرد آنها در صنایع غذایی authors

مهسا خرمی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی واحد علوم و تحقیقات

شیرین رضایی

دانشجوی کارشناسی ارشد موسسه غیرانتفاعی آموزش عالی خزر

سیما عبادی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی واحد علوم و تحقیقات

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کر ا مت، ج . (1378) . مبا نی شیمی ...
لامع، ح . (1379) . ر ا هنما ی ا ...
Amerine, M.A. , R .M .Pangborn, E.B .Roes sler.2006 .Principles ...
konoshima, T., takasaki, M., 2002 _ c ancer _ chemoprentive ...
oint Expert Commit e on Food Additives _ ECFA). _ ...
Jarvis, B _ _ (2009) .Artificial Sweeteners, Their origins and ...
Jirgens H, Haass W, Castaieda T et al. (2005). "Consuming ...
Martins L.de Melo a M, , Maria H .BoliniA, Efraim ...
Nishikawa, T; Edelstein, D; Du, XL; Yamagishi, _ Matsumura, T; ...
Singh, S, D, Rao, G. , P.(2005).Stevia The Herbal Suger ...
Page KA et al. (2013). "Effects of fructose . glucose ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "انواع شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی و خواص و کاربرد آنها در صنایع غذایی" توسط مهسا خرمی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی واحد علوم و تحقیقات؛ شیرین رضایی، دانشجوی کارشناسی ارشد موسسه غیرانتفاعی آموزش عالی خزر؛ سیما عبادی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی واحد علوم و تحقیقات نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شیرین کننده های کالری زا، شیرین کننده های غیر کالری زا، شیرین کننده های طبیعی، شیرین کننده های مصنوعی هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 10848 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شیرین کننده ها را می توان به عنوان کی افزودنی به محصولات غذایی اضافه کرد که باعث ایجاد طعم شیرینی و مزه ی دهانی خاص درمحصول می گردد و بر خواص فیزیکی، شیمیایی، رئولوژی، مکانیکی، سفتی، قابلیت نرم کنندگی، فعالیت آبی، حجم دهندگی، و ایجاد رنگ، تأثیر گذار بوده و افزایش ارزش غذایی ماده غذایی را نیز باعث می شود. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله انواع شیرین کننده های طبیعی و مصنوعی و خواص و کاربرد آنها در صنایع غذایی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.