سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی روش های ژئودزیک سلسله مراتبی و مبتنی بر شیب در تولید مدل رقومی زمین ازمدل رقومی سطح برداشت شده توسط لایدار

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 788

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE10_1106

Index date: 10 July 2015

ارزیابی روش های ژئودزیک سلسله مراتبی و مبتنی بر شیب در تولید مدل رقومی زمین ازمدل رقومی سطح برداشت شده توسط لایدار abstract

امروزه روش های مختلفی برای نمونه برداری از سطح زمین و عوارض موجود بر روی آن ارائه شده است.یکی از روش هایی که در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته است، روش نمونه برداری سیستم لایدار هوایی است. محصول سیستم لایدار هوایی ابری از نقاط در یک سیستم مرجع سه بعدی است. از مهمترین پردازش های مورد نیاز داده های لایدار، فیلتر کردن این داده ها یا همان جداسازی نقاط مربوط به زمین لخت از نقاط متعلق به عوارض است. تاکنون الگوریتم های مختلفی برای استخراج اتوماتیک زمین لخت از داده های لایدار ارائه شده است. در این پژوهش دو روش ژئودزیک سلسله مراتبی و مبتنی بر شیب جهت استخراج مدل رقومی زمین مورد بررسی قرار گرفته اند. نتایج بررسی ها نشان دهنده این است که روش ژئودزیک سلسله مراتبی دارای کارایی بیشتری نسبت به روش مبتنی بر شیب جهت استخراج اتوماتیک زمین لخت از داده های لایدار است.

ارزیابی روش های ژئودزیک سلسله مراتبی و مبتنی بر شیب در تولید مدل رقومی زمین ازمدل رقومی سطح برداشت شده توسط لایدار Keywords:

ارزیابی روش های ژئودزیک سلسله مراتبی و مبتنی بر شیب در تولید مدل رقومی زمین ازمدل رقومی سطح برداشت شده توسط لایدار authors

آلاله فلاح گلچین لیالستانی

دانش آموخته کارشناسی ارشد فتوگرامتری، دانشکده فنی دانشگاه تهران

حسین عارفی

دانشیار گروه مهندسی نقشه برداری، دانشکده فنی دانشگاه تهران

زهرا ساکان

دانش آموخته کارشناسی نقشه برداری، دانشکده فنی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Lindenberger, J. (1993). La ser-Profilmen Ssungen zurtopographi schen Gelan deaufnahme. ...
Kraus, K. and N. Pfeifer (1998). Determination of terrain models ...
Briese, C. and N. Pfeifer (2001). Airborne laser scanning and ...
Schickler, W. and A. Thorpe (2001). Surface estimation based on ...
Axelsson, P. (1999). Processing of laser scanner data- algorithms and ...
Elmqvist, M. (2001). Ground estimation of laser radar data using ...
Brovelli, M., M. Cannata, and U. Longoni (2002). Managing and ...
Wack, R. and A. Wimmer (2002). Digital terrain models from ...
Arefi, H. and M. Hahn (2005). A morphological reconstruction algorithm ...
Vosselman, G (2000). Slope based filtering of laser altimetry data. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی روش های ژئودزیک سلسله مراتبی و مبتنی بر شیب در تولید مدل رقومی زمین ازمدل رقومی سطح برداشت شده توسط لایدار" توسط آلاله فلاح گلچین لیالستانی، دانش آموخته کارشناسی ارشد فتوگرامتری، دانشکده فنی دانشگاه تهران؛ حسین عارفی، دانشیار گروه مهندسی نقشه برداری، دانشکده فنی دانشگاه تهران؛ زهرا ساکان، دانش آموخته کارشناسی نقشه برداری، دانشکده فنی دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدل رقومی زمین، لایدار، ژئودزیک سلسله مراتبی، مبتنی بر شیب، فیلتر کردن داده های لایدار هستند. این مقاله در تاریخ 19 تیر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 788 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه روش های مختلفی برای نمونه برداری از سطح زمین و عوارض موجود بر روی آن ارائه شده است.یکی از روش هایی که در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته است، روش نمونه برداری سیستم لایدار هوایی است. محصول سیستم لایدار هوایی ابری از نقاط در یک سیستم مرجع سه بعدی است. از مهمترین پردازش های مورد نیاز داده های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی روش های ژئودزیک سلسله مراتبی و مبتنی بر شیب در تولید مدل رقومی زمین ازمدل رقومی سطح برداشت شده توسط لایدار با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.