سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جایگاه دانش روان شناسی محیطی درمیزان رضایت مندی ازمجتمع های مسکونی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,567

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCAU01_2826

Index date: 20 July 2014

جایگاه دانش روان شناسی محیطی درمیزان رضایت مندی ازمجتمع های مسکونی abstract

مجتمع های مسکونی به عنوان یکی از پیچیده ترین و اساسی ترین عملکرد در عرصه معماری به حساب آمده و می توانند تاثیرات بسیار زیادی بر رفتار ساکنین و روابط آن ها در پی داشته باشند. دانش روان شناسی محیطی در پی پاسخ به نارضایتی ها و اعتراضات ساکنین منازلی پدید آمد که فضای سکونت آنها قادر به تامین نیازها و اولویت هایشان نبود و تبدیل به فضایی یکنواخت شده بود که کاربر با احساس نارضایتی در آن زندگی می کرد. روان شناسان محیطی با تکیه رابطه دوسویه انسان و محیط و درک تاثیر پدیده های ذهنی، قابلیت ها و توانش های محیط را استخراج می کنند. آن ها با بهره گیری از توانش محیطی سطح کیفیت فضایی را ارتقا بخشیده و محیطی برخاسته از نیاز و اولویت کاربر و برای او طراحی می کنند. اما به راستی چه عواملی باعث می شود فرد از سکونت گاه خود رضایت مطلوب داشته باشد؟ به عبارت دیگر چه عواملی در میزان رضایت انسان از محیط نقش دارند؟ پژوهش فوق با روش کیفی در سدد آن است تا ثابت کند که با کمک مفاهیم دانش روان شناسی محیطی و استفاده از توانش های بالقوه و بالفعل آن، می توان سطح رضایت مندی کاربر را افزایش داد و یا توانش هایی را در محیط ایجاد کرد که آن را تبدیل به فضایی انعطاف پذیر کند و در کاربر احساس رضایت ایجاد کند. ایجاد این قابلیت ها در محیط می تواند به عنوان راه حلی برای رفع معضلات ساکنین در منازل مسکونی ارائه گردد تا روحیه سکونت را به آنها بازگرداند

جایگاه دانش روان شناسی محیطی درمیزان رضایت مندی ازمجتمع های مسکونی Keywords:

جایگاه دانش روان شناسی محیطی درمیزان رضایت مندی ازمجتمع های مسکونی authors

آزاده وزیری

دانشجوی کارشناسی ارشدمعماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس

علی اصغرزاده

استادیاردانشکده معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مرتضو ی، ش . ر و ا ن شنا سی ...
مطلبی، ق . ر و ا ن شنا سی محیطی ...
پا کز ا د، ج . سیما ی شهر ؛ ...
ا نتشا ر ات د ا نشگا ه شهید بهشتی ...
تی مک اند ر و، ف . ر و ا ...
محیطی، ترجمه علیرضا عینی فر _ ا نتشا ر ا ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جایگاه دانش روان شناسی محیطی درمیزان رضایت مندی ازمجتمع های مسکونی" توسط آزاده وزیری، دانشجوی کارشناسی ارشدمعماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس؛ علی اصغرزاده، استادیاردانشکده معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی عمران، معماری و توسعه پایدار شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دانش روان شناسی محیطی ، ادراک محیطی ، توانش محیطی ، سطح رضایت مندی ، مجتمع مسکونی هستند. این مقاله در تاریخ 29 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1567 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مجتمع های مسکونی به عنوان یکی از پیچیده ترین و اساسی ترین عملکرد در عرصه معماری به حساب آمده و می توانند تاثیرات بسیار زیادی بر رفتار ساکنین و روابط آن ها در پی داشته باشند. دانش روان شناسی محیطی در پی پاسخ به نارضایتی ها و اعتراضات ساکنین منازلی پدید آمد که فضای سکونت آنها قادر به تامین نیازها ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جایگاه دانش روان شناسی محیطی درمیزان رضایت مندی ازمجتمع های مسکونی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.