سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تنش خشکی و تاثیر آن بر روی عملکرد و اجزای عملکرد کنجد

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 659

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARSANJANDC01_081

Index date: 12 May 2014

تنش خشکی و تاثیر آن بر روی عملکرد و اجزای عملکرد کنجد abstract

کم آبی یکی از مهم‌ترین عوامل محدود کننده تولید گیاهان زراعی در مناطق خشک و نیمه خشک می‌باشد. جهت بررسی تحمل به خشکی 7 رقم کنجد آزمایشی براساس دو طرح بلوک کامل تصادفی جداگانه در سال زراعی 89-88 در منطقه میناب صورت پذیرفت. نتایج به دست آمده از تجزیه واریانس داده‌های به دست آمده حاکی از معنی‌دار بودن اثر تنش خشکی در اکثریت صفات می‌باشد، به این معنی که تنش خشکی باعث کاهش معنی‌داری اکثر صفات شده است. همچنین ارقام مختلف نیز در اکثر صفات با هم دارای اختلاف معنی‌داری می‌باشند. رقم توده محلی با میانگین عملکرد988/8 کیلو گرم در هکتار و رقم جیرفت 13 با میانگین 367/7 کیلوگرم در هکتار به ترتیب دارای بیشترین و کمترین میزان عملکرد بودند. همچنین در صفت در صد روغن رقم جیرفت 13 با 49/53 درصد و رقم داراب 14 با 44/33 درصد دارای بیشترین و کمترین میزان درصد روغن بودند. ضرایب همبستگی صفات نیز محاسبه گردید، بر اساس این نتایج عملکرد دانه با صفات تعداد کپسول در بوته، اندازه کپسول و عملکرد بیولوژیک همبستگی مثبت و معنی‌دار داشت. وزن هزار دانه با صفت تعداد دانه در کپسول همبستگی منفی و معنی‌دار داشت. با توجه به نتایج به دست آمده می‌توان چنین استنباط نمود که رقم محلی با توجه به اینکه در اکثریت صفات دارای بالاترین میانگین می‌باشد و رقمی سازگار به منطقه است در بین ارقام مورد مطالعه جهت کاشت در منطقه مناسب می‌باشد

تنش خشکی و تاثیر آن بر روی عملکرد و اجزای عملکرد کنجد Keywords:

تنش خشکی و تاثیر آن بر روی عملکرد و اجزای عملکرد کنجد authors

اسحاق جعفری

دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

محمدحسن شیرزادی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت

ایوب ارغوانی

عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا-فسا، ایران

علی اصغری

عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ احمدی، م.. 1370. نگرشی بر زراعت کنجد و جنبه ...
_ Ab d-El-Hakem, Y., and Abou-Salama 1995. Effect of skip ...
_ Brouwer, R. 1963. The influence of suction tension of ...
_ Ghosh, P., Jana, P. K. and G. Sounda. 1997. ...
_ Hall, M. H., Sheaffer, C. C. and G. H. ...
_ Rao, N. R. C., Williams, J. A., Sirakumas, M. ...
_ Rao, V. P. 1995. Correlation and path coefficient analysis ...
_ Satyanarayana, V., Ravinder, N. and V. P. Rao 1996. ...
_ Tantawy, M. M., Ouda, S. A. and F. A. ...
Master student in Islamic Azad University of jiroft branch ...
Department of agronomy and plant breeding faculty of Agriculture University ...
Member of Young Researchers Club of Islamic azad university fasa ...
Department of agronomy and plant breeding faculty of agriculture university ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تنش خشکی و تاثیر آن بر روی عملکرد و اجزای عملکرد کنجد" توسط اسحاق جعفری، دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت؛ محمدحسن شیرزادی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت؛ ایوب ارغوانی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا-فسا، ایران؛ علی اصغری، عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مدیریت تنش خشکی و کمبود آب در زراعت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کنجد، تنش خشکی هستند. این مقاله در تاریخ 22 اردیبهشت 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 659 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کم آبی یکی از مهم‌ترین عوامل محدود کننده تولید گیاهان زراعی در مناطق خشک و نیمه خشک می‌باشد. جهت بررسی تحمل به خشکی 7 رقم کنجد آزمایشی براساس دو طرح بلوک کامل تصادفی جداگانه در سال زراعی 89-88 در منطقه میناب صورت پذیرفت. نتایج به دست آمده از تجزیه واریانس داده‌های به دست آمده حاکی از معنی‌دار بودن اثر تنش ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تنش خشکی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تنش خشکی و تاثیر آن بر روی عملکرد و اجزای عملکرد کنجد با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.