سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد بیوتکنولوژی در کشاورزی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,146

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BSCONF01_104

Index date: 4 February 2015

کاربرد بیوتکنولوژی در کشاورزی abstract

بسیاری از طرح های در حال انجام جهان، توسط شرکت های بیوتکنولوژی انجام می گیرد که هدف آ نها بهره برداری از پتانسیل اضافه یا حذف کردن ژن ها در جهت بهبود محصولات کشاورزی است. ایجاد گیاهان تراریخته مقاوم به حشرات و علف کش ها، تأخیر در رسیدن میوه ها و فاسد شدن آن ها و در نتیجه بهبود کیفیت انبارمانی، ایجاد گیاهان تراریخته مقاوم به تنش های محیطی نمونه هایی از موارد حذف و اضافه کردن ژن ها می باشند. علاوه بر این، تکنیک کشت بافت امکان تکثیر تعداد زیادی از واریته های مهندسی شده را فراهم آورده است. استفاده روز افزون سیستم های کشت سلولی در سال های اخیر به دلیل افزایش دانش در مسیرهای متابولیکی ثانویه در گیاهان اقتصادی اهمیت زیادی دارد. در سال های اخیر پیشرفت های چشمگیری در تولید متابولیت های ثانویه و پروتئین های هترولوگ از کشت های سلولی گیاهی رخ داده است با رو شهای نوین بیوتکنولوژی مانند استفاده از بیوراکتور و بررسی بیان ژن، می توان ژن های درگیر در تولید مواد خاص گیاهی را شناسایی، انتخاب، خاموش و یا بیانشان را بیشتر کرد و این فن آوری ها می توانند باعث گسترش و بهبود سودمندی گیاهان عالی به عنوان منابع احیا شدنی مواد شیمیایی، خصوصاً ترکیبات دارویی گردند.

کاربرد بیوتکنولوژی در کشاورزی Keywords:

کاربرد بیوتکنولوژی در کشاورزی authors

فیروزه اسدی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی بیوتکنولوژی کشاورزی، گروه بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه اصفهان، ایران

محمود اطرشی

استادیار، بخش تحقیقات کشت بافت گیاهی.، مدیریت بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه مرکزی کشور، پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (ABRII)

آرش مختاری

کارشناسی ارشد، بخش تحقیقات کشت بافت گیاهی.، مدیریت بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه مرکزی کشور، پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (ABRII)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Ali, A., Muzaffar, A., Awan, M.f., Ud Din, S., Ahmad ...
Brown, TA. (2006). Gene cloning and DNA analysis; an introduction ...
Brovo, A., Likitvivatan avong, S. Gill, S.S., & Soberon, M. ...
HiHu, CH., Heiu Hsu, Y., & SHenglin, N. (2009). Satellite ...
Klee, H.J.., & Giovannoni, J.J. (2011). Genetic _ Control of ...
Lindemose. S.. Oshea. C.. Kroghiensen. M &SKriver. K. (2013). Structure. ...
Vencill, W.K., Nichols, R.L, Webster, T.M., Soteres, J.K., Smith, C.M ...
wilson, SA., Roberts, SC. (2013). Recent advances towards development and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد بیوتکنولوژی در کشاورزی" توسط فیروزه اسدی، دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی بیوتکنولوژی کشاورزی، گروه بیوتکنولوژی کشاورزی دانشگاه اصفهان، ایران؛ محمود اطرشی، استادیار، بخش تحقیقات کشت بافت گیاهی.، مدیریت بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه مرکزی کشور، پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (ABRII)؛ آرش مختاری، کارشناسی ارشد، بخش تحقیقات کشت بافت گیاهی.، مدیریت بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه مرکزی کشور، پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران (ABRII) نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کلون سازی ژن، گیاه تراریخته، کشت بافت هستند. این مقاله در تاریخ 15 بهمن 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4146 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بسیاری از طرح های در حال انجام جهان، توسط شرکت های بیوتکنولوژی انجام می گیرد که هدف آ نها بهره برداری از پتانسیل اضافه یا حذف کردن ژن ها در جهت بهبود محصولات کشاورزی است. ایجاد گیاهان تراریخته مقاوم به حشرات و علف کش ها، تأخیر در رسیدن میوه ها و فاسد شدن آن ها و در نتیجه بهبود کیفیت ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی و محصولات تراریخته طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد بیوتکنولوژی در کشاورزی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.