سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

توزیع مکانی شدت سیل خیزی در واحدهای هیدرولوژیکی(مطالعه موردی حوزه رود زرد)

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,607

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC05_099

Index date: 28 November 2005

توزیع مکانی شدت سیل خیزی در واحدهای هیدرولوژیکی(مطالعه موردی حوزه رود زرد) abstract

به منظور محافظت از جان و اموال ساکنین مناطق سیل خیز، پروژه های کنترل سیلاب طراحی و اجرا می شود. شناسایی مناطق سیل خیز در اقتصادی نمودن این پروژه ها از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد. تعیین درجه سیل خیزی مناطق مختلف یک حوزه آبخیز مستلزم شناخت خصوصیات هیدرومورفیک حوزه، اقلیم حاکم، بررسی وقایع ثبت شده بارش- رواناب در منطقه و بهره گیری از مدلهای ریاضی تبدیل بارش-رواناب در قالب یک روش مشخص برای تفکیک نقش مناطق مختلف حوزه می باشد. در تحقیق حاضر، حوزه آبخیز رود زرد برای تشریح روش پیشنهادی تعیین شدت سیل خیزی انتخاب شد. این حوزه از اطلاعات و آمار نسبتا مناسبی برخوردار است و شامل پنج زیر حوزه دمدلی، آل خورشید، آبگلال، ابوالعباس، تلخاب و ماشین می باشد. مدل توزیعی ModClar در سطح زیر حوزه های دارای ایستگاه هیدرومتری واسنجی و اعتباریابی شد. سپس با بکارگیری نرم افزار روندیابی هیدرولیکی HEC-RAS در حالت جریان غیر ماندگار، جریان در شبکه رودخانه اصلی روندیابی گردید و مدل تلفیقی در محل خروجی کل حوزه واسنجی و اعتباریابی شد. در مرحله بعد با اعمال بارش طراحی بر روی کلیه زیرحوزه ها و با حذف متوالی هیدروگراف هر یک از زیرحوزه ها، میزان تاثیر هر یک از آنها بر هیدروگراف خروجی کل حوزه بدست آمد. با تعریف شاخص سیل خیزی بر واحد سطح، زیر حوزه های تلخاب و ابوالعباس واقع در بالادست حوزه رودزرد به عنوان سیل خیزترین زیر حوزه ها در منطقه مورد مطالعه شناسایی گردید.

توزیع مکانی شدت سیل خیزی در واحدهای هیدرولوژیکی(مطالعه موردی حوزه رود زرد) Keywords:

حوزه رود زرد , شاخص سیل خیزی , شدت سیل خیزی ف HEC-RAS و ModClar

توزیع مکانی شدت سیل خیزی در واحدهای هیدرولوژیکی(مطالعه موردی حوزه رود زرد) authors

بهرام ثقفیان

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری

باقر قرمز چشمه

کارشناس ارشد مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری

حامد نوذری

دانشجوی دکتری منابع آب دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
{1}- الوان‌کار، ر.1382. مدل توزیعی شبیه‌سازی سیل بر اساس .GIS ...
{2}- خسروشاهی، م. و ثقفیان، ب.1381. بررسی نقش مشارکت زیر ...
-Biftu, G.F., and T.Y. Gun. 2001. Semi distributed, physically based ...
- Braud, I., P. Fernandez, and F. Bouraoui. 1998. Study ...
- Foody, G.M., E.M. Ghoneim, and N.W. Arnell. 2004. Predicting ...
- Garrote, L. and R.L. Bras.1994. A distributed model for ...
- Merz, B. and A. Bardossy. 1996. Effects of spatial ...
- Saghafian, B. and M. Khosroshahi. 2005. Unit response approach ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "توزیع مکانی شدت سیل خیزی در واحدهای هیدرولوژیکی(مطالعه موردی حوزه رود زرد)" توسط بهرام ثقفیان، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری؛ باقر قرمز چشمه، کارشناس ارشد مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری؛ حامد نوذری، دانشجوی دکتری منابع آب دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حوزه رود زرد ، شاخص سیل خیزی ، شدت سیل خیزی ف HEC-RAS و ModClar هستند. این مقاله در تاریخ 7 آذر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1607 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور محافظت از جان و اموال ساکنین مناطق سیل خیز، پروژه های کنترل سیلاب طراحی و اجرا می شود. شناسایی مناطق سیل خیز در اقتصادی نمودن این پروژه ها از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد. تعیین درجه سیل خیزی مناطق مختلف یک حوزه آبخیز مستلزم شناخت خصوصیات هیدرومورفیک حوزه، اقلیم حاکم، بررسی وقایع ثبت شده بارش- رواناب در منطقه ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله توزیع مکانی شدت سیل خیزی در واحدهای هیدرولوژیکی(مطالعه موردی حوزه رود زرد) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.