سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تأثیر شکل هندسی سنگدانه ها بر مقاومت فشاری و دوام بتن های خودتراکم پر مقاومت

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,452

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCICI05_094

Index date: 11 April 2014

تأثیر شکل هندسی سنگدانه ها بر مقاومت فشاری و دوام بتن های خودتراکم پر مقاومت abstract

امروزه ساخت و استفاده از بتن های بادوام و مقاومت بالا به علت تأثیرات مهم اقتصادی در پروژه های عمرانی یکی از مهمترین مسائل درصنعت ساخت وساز به شمار می رود. بتن خودتراکم به عنوان یکی از پیشرفت های تکنولوژی بتن ضمن تسهیل اجرا سبب بهیود مقاومتفشاری، افزایش کیفیت، کاهش آلودگی و صرفه جویی در هزینه های ساخت می گردد. از این رو بررسی عملکرد نوع مقاومت بالای این نوع بتناز نظر دوام امری ضروری می باشد. شکل سنگدانه ها و با توجه به تأثیرات آن در اصطکاک مابین اجزای تشکیل دهنده، تنش تسلیم، لزجتخمیری و چفت و بسط اجزای مخلوط بتن، نقش مهمی در عملکرد مقاومتی و دوام بتن علی الخصوص بتن های خودتراکم دارد، لذا در اینتحقیق بر آن شدیم تا با ساخت 4 طرح مخلوط با مقدار سیمان و نسبت آب به سیمان ثابت، مواد پودری، دانه بندی و نسبت سنگدانه هایدرشت به ریز ثابت با استفاده از : 1( سنگدانه های ریز گرد گوشه و درشت دانه تیز گوشه، 2( سنگدانه های ریز گرد گوشه و درشت دانه گردگوشه، 3( سنگدانه هیای ریز تیز گوشه و درشت دانه تیز گوشه، 4( سنگدانه های ریز تیز گوشه و درشت دانه گرد گوشه، انجام سه آزمایش فاز خمیری: 1)آزمایش جریان اسلامپ، 2)آزمایش قیف V شکل، 3)آزمایش جعبه U شکل بر روی آن ها و تهیه 84 عدد آزمونه که تا سن 3 روز در محیط استاندارد عمل آوری و سپس در دو محیط استاندارد و محیط با سولفات سدیم تا سن مورد نظر نگهداری و سپس در سنین 7، 28 و 90 روز آزمایش های مقاومت فشاری، چگالی، تخلخل و جذب آب مویینه بر روی آن ها انجام می گردد، تأثیر شکل سنگدانه ها را بر عملکرد این نوع بتن ها از نظر مقاومت و دوام بررسی، تحلیل و گزاش نمائیم.

تأثیر شکل هندسی سنگدانه ها بر مقاومت فشاری و دوام بتن های خودتراکم پر مقاومت Keywords:

تأثیر شکل هندسی سنگدانه ها بر مقاومت فشاری و دوام بتن های خودتراکم پر مقاومت authors

سعید ذوالقدری

مدیر فنی شرکت پریفاب و دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

قاسم دهقانی اشکذری

استادیار مجتمع دانشگاهی آمایش و پدافند غیرعامل دانشگاه صنعتی مالک اشتر

رضا مقیمی

کارشناس ارشد سازه، سرپرست واحد تحقیقات و توسعه شرکت پریفاب

علی اکبر مقصودی

دانشیار گروه مهندسی عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اولین کارگاه تخصصی بتن خودتراکم، دانشکده فنی دانشگاه تهران، اسفند ...
دومین کارگاه تخصصی بتن خودتراکم _ دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اردیبهشت ...
کنگره ملی بتن خودتراکم (بتن نسل جدید)، مرکز بین المللی ...
. Okamura, H, "Waiting for innovation in concrete materials", Cement ...
. Japan Society of Civil Engineers, _ Recommended Guidelines for ...
. Bartos, P.J.M. and Grauers, M., "Self - Compacting Concrete", ...
. Ramchandani, V.S., _ _ Superp lasticizers in Concrete", Canadian ...
. Beaupre, D., "Rheology of High Performance Shotcrete", Ph.D. Thesis, ...
. EFNARC, 'Specification and Guidelines for S elf-Compacting Concrete" , ...
. Brite Eu Ram., "Guidelines, Task 9, End Product, No. ...
. Concrete Quarterly, "Pull-Out Test for Reinforcement , Issue 198-63-RILEN ...
. Kahn, Lawrence F., Kurtis, Kimberly E.and Horta, A., "Evaluation ...
. D. Feys, R. Verhoeven, G. De Schutter, "Fundamental Study ...
AFP C-AFREM, sur la durabilite des betons, Methodes recommandes pour ...
Fares, H., Noumowe, A. and Remond, S., _، Self-C onsolidating ...
http : //hdl .handle.net/ _ 853/7159, 2005. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تأثیر شکل هندسی سنگدانه ها بر مقاومت فشاری و دوام بتن های خودتراکم پر مقاومت" توسط سعید ذوالقدری، مدیر فنی شرکت پریفاب و دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب؛ قاسم دهقانی اشکذری، استادیار مجتمع دانشگاهی آمایش و پدافند غیرعامل دانشگاه صنعتی مالک اشتر؛ رضا مقیمی، کارشناس ارشد سازه، سرپرست واحد تحقیقات و توسعه شرکت پریفاب؛ علی اکبر مقصودی، دانشیار گروه مهندسی عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس ملی بتن ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیمان، بتن خودتراکم، مقاومت فشاری، سنگدانه، شکل هندسی هستند. این مقاله در تاریخ 22 فروردین 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1452 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه ساخت و استفاده از بتن های بادوام و مقاومت بالا به علت تأثیرات مهم اقتصادی در پروژه های عمرانی یکی از مهمترین مسائل درصنعت ساخت وساز به شمار می رود. بتن خودتراکم به عنوان یکی از پیشرفت های تکنولوژی بتن ضمن تسهیل اجرا سبب بهیود مقاومتفشاری، افزایش کیفیت، کاهش آلودگی و صرفه جویی در هزینه های ساخت می گردد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تأثیر شکل هندسی سنگدانه ها بر مقاومت فشاری و دوام بتن های خودتراکم پر مقاومت با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.