سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی دقت الگوریتم های بیشترین شباهت و ماشین بردار پشتیبان در برآورد کاربری اراضی با استفاده از سنجنده OLI (مطالعه موردی: زیر حوضه بهشت آباد)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,068

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NACONF01_1469

Index date: 15 June 2014

ارزیابی دقت الگوریتم های بیشترین شباهت و ماشین بردار پشتیبان در برآورد کاربری اراضی با استفاده از سنجنده OLI (مطالعه موردی: زیر حوضه بهشت آباد) abstract

داشتن اطلاعاتی درباره پوشش زمین و کاربری اراضی در بسیاری از فعالیت های مدیریتی و برنامه ریزی برای مدل سازی و شناخت زمین به عنوان یک سیستم، امری ضروری محسوب میگردد. در این پژوهش با استفاده از تصاویر سنجنده OLI و تلفیق باندهای ۲،۳،۴،۵،۶،۷و۹ با باند پانکروماتیک به منظور ارتقاء تفکیک مکانی، دقت بهترین الگوریتم طبقه بندی کاربری اراضی و صحت آنها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که هر دو الگوریتم بیشترین شباهت و ماشین بردار پشتیبان، دقت مناسبی در برآورد نقشه کاربری اراضی داشته اند، ولی در مجموع،روش بیشترین شباهت با اختلاف دقت کلی ۳ درصد و ضریب کاپای ۵/. نسبت به روش ماشین بردار پشتیبان، به عنوان الگوریتم مناسبتر در زیر حوزه مورد مطالعه مشخص شد. همچنین نتایج این پژوهش، افزایش دقت طبقه بندی حاصل از تلفیق باندها با باند پانکروماتیک را تایید می کند.

ارزیابی دقت الگوریتم های بیشترین شباهت و ماشین بردار پشتیبان در برآورد کاربری اراضی با استفاده از سنجنده OLI (مطالعه موردی: زیر حوضه بهشت آباد) Keywords:

سنجنده OLI , کاربری اراضی , الگوریتم بیشترین شباهت , الگوریتم ماشین بردار پشتیبان

ارزیابی دقت الگوریتم های بیشترین شباهت و ماشین بردار پشتیبان در برآورد کاربری اراضی با استفاده از سنجنده OLI (مطالعه موردی: زیر حوضه بهشت آباد) authors

آرش فاضلی فارسانی

دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری -دانشگاه کاشان

رضا قضاوی

استادیار دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین-دانشگاه کاشان

محمدحسین باقری هارونی

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد منابع آب -دانشگاه تربیت مدرس

ایمان فاضلی فارسانی

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم خاک – دانشگاه شهرکرد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اولادی قادیکلایی، جعفر؛ سنجش از دور و تفسیر تصاویر ماهواره‌ای، ...
آرخی، ص، نیازی، ی؛ مقایسه تکنیکهای مختلف پایش تغییرکاربری اراضی-پوشش ...
بریاسولیس، هلن؛ الگوهای تحلیلی تغییر کاربری زمین: رویکردهای نظری و ...
شتایی، ش، عبدی، ا؛ تهیه نقشه کاربری اراضی در مناطق ...
علیزاده ربیعی، ح؛ سنجش از دور، انتشارات سمت، 1382، 292ص. ...
فاطمی، سید باقر، رضائی، یوسف؛ مبانی سنجش از دور، انتشارات ...
نظری سامانی، علی اکبر، قربانی، مهدی، حمیدرضا، کوهبنانی؛ ارزیابی روند ...
Abd El-Kawy. O. R, et al. Land use and land ...
ENVI User s Guide, ENVI On-line Software User's Manua, ITT ...
J.R, Otukei T.Blaschke, Land cover change assessment using decision trees, ...
Nagarajan, N, and Poongothai, S. Trend in Land Use/Land Cover ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی دقت الگوریتم های بیشترین شباهت و ماشین بردار پشتیبان در برآورد کاربری اراضی با استفاده از سنجنده OLI (مطالعه موردی: زیر حوضه بهشت آباد)" توسط آرش فاضلی فارسانی، دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری -دانشگاه کاشان؛ رضا قضاوی، استادیار دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین-دانشگاه کاشان؛ محمدحسین باقری هارونی، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد منابع آب -دانشگاه تربیت مدرس؛ ایمان فاضلی فارسانی، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم خاک – دانشگاه شهرکرد نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سنجنده OLI ،کاربری اراضی، الگوریتم بیشترین شباهت، الگوریتم ماشین بردار پشتیبان هستند. این مقاله در تاریخ 25 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1068 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که داشتن اطلاعاتی درباره پوشش زمین و کاربری اراضی در بسیاری از فعالیت های مدیریتی و برنامه ریزی برای مدل سازی و شناخت زمین به عنوان یک سیستم، امری ضروری محسوب میگردد. در این پژوهش با استفاده از تصاویر سنجنده OLI و تلفیق باندهای ۲،۳،۴،۵،۶،۷و۹ با باند پانکروماتیک به منظور ارتقاء تفکیک مکانی، دقت بهترین الگوریتم طبقه بندی کاربری اراضی و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی دقت الگوریتم های بیشترین شباهت و ماشین بردار پشتیبان در برآورد کاربری اراضی با استفاده از سنجنده OLI (مطالعه موردی: زیر حوضه بهشت آباد) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.