سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ایزوترم های جذب یک جاذب طبیعی درحذف کادمیوم ازمحیط آبی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 767

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FNCAES01_156

Index date: 15 May 2014

بررسی ایزوترم های جذب یک جاذب طبیعی درحذف کادمیوم ازمحیط آبی abstract

بدلیل سمیت کادمیم و قابلیت تجمع پذیری آن دربافت های موجودات زنده توجهات بسیاری نسبت به خطرات آن وجود دارد هدف اصلی درپژوهش حاضر معرفی یک جاذب طبیعی و ارزان ماسه بادی خوزستان است که پس ازشستشو و خشک کردن دراون بعنوان یک جاذب برای حذف کادمیم ازمنابع آبی مورد ازمایش قرارگرفته است ابتدا غلظت کادمیم درآب رودخانه کرخه مطالعه گردید و درازمایشگاه پسابهای ساختگی درحدود میزان غلظت طبیعی این عنصرتهیه شد با انجام ازمایشهای جذب سینتیک PH بهینه جذب مقدارجاذب بهینه و زمان تعادل تعیین گردید نتایج نشان داد که حداکثر راندمان جذب درتمام تیمارها درPH=6 اتفاق می افتد زمان تعادل برای غلظت های مختلف متفاوت بوده و برای غلظت کادمیم ورودی 1ppb معادل 60 دقیقه برای غلظت های 10و100ppb معادل 90دقیقه و برای غلظت های 20و50ppb معادل120 دقیقه تعیین شد مقداربهینه جاذب 10 گرم و بیشترین راندمان جذب 97/48 درصد می باشد نتایج نشان داد که بیش از50درصد جذب درمطالعات حاضر در10دقیقه اول صورت پذیرفت دراین بررسی مدل فروندلیچ ازبرازش بهتری نسبت به مدل لانگمیر برخوردار است نتایج این بررسی استفاده ازماسه بادی به عنوان جاذب مناسب برای حذف کادمیم ازمحیط ابی را تاییدمینماید

بررسی ایزوترم های جذب یک جاذب طبیعی درحذف کادمیوم ازمحیط آبی Keywords:

بررسی ایزوترم های جذب یک جاذب طبیعی درحذف کادمیوم ازمحیط آبی authors

الهام برنا

کارشناسی ارشددانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات گروه محیط زیست یزد ایران

سیدمحمود شریعت

استادگروه محیط زیست و انرژی علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران

محمدحسن احرام پوش

استادگروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی یزد

شایان شامحمدی

دانشیارگروه مهندسی آب دانشکده کشاورزی دانشگاه شهرکردشهرکرد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Al-Anber, Z.A., Abu Dayeh, M. 2008.Batch adsorption of cadmium ions ...
Balkaya, N., Cesur, H. 2008. Adsorption of cadmium from aqueous ...
Cetin, S. and Pehlivan, E. 2007.The use of fly ash ...
Gupta, V. K., Jain, _ K., . Ali, I., Shahram, ...
Martins, J.E., R., Pardo, and A.R., ...
Srivastava, V.C., Mall, I. D. 2006.Indra Mani Mishra Eq _ ...
Taqvi, S.I.H., Hasany, S.M., Bhanger, M.I. 2007. Sorption profile _) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ایزوترم های جذب یک جاذب طبیعی درحذف کادمیوم ازمحیط آبی" توسط الهام برنا، کارشناسی ارشددانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات گروه محیط زیست یزد ایران؛ سیدمحمود شریعت، استادگروه محیط زیست و انرژی علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران؛ محمدحسن احرام پوش، استادگروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی یزد؛ شایان شامحمدی، دانشیارگروه مهندسی آب دانشکده کشاورزی دانشگاه شهرکردشهرکرد نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس علوم کشاورزی و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کادمیوم، حذف، جاذب طبیعی، ماسه بادی، جذب سطحی هستند. این مقاله در تاریخ 25 اردیبهشت 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 767 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بدلیل سمیت کادمیم و قابلیت تجمع پذیری آن دربافت های موجودات زنده توجهات بسیاری نسبت به خطرات آن وجود دارد هدف اصلی درپژوهش حاضر معرفی یک جاذب طبیعی و ارزان ماسه بادی خوزستان است که پس ازشستشو و خشک کردن دراون بعنوان یک جاذب برای حذف کادمیم ازمنابع آبی مورد ازمایش قرارگرفته است ابتدا غلظت کادمیم درآب رودخانه کرخه مطالعه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ایزوترم های جذب یک جاذب طبیعی درحذف کادمیوم ازمحیط آبی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.