تاثیر گیاه گل همیشه بهار calendula officinalis بر تیتر آنتی بادی علیه نیوکاسل و گلبول قرمز گوسفند SRBC جوجه های گوشتی درشرایط تنش گرمایی

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,122

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

HERBAL03_160

تاریخ نمایه سازی: 14 شهریور 1393

Abstract:

این آزمایش به منظور بررسی اثر استفاده از گیاه گل همیشه بهار بر تیتر آنتیبادی علیه ویروس نیوکاسل و گلبول قرمز گوسفندی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی انجام گرفت. بدین منظور، از 160 قطعه جوجه خروس یک روزه از سویه راس، در قالب طرح کاملاً تصادفی شامل 4 تیمار ، 4 تکرار در هر تیمار و 10 قطعه جوجه در هر تکرار استفاده شد. جهت اعمال تنش گرمایی، دمای سالن به مدت 6 ساعت در دمای درجه سانتیگراد تنظیم شد. در روزهای 28 و 35 از دوره پرورش چهار پرنده از هر تکرار انتخاب و 0/1 میلی لیتر گلبول قرمز گوسفندی 25 درصد بافر فسفات در عضله سینه جوجه تزریق خواهد شد. 7 روز بعد از تزریق خونگیری جهت تعیین عیار پادتن انجام خواهند شد. در سن 14 روزگی، واکسن نیوکاسل به جوجه ها تزریق شد و در سن 28 و 42 روزگی ( 2و 4 هفته پس از تزریق واکسن) خونگیری از سیاهرگ بال جوجه ها جهت تعیین تیتر آنتی بادی علیه نیوکاسل از روش هموگلوتیناسیون استفاده شد. نتایج نشان داد که در رابطه با تیتر آنتی بادی علیه ویروس نیوکاسل اختلاف معنی داری بین تیمار ها وجود نداشت. در مورد تیتر آنتی بادی علیه گلبول قرمز گوسفندی تیمار شاهدی که تحت تنش گرمایی قرار داشت دارای کمترین میزان تیتر و تیمار 3 درصد گل همیشه بهار در هر دو شرایط تنش و غیر تنش دارای بیشترین میزان تیتر آنتی بادی بود 0/5 >P.

Keywords:

تنش گرمایی-همیشه بهار -سیستم ایمنی-جوجه گوشتی

Authors

عادی علی نژاد

دانشکده علوم دامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Barreto, M.S.R., J.F.M. Menten., A.M.C. Racanicci., P.W.Z. Pereira., and P. ...
  • Christake, E., P. Paneri, I. Giannenas, M. Pap azahariadou, N. ...
  • Dong, X.F., W.W Gao., J.M. Tong. H.Q. Jia., R.N. Sa ...
  • نمایش کامل مراجع