سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی مدل‌های انتقال جرم در مدلسازی فرآیند تراوش تبخیری

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,253

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FGTDC01_046

Index date: 16 April 2014

بررسی مدل‌های انتقال جرم در مدلسازی فرآیند تراوش تبخیری abstract

فرآیند تراوش تبخیری یکی از مهمترین زمینه‌های تحقیقات غشایی است که در طول دهه گذشته توسعه قابل قبولی در جداسازی و بازیافت مخلوط مایعات داشته است. انتقال در فرآیند تراوش تبخیری با مدل‌های مختلفی بیان می‌شود که به منظور اعمال این مدل‌ها در فرآیند تراوش تبخیری، درک مکانیسم‌های مختلف انتقال ضروری است. باتوجه به مکانیسم و فرضیات مربوط، عملیات ریاضی و صورت نهایی مدل‌ها متفاوت خواهد بود. در این تحقیق، مطالعه‌ای بر مدل‌ها و روابط انتقال جرم در فرآیند تراوش تبخیری خواهیم داشت.

بررسی مدل‌های انتقال جرم در مدلسازی فرآیند تراوش تبخیری Keywords:

بررسی مدل‌های انتقال جرم در مدلسازی فرآیند تراوش تبخیری authors

فاطمه بزرگی امیری

کارشناس ارشد مهندسی شیمی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی

تورج محمدی

دکتری مهندسی شیمی،استاد دانشکده تحصیلات تکمیلی مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
F. Peng, F. Pan, D. Li, Zh. Jiang, "Pervaporation properties ...
R. Jiraratananon, A. Chanachai, R. Y. M. Huang, D. Uttapap" ...
F. Lipnizki & G. Trigardh "Modeling of pervaporation: Models to ...
J.W.Wijmans, R W.baker, "The solution _ diffusion model: a review" ...
R.K.Tyagi, A E.Fouda and T.Matsuura, "a pervaporation model: membrane designe", ...
S.K.Sikdar, E Ji and S.T.Hwang, "modeling of multic omponent pervaporation ...
R.Krishna and J.A.Wesslingh, "The Maxwell - Stefan approach to mass ...
R.Rautenbach and R. Albrecht, "The separation potential of pervaporation : ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی مدل‌های انتقال جرم در مدلسازی فرآیند تراوش تبخیری" توسط فاطمه بزرگی امیری، کارشناس ارشد مهندسی شیمی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی؛ تورج محمدی، دکتری مهندسی شیمی،استاد دانشکده تحصیلات تکمیلی مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش منطقه ای گاز، تکنولوژی و توسعه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تراوش تبخیری ، انتقال جرم، مکانیسم، جداسازی، بازیافت هستند. این مقاله در تاریخ 27 فروردین 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1253 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فرآیند تراوش تبخیری یکی از مهمترین زمینه‌های تحقیقات غشایی است که در طول دهه گذشته توسعه قابل قبولی در جداسازی و بازیافت مخلوط مایعات داشته است. انتقال در فرآیند تراوش تبخیری با مدل‌های مختلفی بیان می‌شود که به منظور اعمال این مدل‌ها در فرآیند تراوش تبخیری، درک مکانیسم‌های مختلف انتقال ضروری است. باتوجه به مکانیسم و فرضیات مربوط، عملیات ریاضی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی مدل‌های انتقال جرم در مدلسازی فرآیند تراوش تبخیری با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.