سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کاربرد مایکوریزا، ورمی کمپوست و کود فسفات زیستی بر همزیستی ریشه، غلظت فسفر و میزان اسانس در گیاه دارویی رازیانه

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,958

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SSCI10_148

Index date: 31 January 2007

بررسی کاربرد مایکوریزا، ورمی کمپوست و کود فسفات زیستی بر همزیستی ریشه، غلظت فسفر و میزان اسانس در گیاه دارویی رازیانه abstract

استفاده از کشاورزی پایدار بر پایه مصرف کودهای زیستی، یک راه حل مطلوب جهت غلبه بر مشکلات زیست محیطی به شمار می آید . گیاهان دارویی گزینه مناسبی برای این سیستم محسوب می شوند و در چنین شرایطی حداکثر عملکرد کیفی از آنها حاصل می گردد [.2] از بین این گیاهان، رازیانه (Foeniculum vulgare Mill) از اهمیت زیادی در ایران و جهان برخوردار می باشد . در یک پژوهش کاپور و همکاران (2004) نشان دادند که تلقیح رازیانه با قارچ مایکوریزا سبب افزایش معنی دار همزیستی ریشه، غلظت فسفر و میزان اسانس آن گردید . راتی و همکاران (2001) نیز در تحقیق خود بر روی علف لیمو مشاهده کردند که کاربرد باکتریهای حل کننده فسفات، درصد همزیستی و غلظت فسفر را افزایش داد . کیل و همکاران (1987) و ساینز و همکاران (2003) نیز در مطالعه خود به ترتیب بر روی مریم گلی و شبدر قرمز، شاهد بهبود درصد همزیستی و غلظت فسفر در اثر مصرف ورمی کمپوست بودند . هدف این پژوهش، بررسی اثر مایکوریزا، کود فسفات زیستی و ورمی کمپوست بر درصد همزیستی، غلظت فسفر و میزان اسانس رازیانه می باشد .

بررسی کاربرد مایکوریزا، ورمی کمپوست و کود فسفات زیستی بر همزیستی ریشه، غلظت فسفر و میزان اسانس در گیاه دارویی رازیانه authors

محمدتقی درزی

دانشجوی دکتری زراعت دانشگاه تربیت مدرس

امیر قلاوند

دانشیار دانشگاه تربیت مدرس

فرهاد رجالی

استادیار پژوهش موسسه تحقیقات خاک و آب

فاطمه سفیدکن

دانشیار پژوهش موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع .

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Kale, R.D., Bano, K., Sreenivasa, M.N. and Bagyaraj, D.J .1987. ...
Kapoor, R., Giri, B. and Mukerji, K.G .2004. Improved growth ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کاربرد مایکوریزا، ورمی کمپوست و کود فسفات زیستی بر همزیستی ریشه، غلظت فسفر و میزان اسانس در گیاه دارویی رازیانه" توسط محمدتقی درزی، دانشجوی دکتری زراعت دانشگاه تربیت مدرس؛ امیر قلاوند، دانشیار دانشگاه تربیت مدرس؛ فرهاد رجالی، استادیار پژوهش موسسه تحقیقات خاک و آب؛ فاطمه سفیدکن، دانشیار پژوهش موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع . نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره علوم خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 11 بهمن 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1958 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که استفاده از کشاورزی پایدار بر پایه مصرف کودهای زیستی، یک راه حل مطلوب جهت غلبه بر مشکلات زیست محیطی به شمار می آید . گیاهان دارویی گزینه مناسبی برای این سیستم محسوب می شوند و در چنین شرایطی حداکثر عملکرد کیفی از آنها حاصل می گردد [.2] از بین این گیاهان، رازیانه (Foeniculum vulgare Mill) از اهمیت زیادی در ایران ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کاربرد مایکوریزا، ورمی کمپوست و کود فسفات زیستی بر همزیستی ریشه، غلظت فسفر و میزان اسانس در گیاه دارویی رازیانه با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.