سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی تأثیر مالچ پاشی در مناطق بیابانی حاشیه ارگ یزد از دیدگاه ساکنان منطقه

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,497

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISADMC03_076

Index date: 14 March 2014

ارزیابی تأثیر مالچ پاشی در مناطق بیابانی حاشیه ارگ یزد از دیدگاه ساکنان منطقه abstract

فرسایش بادی یکی از عوامل اصلی آسیب به خاک، فقیر شدن خاک‏های زراعی، آلوده شدن هوا، انتقال ذرات معلق، آسیب رساندن به تأسیسات و ماشین آلات و مناطق مسکونی است. در سال‏های اخیر استفاده از مواد شیمیایی، به منظور افزایش پایداری خاکدانه‏ها و تثبیت خاک مورد توجه قرار گرفته است، اما در انتخاب یک ماده شیمیایی مناسب به عنوان تثبیت کننده خاک در برابر فرسایش بادی، باید مولفه های زیادی مورد توجه قرار گیرد، این پژوهش به منظور ارزیابی اثر اجرای طرح مالچ-پاشی بر روی جوامع مسکونی و انسانی در استان یزد در شهرهای‏های اشکذر، رضوان شهر و روستای شرف آباد انجام شده است. با توجه به تجزیه و تحلیل پرسش نامه‏ها، مالچ پاشی در شهرستان اشکذر در بخش کشاورزی 47%، دامداری 47%، بهداشت و سلامت 87% و در پیشگیری از گرد و خاک 97% ، تأثیر مثبت داشته است. مالچ پاشی در رضوان شهر در بخش کشاورزی 68%، دامداری 63%، بهداشت و سلامت 93% و در امر پیشگیری از گرد و خاک 97% تأثیر مثبت داشته است. همچنین مالچ پاشی در شرف آباد، در بخش کشاورزی 63%، دامداری70%، در بهداشت و سلامت 97% و در پیشگیری از گرد و خاک 100% تأثیر مثبت داشته است.

ارزیابی تأثیر مالچ پاشی در مناطق بیابانی حاشیه ارگ یزد از دیدگاه ساکنان منطقه Keywords:

ارزیابی تأثیر مالچ پاشی در مناطق بیابانی حاشیه ارگ یزد از دیدگاه ساکنان منطقه authors

علی اکبر جمالی

استادیاردانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد،گروه آبخیزداری، میبد

علی بهمنزاد منجی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته آبخیزداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد، گروه آبخیزداری، میبد

راضیه عزیزی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته آبخیزداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد، گروه آبخیزداری، میبد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدی، ح.خراسانی، ن. ا. کرمی، م و آذرکار، س.م.(1383). برآورد ...
رهبر، ا. و درویش، م. (1385). مروری بر تحقیقات در ...
زهتابیان، غ.ر. احمدی، ح و آذرنیوند، ح.(1385). بررسی اثر فرسایش ...
گلبابایی، ح. خلیل پور، ا. طهماسبی بیرگانی، ع.م.(1383). شناسنایی کانون‌های ...
هاشمی، ز. جوادی، .ر. میری، ع.(1390)بررسی شدت فرسایش بادی و ...
- Lian-You, L. Shang-Yu, G., Pei-Jun, S., Xiao-Yan, L., & ...
- Miller, C. T., Barry, D. A., Katul, G., Rinaldo, ...
_ Subramaniam, N., &Chinappa. G.P. (2002). Remote sensing and GIS ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی تأثیر مالچ پاشی در مناطق بیابانی حاشیه ارگ یزد از دیدگاه ساکنان منطقه" توسط علی اکبر جمالی، استادیاردانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد،گروه آبخیزداری، میبد؛ علی بهمنزاد منجی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته آبخیزداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد، گروه آبخیزداری، میبد؛ راضیه عزیزی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته آبخیزداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد، گروه آبخیزداری، میبد نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی فرسایش بادی و طوفان های گردو غبار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بیابان زائی؛ تثبیت ماسه؛ فرسایش بادی؛ مالچ هستند. این مقاله در تاریخ 23 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1497 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فرسایش بادی یکی از عوامل اصلی آسیب به خاک، فقیر شدن خاک‏های زراعی، آلوده شدن هوا، انتقال ذرات معلق، آسیب رساندن به تأسیسات و ماشین آلات و مناطق مسکونی است. در سال‏های اخیر استفاده از مواد شیمیایی، به منظور افزایش پایداری خاکدانه‏ها و تثبیت خاک مورد توجه قرار گرفته است، اما در انتخاب یک ماده شیمیایی مناسب به عنوان تثبیت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی تأثیر مالچ پاشی در مناطق بیابانی حاشیه ارگ یزد از دیدگاه ساکنان منطقه با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.