سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی اتاق امن در ساختمان های مسکونی (تبیین جانمایی معماری و سازه)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,227

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ACPD01_179

Index date: 19 September 2015

طراحی اتاق امن در ساختمان های مسکونی (تبیین جانمایی معماری و سازه) abstract

مناطق مسکونی ایران به دلیل شرایط استراتژیک و موقعیت جغرافیایی خاصی که دارد، همواره در معرض انواع خطرات طبیعی و تهدیدات دشمنان بوده است اما علیرغم پشت سر گذاشتن تجربیات ارزنده در این خصوص، بحث معماری و شهرسازی چندان مورد توجه قرار نگرفته است. در سال های اخیر شاهد افزایش ساخت مسکن بدون درنظر گرفتن امنیت ساکنان در فضای کالبدی هستیم. با درنظر گرفتن این نکته که از مهمترین عوامل افزایش دهنده تلفات انسانی در حملات نظامی به مناطق شهری، معماری و سازه غیر استاندارد و مکانیابی اشتباه می باشد و با اشاره به این نکته که جانمایی بهینه ساختمان، پراکندگی مناسب بنا، رعایت کردن پدافند غیرعامل، آرایش فضای معماری و نحوه ارتباط با دیگر فضاها امکانات ویزه ای را برای نجات جان انسان ها فراهم می آورد و باعث کاهش آسیب پذیری می شود، واحدهای مسکونی، مدارس، دانشگاه ها و مراکز خرید در زمره بناهایی هستند که مورد توجه این پژوهش می باشند. در این مقاله با روش توصیفی و تحلیلی و مطالعات کتابخانه ای به دنبال بررسی نقش پدافند غیرعامل در معماری و سازه فضای مسکونی هستیم که نتایج کلی آن در راستای تبیین جانمایی معماری و پیشنهادات سازه ای همچنین تعیین طرح هندسی ساختمان ها، موقعیت بازشوها و عناصر معماری، نحوه دسترسی و پیش بینی اتاق امن به عنوان فضای چند عملکردی برای هر ساختمان در زمان صلح و تهاجم استوار است.

طراحی اتاق امن در ساختمان های مسکونی (تبیین جانمایی معماری و سازه) Keywords:

طراحی اتاق امن در ساختمان های مسکونی (تبیین جانمایی معماری و سازه) authors

مرتضی گراوند

مدرس دانشگاه جویندگان علم- کارشناس ارشد معماری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

محسن شریفی

کارشناسی عمران- عمران از دانشگاه غیرانتفاعی صائب ابهر

سمانه محمود وند

کارشناس شهرسازی و معماری اداره راه و شهرساز استان لرستان- مهندسی معماری از دانشگاه هنر اسلامی تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
الیاسیان, ایمان. "ایجاد پناهگاه داخل فضای مسکونی." عمران و مقاوم ...
الیاسیان, ایمان. "دیدگاه مقاوم‌سازی در پدافند غیرعامل." عمران و مقاوم ...
حاجی ابراهیم زرگر و مسگری هوشیار, اکبر و سارا. "پدافند ... [مقاله کنفرانسی]
حسینی و منتظرالقائم و امینایی‌چترودی, مازیار و سعید و عبدالرضا. ...
کامران و امینی و حسینی امینی, حسن و داود و ...
کارگاه پژوهش کمیته پدافند غیرعامل وزارت آموزش و پرورش. آشنایی ...
کمیته پدافند غیرعامل وزارت آموزش و پرورش. مبانی، اصول و ...
کمیته دائمی بازنگری آیین نامه طراحی ساختمان در برابر زلزله. ...
دفتر مقررات ملی ساختمان. مبحث بیست و یکم پدافند غیرعامل. ...
دلاوری, ایمان. "نقش تعیین کننده پدافند غیرعامل در مدیریت بحران ...
رضویان‌امرائی, سیدعلی. "اثرات ناشی از تغییرات مختلف مهاربندهای همگرا در ...
شاهبازی, ناصرالدین. روش‌های اجرایی ساختمان. موسسه فرهنگی انتشاراتی یاوریان, .1389 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی اتاق امن در ساختمان های مسکونی (تبیین جانمایی معماری و سازه)" توسط مرتضی گراوند، مدرس دانشگاه جویندگان علم- کارشناس ارشد معماری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات؛ محسن شریفی، کارشناسی عمران- عمران از دانشگاه غیرانتفاعی صائب ابهر؛ سمانه محمود وند، کارشناس شهرسازی و معماری اداره راه و شهرساز استان لرستان- مهندسی معماری از دانشگاه هنر اسلامی تبریز نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی مهندسی معماری، عمران و توسعه کالبدی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اتاق امن، پدافند غیرعامل، جانمایی معماری و سازه، ساختمان های مسکونی هستند. این مقاله در تاریخ 28 شهریور 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4227 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مناطق مسکونی ایران به دلیل شرایط استراتژیک و موقعیت جغرافیایی خاصی که دارد، همواره در معرض انواع خطرات طبیعی و تهدیدات دشمنان بوده است اما علیرغم پشت سر گذاشتن تجربیات ارزنده در این خصوص، بحث معماری و شهرسازی چندان مورد توجه قرار نگرفته است. در سال های اخیر شاهد افزایش ساخت مسکن بدون درنظر گرفتن امنیت ساکنان در فضای کالبدی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی پدافند غیرعامل طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی اتاق امن در ساختمان های مسکونی (تبیین جانمایی معماری و سازه) با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.