طراحی مدارات دیجیتال توان پایی با معرفی تکنیک GDI و تکنیک های رفع معایب آن

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,025

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

INCEE02_104

تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394

Abstract:

امروزه در طراحی مدارات دیجیتال پارامترهایی مورد توجه طراحان VLSI است که عبارتنداز: توان مصرفی پایین تر، فضای پیاده سازی کمتر و نیز کمتر شدن پیچیدگی طراحی، تکنیکهای مختلفی طراحی و پیاده سازی شده است که در این مقاله به معرفی و مقایسه این مدل ها می پردازیم. تکنیکهای ترانزیستور عبور (PT)، گیت انتقال (TG)، ورودی پخش شده گیت (GDI, (GDI اصلاح شده (m-GDI) و سوئینگ کامل در این مقاله بیان می گردند. تکنیک GDI جدیدترین تکنیک برای طراحی مدارات توان پایین است. این تکنیک در مقایسه با دیگر روشها، توان مصرفی پایین تر دارد و تأخیر انتشار را کاهش می دهد. تکنیک GDI دارای معایبی مانند تخریب سوئینگ، پیچیدگی ساخت و اتصال بدنه است، که این محدودیت ها بوسیله تکنیکهای GDI اصلاح شده و سویپنگ کامل مرتفع می گردد. در این مقاله برای نمونه گیت منطقی AND پیاده سازی شده و تکنیکهای مختلف از نظر تلفات توان، تأخیر و فضا با یکدیگر مقایسه می شوند.

Keywords:

ترانزیستور عبور , تکنیک منطقی ورودی پخش شده گیت سوئینگ کامل , ورودی پخش شده گیت , ورودی پخش شده گیت اصلاح شده , گیت انتقال

Authors

محمد ساعدی

دانشجوی کارشناسی ارشد الکترونیک دانشگاه آزاد یزد

طناز گراوندی

دانشجوی کارشناسی ارشد الکترونیک دانشگاه آزاد یزد