سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تعداد روزهای همراه با گرد و غبار در شهداد

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,270

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISADMC03_107

Index date: 14 March 2014

بررسی تعداد روزهای همراه با گرد و غبار در شهداد abstract

معضلات زیست محیطی همواره به دلیل تأثیر سوء مورد توجه بشر بوده است. اثرات سوء طوفان­های گرد و غبار به دو گروه انسانی و محیطی تقسیم می­شوند. منطقه جنوب شرق ایران نیز به عنوان یکی از مناطق همراه با بیشترین تعداد روزهای طوفانی مطرح است که بررسی ابعاد این بلای طبیعی در این ناحیه امری ضروری است. پژوهش حاضر نیز تغییرات سالانه، فصلی و ماهانه تعداد روزهای گرد و غباری را برای ایستگاه­ شهداد بررسی می کند. به علت یکسان بودن باد غالب در منطقه این نتایج با نتایج ایستگاه های کرمان، بم و نهبندان مقایسه می شود. به منظور انجام این پژوهش، ابتدا آمار حداقل دید روزانه دوره زمانی (2010-2004) و سرعت و جهت باد به منظور ترسیم گلباد اخذ و سپس تغییرات سالانه و فصلی و ماهانه 4 ایستگاه شهداد، کرمان، بم و نهبندان بررسی شد. نتایج نشان داد که ایستگاه نهبندان با 61 روز بیش­ترین تعداد روزهای طوفانی و ایستگاه شهداد با 20 روز کم­ترین میزان را به خود اختصاص می­دهند. همچنین فصل زمستان با 65/47 % و فصل تابستان با 06/10 % به ترتیب بیش­ترین و کم­ترین روزهای طوفانی را شامل می­شوند. ژانویه بیشترین و سپتامبر کمترین روزهای طوفانی را دارند. درهمچنین وضعیت روزهای گرد و غباری ایستگاه شهداد مطلوب­تر از سایر ایستگاه­ها است.

بررسی تعداد روزهای همراه با گرد و غبار در شهداد Keywords:

تغییرات فصلی و ماهانه , شهداد , طوفان گرد و غبار

بررسی تعداد روزهای همراه با گرد و غبار در شهداد authors

مهران همدم­جو

دانشجوی کارشناسی ارشد بیابان­زدایی، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی اصفهان

علیرضا راشکی

استادیارگروه مدیریت مناطق خشک و بیابانی، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه فردوسی مشهد

رضا جعفری

استادیارگروه مرتع و آبخیزداری، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی اصفهان

شهباز مهرابی

دانشجوی کارشناسی ارشد بیابان­زدایی، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سلیمی، ا. (1391). تحلیل آماری و سینوپتیکی گرد _ غبارها ...
سلوتی، س. (1390). بیابان‌گردی در ایران. انتشارات ایران‌شناسی ...
شفیعی‌زاده، م. (1390). پدیده گرد و غبار: چارچوب‌ها و تعهدات ...
مهرابی، ش.(1391). پهنه بندی طوفان‌های گرد و غبار با استفاده ...
26 دی ماه 1392- یزد، دانشگاه یزد ...
Rezazadeh, M., Irannejad, P., Shao, Y. (2013). Climatology of the ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تعداد روزهای همراه با گرد و غبار در شهداد" توسط مهران همدم­جو، دانشجوی کارشناسی ارشد بیابان­زدایی، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ علیرضا راشکی، استادیارگروه مدیریت مناطق خشک و بیابانی، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه فردوسی مشهد؛ رضا جعفری، استادیارگروه مرتع و آبخیزداری، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ شهباز مهرابی، دانشجوی کارشناسی ارشد بیابان­زدایی، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی فرسایش بادی و طوفان های گردو غبار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تغییرات فصلی و ماهانه؛ شهداد؛ طوفان گرد و غبار هستند. این مقاله در تاریخ 23 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1270 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که معضلات زیست محیطی همواره به دلیل تأثیر سوء مورد توجه بشر بوده است. اثرات سوء طوفان­های گرد و غبار به دو گروه انسانی و محیطی تقسیم می­شوند. منطقه جنوب شرق ایران نیز به عنوان یکی از مناطق همراه با بیشترین تعداد روزهای طوفانی مطرح است که بررسی ابعاد این بلای طبیعی در این ناحیه امری ضروری است. پژوهش حاضر نیز ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی طوفان طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تعداد روزهای همراه با گرد و غبار در شهداد با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.