سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سینیتیک خشک کردن انگور رازقی با پیش تیمار اسمزی واولتراسوند

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 665

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI22_130

Index date: 17 October 2014

سینیتیک خشک کردن انگور رازقی با پیش تیمار اسمزی واولتراسوند abstract

در این تحقیق فرآیند مدلسازی سینتیک خشک کردن انگور رازقی با پیش تیمار های اسمزی و اولتراسوند جهت بهبود مدت ماندگاری و جلوگیری ازکاهش ضایعات آن مورد بررسی قرار گرفت. فرآیند خشک کردن انگور در 70 درجه سانتیگراد به صورت تک لایه مورد مطالعه قرار گرفت. بعد از اتمام خشک کردن، فرآیند تولید کشمش توسط برخی از مهمترین شاخص های سینتیکی و کیفی فرآورده نهایی (بازآبپوشی، چروکیدگی، فعالیت آنتی اکسیدانی ، ترکیبات فنولی) بهینه سازی گردید. نتایج نشان داد که از بین 8 تیمار مورد بررسی تنها تیمار T7 پیش تیمار اولتراسوند در دما 40 درجه سانتی گراد زمان 20 دقیقه با امتیاز 12 ) کلیه امتیازات و قیود مربوطه را کسب و به عنوان بهترین تیمار معرفی گردید. سپس منحنی خشک کردن انگور در شرایط بهینه توسط مدل های تجربی مدلسازی شد

سینیتیک خشک کردن انگور رازقی با پیش تیمار اسمزی واولتراسوند Keywords:

سینیتیک خشک کردن انگور رازقی با پیش تیمار اسمزی واولتراسوند authors

سارا واعظی

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، گروه علوم و صنایع غذایی، سبزوار، ایران مسئول مکاتبات

امیرحسین الهامی راد

استادیارگروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، گروه علوم و صنایع غذایی، سبزوار، ایران

اکرم شریفی

مدرس گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، گروه علوم و صنایع غذایی، سبزوار، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
توکلی پور، ح. 1386. خشک کردن مواد غذایی، اصول و ...
Adu, b.and l.otten. 1996.effect of increasing hygroscopicity on the microwave ...
Cuvelier N E, Richard H, andBerset C, 1992. Comparison of ...
Elias R, Kellerby S S, and Decker E A, 2008. ...
Fermandes, F A. N., Gallao, M. I., and Rodrigus, S. ...
Pisalkar, P.S., Jain, N. K., Jain, S. K.(2001). Osmo-air drying ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سینیتیک خشک کردن انگور رازقی با پیش تیمار اسمزی واولتراسوند" توسط سارا واعظی، دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، گروه علوم و صنایع غذایی، سبزوار، ایران مسئول مکاتبات؛ امیرحسین الهامی راد، استادیارگروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، گروه علوم و صنایع غذایی، سبزوار، ایران؛ اکرم شریفی، مدرس گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار، گروه علوم و صنایع غذایی، سبزوار، ایران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انگور ، خشک کردن ، مدلسازی ، اسمزی ، اولتراسوند هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 665 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق فرآیند مدلسازی سینتیک خشک کردن انگور رازقی با پیش تیمار های اسمزی و اولتراسوند جهت بهبود مدت ماندگاری و جلوگیری ازکاهش ضایعات آن مورد بررسی قرار گرفت. فرآیند خشک کردن انگور در 70 درجه سانتیگراد به صورت تک لایه مورد مطالعه قرار گرفت. بعد از اتمام خشک کردن، فرآیند تولید کشمش توسط برخی از مهمترین شاخص های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سینیتیک خشک کردن انگور رازقی با پیش تیمار اسمزی واولتراسوند با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.