سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر اندرکنش خاک و سازه بر آسیب پذیری لرزه ای ساختمان های بتنی قاب خمشی و قاب خمشی با دیوار برشی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,332

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCAU01_0676

Index date: 20 July 2014

اثر اندرکنش خاک و سازه بر آسیب پذیری لرزه ای ساختمان های بتنی قاب خمشی و قاب خمشی با دیوار برشی abstract

در این مطالعه از روش فونداسیون غیر خطی وینکلر در محیط OPENSEES برای مدل سازی اندرکنش خاک وسازه و تعیین آسیب پذیری لرزهای ساختمان استفاده می گردد. دلیل استفاده از این روش سادگی در مدل سازی و همچنین دقت مناسب در نتایج می باشد. ساختمان های مورد مطالعه شامل ساختمان های بتنی 3و5و6و8و9طبقه قاب خمشی و همچنین ساختمان های قاب خمشی با دیوار برشی با همین تعداد طبقات و بر روی خاک نوع 3 و 4 می باشد. با انجام آنالیز تاریخچه زمانی غیر خطی بر روی این نوع ساختمان ها و مقایسه سطح عملکرد اجزای سازه در دو حالت ساختمان با پایه گیردار و با پایه انعطاف پذیر نشان داده می شود که در نظر گرفتن اندرکنش خاک و سازه موجب تغییر سطح عملکرد و افزایش آسیب برخی ازاجزای سازه ای مانند تیرهای متصل به دیوار برشی می شود

اثر اندرکنش خاک و سازه بر آسیب پذیری لرزه ای ساختمان های بتنی قاب خمشی و قاب خمشی با دیوار برشی Keywords:

اندرکنش خاک و سازه , فنداسیون غیر خطی وینکلر , سطح عملکرد , آسیب پذیری لرزه ای

اثر اندرکنش خاک و سازه بر آسیب پذیری لرزه ای ساختمان های بتنی قاب خمشی و قاب خمشی با دیوار برشی authors

میثم بانی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان

فرهاد بهنام فر

هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان

مقاله فارسی "اثر اندرکنش خاک و سازه بر آسیب پذیری لرزه ای ساختمان های بتنی قاب خمشی و قاب خمشی با دیوار برشی" توسط میثم بانی زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی اصفهان؛ فرهاد بهنام فر، هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اندرکنش خاک و سازه، فنداسیون غیر خطی وینکلر، سطح عملکرد، آسیب پذیری لرزه ای هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2332 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مطالعه از روش فونداسیون غیر خطی وینکلر در محیط OPENSEES برای مدل سازی اندرکنش خاک وسازه و تعیین آسیب پذیری لرزهای ساختمان استفاده می گردد. دلیل استفاده از این روش سادگی در مدل سازی و همچنین دقت مناسب در نتایج می باشد. ساختمان های مورد مطالعه شامل ساختمان های بتنی 3و5و6و8و9طبقه قاب خمشی و همچنین ساختمان های قاب ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر اندرکنش خاک و سازه بر آسیب پذیری لرزه ای ساختمان های بتنی قاب خمشی و قاب خمشی با دیوار برشی با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.