سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پهنه بندی سیلاب با استفاده از مدلهیدرولیکی HEC-RAS در محیط GIS

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 8,216

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC05_228

Index date: 28 November 2005

پهنه بندی سیلاب با استفاده از مدلهیدرولیکی HEC-RAS در محیط GIS abstract

این تحقیق با هدف تلفیق مدل هیدرولیکی HEC-RAS با نرم افزار ARCVIEW از مجموعه نرم افزارهای GIS از طریق الحاقیه HEC-GEORAS به برآورد پهنه سیل و خسارات اقتصادی ناشی دز فاصله 8/2کیلومتر از رودخانه دائمی لایین سو از رودخانه های شمال خراسان می پردازد. در این طرح که از نقشه های با مقیاس 1:500 شرکت سهامی آب منطقه ای خراسان استفاده شده، کاربری اراضی منطقه در 16 تیپ طبقه بندی گردید و ضریب زبری هر کاربری برای جهارفصل سال به صورت مجزا و به دو روش کلی سازمان حفاظت آمریکا SCS و استفاده از جداول استاندارد برآورد شد. در ادامه پهنه سیلاب در اراضی حاشیه رودخانه برای سیلاب ها با دوره برگشت 10 تا 200 سال محاسبه و مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان دادند که تلفیق سیستم های اطلاعات جغرافیایی با مدل HEC-RAS در تحلیل مناطق سیل گر بسیار توانمند و کارا می باشند. مطالعات روی رودخانه لایین سو نشان داد که پهنه یک سیلاب مشخص در تابستان وسیع تر از فصول دیگر است و روش SCS در برآورد ضریب مانینگ ، مقادیر بیشتری را نتیجه می دهد بنابراین پیشنهاد گردید که در مطالعات پهنه بندی سیلاب برای رودخانه لایین سو فصل تابستان به عنوان معیار طراحی و روش SCS به عنوان روش برآورد ضریب مانین استفاده شود.

پهنه بندی سیلاب با استفاده از مدلهیدرولیکی HEC-RAS در محیط GIS Keywords:

پهنه بندی سیلاب با استفاده از مدلهیدرولیکی HEC-RAS در محیط GIS authors

علی حسین زاده

کارشناس ارشد شرکت مهندسین مشاور کاوش پی مشهد

میرخالق ضیا تبار احمدی

عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران

محمدباقر شریفی

عضو هیئت علمی دانشگاه مشهد

محسن مسعودیان

عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدی نژاد، ا . م. نامجو و م. فارسی. 1381. ...
ارحمی، م. و ح. صالحی نیشابوری. 1382. پهنه‌بندی سیلاب با ...
باربد، م . ع. مهنیا و ه. مطیعی. 1381. پهنه ...
نوری شادکام، ع. 1380. کاربرد GIS در سیستمهای هشدار سیل. ...
Azagra. E. 1999. Flood plain visualization using tins. Master Tesis. ...
Chow. V. 1982. Open channel hydraulics. Mc Graw -Hill. 680. ...
Jenson, S. K. and J. O. Dominique. 1988. Extracting topographic ...
digital elevation data for Geographic Information Systems analysis. P h ...
Tate, E. C. 1998. Floodplain mapping using HEC-RAS and ArcView ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پهنه بندی سیلاب با استفاده از مدلهیدرولیکی HEC-RAS در محیط GIS" توسط علی حسین زاده، کارشناس ارشد شرکت مهندسین مشاور کاوش پی مشهد؛ میرخالق ضیا تبار احمدی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران؛ محمدباقر شریفی، عضو هیئت علمی دانشگاه مشهد؛ محسن مسعودیان، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پهنه بندی سیلاب ، رودخانه لایین سو ، GIS $HEC-GEORAS $HEC-RAS هستند. این مقاله در تاریخ 7 آذر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 8216 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این تحقیق با هدف تلفیق مدل هیدرولیکی HEC-RAS با نرم افزار ARCVIEW از مجموعه نرم افزارهای GIS از طریق الحاقیه HEC-GEORAS به برآورد پهنه سیل و خسارات اقتصادی ناشی دز فاصله 8/2کیلومتر از رودخانه دائمی لایین سو از رودخانه های شمال خراسان می پردازد. در این طرح که از نقشه های با مقیاس 1:500 شرکت سهامی آب منطقه ای خراسان ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله پهنه بندی سیلاب با استفاده از مدلهیدرولیکی HEC-RAS در محیط GIS با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.