بررسی جایگاه نظریه پردازش شناختی اطلاعات در یادگیری
Publish place: First National Conference on Sustainable Development in Educational Sciences and Psychology, Social and Cultural Studies
Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 11,282
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EPSCONF01_268
تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393
Abstract:
هدف این پژوهش، بررسی نقش رویکرد پردازش شناختی اطلاعات در یادگیری است. عوامل متعددی بر فرایند یادگیری مؤثر است. با بررسی نظریات مختلف در یادگیری می توان به اهمیت این رویکردها در یادگیری پی برد. از جمله رویکردهای مؤثر در حوزه روان شناسی یادگیری، رویکرد پردازش شناختی اطلاعات است. در حوزه روانشناسی شناختی، پس از ایراداتی که به دیدگاه پیاژه وارد شده است، رویکرد پردازش اطلاعات (خبرپردازی) توسط آلن نیوول و هربرت سیمون ارائه گردید. رویکرد خبر پردازی مجموعه ای نظریه است که وجه اشتراک همه ی آنها این است که یادگیری انسان را یک فعالیت مستمر پردازشاطلاعات می داند. این رویکرد به مطالعه ی راه هایی می پردازد که آدمیان به توسط آنها دانش را کسب، ذخیره و یادآوری می کنند و مورد استفاده قرار می دهند . در این مقاله به بررسی این رویکرد و نقش آن در یادگیری پرداخته شده است.
Keywords:
یادگیری , رویکرد پردازش شناختی اطلاعات
Authors
افسر خلیلی صدرآباد
دانشجوی دکتری روان شناسی تربیتی، دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)
فریبرز درتاج
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی
محمدحسن رادمنش
کارشناس ارشد فلسفه تعلیم و تربیت
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :