سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مروری بر ریبودیوزاید M و کاهش تلخی شیرین کننده استویا در فرمولاسیون مواد غذایی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,373

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI22_432

Index date: 17 October 2014

مروری بر ریبودیوزاید M و کاهش تلخی شیرین کننده استویا در فرمولاسیون مواد غذایی abstract

شیرین کننده استویا بهعلت کم کالری بودن و شیرینی معادل 200 تا 350 برابر شکر، جایگزین مناسبی در فرمولاسیون مواد غذایی محسوب میشود. این شیرینکننده دارای ریبودیوزیدهای مختلف بوده که از این میان نوعMاستخراج شده از آن دارای طعم شیرین با تلخی کم، و قابلیت مخلوط شدن زیاد، پایداری در شرایط خشک میباشد. استویا دارای ریبودیوزایدهای مختلف با خصوصیات شیمیایی متفاوتی میباشد که باعث تفاوت در میزان شیرینی آنشده است. علت این تفاوت گروه عاملی هر یک میباشد که در نهایت بر وزن مولکولی، شیرینی و سایر خصوصیات آن تاثیر گذاشته است. از مشکلات این شیرینکننده پس طعم تلخی است که در فرمولاسیون مواد غذایی ایجاد میکند.ریبودیوزایدMبهعلت داشتن ساختار شیمیایی خاص، دارای وزن مولکولی و شیرینی بیشتر و تلخی کمتر در مقایسه باسایر ریبودیوزایدهای استویا میباشد. حلالیت این ریبودیوزیدها در محلولهای آبی مشابه ریبودیوزیدهایA است، که علت کاربرد زیاد آن در نوشیدنی و غذاهای متنوع است.هدف از این مطالعه، مروری بر ویژگیها و عوامل موثر بر پایداری ریبودیوزیدMو اثر آن بر کاهش تلخی شیرین- کننده استویا در فرمولاسیون مواد غذایی میباشد.

مروری بر ریبودیوزاید M و کاهش تلخی شیرین کننده استویا در فرمولاسیون مواد غذایی Keywords:

مروری بر ریبودیوزاید M و کاهش تلخی شیرین کننده استویا در فرمولاسیون مواد غذایی authors

فتانه هاشم پوربلترک

دانشجوی کارشناسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه شهید بهشتی- تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Kinghorn, A.D. Kim, N.C and Kim, D.H.L. Terpenoid glycoside _ ...
Carakostas, M. Prakash, I. Kinghorn, A.D. Wu, CD and Soejarto, ...
Research Wagner, H., Hikino, H., Farnsworth, N.R., Eds. Academic Press: ...
Mohammadi, M, majzubi, M and A, farahnaki, use of stevia ...
Tarka, S.M. In virto metabolism of rebaudioside B, D, and ...
Lavia, A and Hill, J. Sweeteners with Masked Saccharin Aftertaste. ...
Prakash, I. Markosyan, A. and Bunders, C. Development of Next ...
/096420, 27 June 2013. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مروری بر ریبودیوزاید M و کاهش تلخی شیرین کننده استویا در فرمولاسیون مواد غذایی" توسط فتانه هاشم پوربلترک، دانشجوی کارشناسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه شهید بهشتی- تهران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ریبودیوزیدM/ هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1373 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شیرین کننده استویا بهعلت کم کالری بودن و شیرینی معادل 200 تا 350 برابر شکر، جایگزین مناسبی در فرمولاسیون مواد غذایی محسوب میشود. این شیرینکننده دارای ریبودیوزیدهای مختلف بوده که از این میان نوعMاستخراج شده از آن دارای طعم شیرین با تلخی کم، و قابلیت مخلوط شدن زیاد، پایداری در شرایط خشک میباشد. استویا دارای ریبودیوزایدهای مختلف با خصوصیات شیمیایی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مروری بر ریبودیوزاید M و کاهش تلخی شیرین کننده استویا در فرمولاسیون مواد غذایی با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.