سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی بهینه سیستم های ترکیبی کلکتور خورشیدی- پمپ حرارتی زمین گرمایی برای تامین بار حرارتی مورد نیاز جهت گرمایش گلخانه ها

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,833

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCEEE01_203

Index date: 17 October 2014

طراحی بهینه سیستم های ترکیبی کلکتور خورشیدی- پمپ حرارتی زمین گرمایی برای تامین بار حرارتی مورد نیاز جهت گرمایش گلخانه ها abstract

در این تحقیق طراحی بهینه ی یک سیستم ترکیبی شامل کلکتور خورشیدی و پمپ حرارتی زمین گرمایی از دیدگاه فنی و اقتصادی برای تأمین بار حرارتی یک گلخانه مورد بررسی قرار می گیرد. برای بهینه کردن طرح از دیدگاه فنی با استفاده از نرم افزار ترنسیس عملکرد اجزای مختلف سیستم به گونه ای تنظیم می شود که علاوه بر پیش گرمایش سیال ورودی به اواپراتور و تنظیم این دما به مقدار ایده آل مدنظر و در نتیجه افزایش ضریب عملکرد پمپ حرارتی، بازیافت حرارتی غیر مستقیم زمین در زمان اوج بار و همچنین بازیافت حرارتی زمین در فصل تابستان در اطراف م بدل صورت پذیرد. سیستم بهینه ابتدا از لحاظ فنی و سپس از دیدگاه اقتصادی بررسی شده و طرح بهینه با تبادل بین موارد فنی و اقتصادی انتخاب می شود. مدل انتخابی دارای ضریب عملکرد میانگین فصلی 4/14 برای پمپ حرارتی، مجموع طول لوله های زمین گرمایی 150 متر و سطح کلکتور 9/42 متر مربع بوده و افزایش بین 0/5 تا 1 درجه سانتیگراد دمای سیال در مدار زمینی را نشان می دهد.

طراحی بهینه سیستم های ترکیبی کلکتور خورشیدی- پمپ حرارتی زمین گرمایی برای تامین بار حرارتی مورد نیاز جهت گرمایش گلخانه ها Keywords:

طراحی بهینه سیستم های ترکیبی کلکتور خورشیدی- پمپ حرارتی زمین گرمایی برای تامین بار حرارتی مورد نیاز جهت گرمایش گلخانه ها authors

هوفر همت آبادی

کارشناس ارشد سیستم های انرژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

مهدی مهرپویا

استادیار دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران

عبدالرزاق کعبی نژادیان

استادیار دانشکده محیط زیست و انرژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
V. Trillat-Berdal, B. Souyri, G. Achard .Coupling of geothermal heat ...
Z. Jun, C. Yan, L. Suzhen, C Junkui, Optimization of ...
W. Fang, Z. Mao-yu, S. Jun-peng, L. Zhong-jian, Simulation of ...
X.Q. Zhai, M. Qu, X. Yu, Y. Yang, R.Z. Wan, ...
C. Xi, L. Lin, Y. Hongxing, Long term operation of ...
P.Eslami-nej ad, M.Bernier, Coupling of geothermal heat pumps with thermal ...
X. Wang, M.. Zheng, W. Zhang, S. Zhang, T. Yan, ...
K.Bakirci, O.Ozyurt, K.Comakli, O.Comakli, Energy analysis of a solar-ground SOurce ...
Earthscan LLC, Planning and installing solar thermal Systems, Washington, 2010 ...
T. Kasuda, P.R. Archenbach , Earth temperature and thermal diffusivity ...
D. Banks, An introduction to thermogeology, Newcastle, 2009 [12] www.irna.ir. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی بهینه سیستم های ترکیبی کلکتور خورشیدی- پمپ حرارتی زمین گرمایی برای تامین بار حرارتی مورد نیاز جهت گرمایش گلخانه ها" توسط هوفر همت آبادی، کارشناس ارشد سیستم های انرژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران؛ مهدی مهرپویا، استادیار دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران؛ عبدالرزاق کعبی نژادیان، استادیار دانشکده محیط زیست و انرژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس سراسری الکترونیکی محیط زیست و انرژی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طراحی بهینه، سیستم ترکیبی، کلکتور خروشیدی، پمپ حرارتی زمین گرمایی، ترنسیس، ضریب عملکرد، بازیافت حرارتی زمین هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1833 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق طراحی بهینه ی یک سیستم ترکیبی شامل کلکتور خورشیدی و پمپ حرارتی زمین گرمایی از دیدگاه فنی و اقتصادی برای تأمین بار حرارتی یک گلخانه مورد بررسی قرار می گیرد. برای بهینه کردن طرح از دیدگاه فنی با استفاده از نرم افزار ترنسیس عملکرد اجزای مختلف سیستم به گونه ای تنظیم می شود که علاوه بر پیش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی بهینه سیستم های ترکیبی کلکتور خورشیدی- پمپ حرارتی زمین گرمایی برای تامین بار حرارتی مورد نیاز جهت گرمایش گلخانه ها با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.