بررسی اثر ریز ساختار آرد (میکرواکستراکچر) بر رنگ آن با استفاده از تکنیک پردازش تصویر
Publish place: First International Conference on New Findings in Agricultural Science, Natural Resources and Environment
Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 747
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NEWCONF01_505
تاریخ نمایه سازی: 16 خرداد 1394
Abstract:
نان به عنوان ماده غذایی اصلی مردم کشورمان از جایگاه بالایی در امنیت غذایی و حتی سیاسی برخوردار است و هر موردی در خصوص کیفیت روی سلامت و رضایت مصرف کننده گان اثر دارد. اما رنگ آرد موضوع بسیار مهمی است که اثر مستقیمی بر کیفیت نان و مقبولیت آرد تولیدی دارد. اثر ریز ساختارهای آرد یا همان میکرواکستراکچر بر کیفیت و رنگ آرد بسیار مهم و ضروری است که تا به حال مورد بررسی قرار نگرفته است. در این تحقیق ابتدا 2 نمونه آرد با درجه استخراج 73 و 82 درصد تهیه شده و سپس توسط الک شیکر با الک هایی با قطرهای 180، 125، 106 میکرون به 3 فراکسیون تقسیم شده و رنگ 2 نمونه آرد و رنگ فراکسیون های مختلف آنها و نیز خمیر آردها و خمیر فراکسیون های آرد مورد بررسی قرار میگیرند. نتایج با استفاده از تکنیک پردازش تصویر یا Image J نشان داد که فاکتور *L در خمیر و آرد 73 درصد بیشتر از خمیر و آرد 82 درصد است و فاکتورهای *a و *b در آرد 73 درصد کمتر از آرد 82 درصد است و از فراکسیون های روی الک 125 میکرون به سمت آرد زیر الک 106 میکرون در هر دو نمونه آرد فاکتور *L افزایش یافته و فاکتورهای *a و *b کاهش می یابد و همه اینها بیانگر افزایش روشنی و کاهش زردی و قرمزی آرد است.
Keywords:
Authors
میثم نقوی مرمتی
عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
مهدی آتشزایی
عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد
مصطفی مظاهری تهرانی
عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
سید معین نظری
دانشجوی مقطع دکتری علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :