سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

توسعه آموزش عالی با رویکرد به آموزشهای مجازی: پاسخ به نیازها، افزایش دسترسی و چالشهای پیش رو

Publish Year: 1381
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,435

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CKBD01_009

Index date: 21 June 2007

توسعه آموزش عالی با رویکرد به آموزشهای مجازی: پاسخ به نیازها، افزایش دسترسی و چالشهای پیش رو abstract

در طی سالیان اخیر تقاضای روز افزون برای ورود به دانشگاه و ادامه تحصیل در زمینه های دلخواه بر کسی پوشیده نیست. رشد جمعیت جوان کشور از یک طرف و نیاز کشور به متخصصینی برای اجرای طرح های صنعتی، کشاورزی و دیگر زمینه های مورد نیاز از طرف دیگر، ضرورت ت وجه به روشهای نوین آموزشی و از جمله آموز شهای مجازی را روشن می نماید. بنابر این ، در این مقاله سعی می گردد ویژگی های آموزش های مجازی در پاسخگوئی به نیازهای جامعه برای داشتن حداکثر دسترسی ممکن به آموزش عالی مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد. با این وجود برای توسعه آموزش های مجازی در سطح دانشگا ههای کشور باید عوامل محرک و موانع بازدارنده را بخوبی شناخت و با استفاده از تجربه های بدست آمده، را هکارهای مناسبی را برای سرعت بخشیدن به فرآیند توسعه آموزش های مجازی انتخاب نمود . در این مقاله سعی می گردد چالش های پیش رو در زمینه تولید محتوای دروس الکترونیکی، ویژگی های یک سامانه مدیریت آموزش مجازی و روش های مناسب برای جلب نظر و همکاری اساتید معرفی ش وند. در راستای تولید محتوای الکترونیکی دروس مجازی بدلیل ضرورت سرمایه گذاری کلان لازم است خ طمشی مناسبی اتخاذ گردد تا از طریق خودکفا کردن فرآیند تولید دروس بتوانیم بر شتاب تولید آنها بیافزائیم . متقابلاً لازم است با توجه به استانداردهای تعریف و بومی شده چارچوب لازم برای ارتقاء کیفی دروس مجازی فراهم شود. در این مقاله سعی می گردد مؤلفه های مهم در راستای توسعه کمی و کیفی دروس مجازی م عرفی شده و تشریح گردد . از دیگر فرازهای این مقاله توجه به عامل های محرک و مشوق برای جلب همکاری اساتید در تدوین و تولید دروس مجازی است . توجه به حقوق مادی و معنوی اساتیدی که سرمایه عظیم تجارب علمی خود را در قالب یک درس الکترونیکی در معرض دید و استفاده نسبتاً عمومی قرار می دهند از مولفه های مهم در این مقوله است . در این مقاله سعی می گردد به تجاربی که در این زمینه به کار رفته است اشاره شود. بنابر این، در راستای یک حرکت ملی به منظور توسعه آموزش عالی و فراهم نمودن بستری قابل دسترسی برای اکثریت متقاضیان ورود به دان شگا ههای کشور، لازم است مدلی مناسب برای این همکاری تعریف گردد. در بخش پایانی این مقاله سعی می گردد مدلی ارائه شود که با بهره مند شدن از همکاری جمعی اساتید و دانشگاه های کشور، آهنگ توسعه آموز شهای مجازی در دانشگا هها را پرشتاب نماید.

توسعه آموزش عالی با رویکرد به آموزشهای مجازی: پاسخ به نیازها، افزایش دسترسی و چالشهای پیش رو Keywords:

توسعه آموزش عالی با رویکرد به آموزشهای مجازی: پاسخ به نیازها، افزایش دسترسی و چالشهای پیش رو authors

احمد کاردان

مرکز آموز شهای مجازی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

احمد فهیمی فر

ریاست دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- کاردان-احمد، مدلی برای تعیین خط‌مشی آموزشهای الکترونیکی بر پایه ...
کاردان-احمد، تدوین خط‌مشی آموزشهای الکترونیکی بر اساس اولویت‌ها و عوامل ...
IDC editors. Where the Market Is: IDC on E-Learning ww.downe ...
Rocha, A.A.D. T etal. Scientific and Technological Knowledge: Strategies for ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "توسعه آموزش عالی با رویکرد به آموزشهای مجازی: پاسخ به نیازها، افزایش دسترسی و چالشهای پیش رو" توسط احمد کاردان، مرکز آموز شهای مجازی دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ احمد فهیمی فر، ریاست دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1381 پس از تایید کمیته علمی همایش توسعه مبتنی بر دانایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توسعة آموزش عالی، آموزش مجازی، دروس مجازی، محتوای الکترونیکی هستند. این مقاله در تاریخ 31 خرداد 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3435 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در طی سالیان اخیر تقاضای روز افزون برای ورود به دانشگاه و ادامه تحصیل در زمینه های دلخواه بر کسی پوشیده نیست. رشد جمعیت جوان کشور از یک طرف و نیاز کشور به متخصصینی برای اجرای طرح های صنعتی، کشاورزی و دیگر زمینه های مورد نیاز از طرف دیگر، ضرورت ت وجه به روشهای نوین آموزشی و از جمله آموز ... . برای دانلود فایل کامل مقاله توسعه آموزش عالی با رویکرد به آموزشهای مجازی: پاسخ به نیازها، افزایش دسترسی و چالشهای پیش رو با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.