سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی و شبیهسازی فرآیند ازدیاد برداشت نفت سنگین با استفاده ازروشهای حرارتی با کمک نرمافزار CMG

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,471

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

OGFD01_046

Index date: 23 September 2015

بررسی و شبیهسازی فرآیند ازدیاد برداشت نفت سنگین با استفاده ازروشهای حرارتی با کمک نرمافزار CMG abstract

تقاضای روز افزون جهانی برای نفت و فرآوردههای آن و کاهش تولید طبیعی از مخازن نفت سبک و در نهایت افزایش قیمت نفت در چند سال اخیر باعث توجه روز افزون به روشهای تولید از مخازن نفت سنگین و بسیار سنگین شده است. با وجود حجم زیاد ذخایر نفت سنگین و قیر طبیعی، تولید از این منابع انرژی به سادگی برداشت از ذخایر متداول نفت خام نبوده و با استفاده از تکنولوژیهای متداول به آسانی قابل بهرهبرداری نمیباشند. مخازن نفت سنگین و فوق سنگین بهخاطر دارا بودن ویسکوزیته بالا دارای بازیافت اولیه قابل توجهی نیستند، از اینرو جهت بازیافت موثر از چنین مخازنی ضرورت کاهش ویسکوزیته نفت درجا با استفاده از روشهای حرارتی احساس میشود بهطوریکه بیش از 08 درصد تولید نفت سنگین در مرحله ازدیاد برداشت از طریق روشهای حرارتی انجام میگیرد. تزریق حرارت به داخل مخزن و یا ایجاد حرارت در مخزن علاوهبر کاهش گرانروی فواید دیگری نیز دارد که از آن جمله میتوان به انبساط نفت، تقطیر نفت در درجه حرارت بالا که باعث جدا شدن اجزاء سبک میشود و نیز افزایش فشار مخزن که باعث سهولت حرکت نفت به طرف چاههای تولیدی میشود نام برد. در این مطالعه سه روش حرارتی تزریق پیوسته بخار آب و تزریق دورهای بخار آب و تزریق آب گرم با کمک نرمافزار شبیهسازی مخازن roupGodeling Momputer C ,CMG بهصورت پارامتری مورد بررسی قرار گرفته و نتایج حاصله حاکی از حداکثر راندمان برای روش تزریق پیوسته بخار و حداقل راندمان برای روش تزریق دورهای بخار میباشد

بررسی و شبیهسازی فرآیند ازدیاد برداشت نفت سنگین با استفاده ازروشهای حرارتی با کمک نرمافزار CMG Keywords:

بررسی و شبیهسازی فرآیند ازدیاد برداشت نفت سنگین با استفاده ازروشهای حرارتی با کمک نرمافزار CMG authors

فرشاد جعفری

کارشناسی ارشد مهندسی نفت، دانشگاه صنعت نفت، گروه مهندسی نفت

مهدی بلاغی اینالو

کارشناسی ارشد مهندسی نفت، دانشگاه صنعت نفت، گروه مهندسی نفت

فاطمه محی الدینی

کارشناسی مهندسی نفت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، گروه مهندسی نفت

بابک مرادپورطیبی

کارشناسی مهندسی نفت، مرکز تحقیقات زمین کاو ZKRC

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گ وید در جهت .. _ _ _ _ r ...
لایه ول 2000 میعی دارعمی نوم 1000 یلی دا-ی _ ...
Motiei, H., "Petroleum Geology of Zagros", Jashnvar-e Ketab Publication, 1995. ...
Green, D.W., and Willhite "Enhanced Oil Recovery", SPE Publication, 1998. ...
Hite, J., Roger Avashti, "Planning Successful EOR Projects", 2005. ...
"(LASER) Liquid Addition to Steam for Enhancing Recovery of bitumen ...
Parts, M., "Thermal Recovery", 1982. ...
"Forecasting Oil Response in Steam Injection Operation Combining Analytical and ...
Moritis, G., "New Technology, Improved Economics Boost EOR Hopes" Oil ...
"Multi Branch Injector / Producer Welk in Thick Heavy Crude ...
Z. Chen., "Reservoir Simulation, Mathematict Techniques in Oil Recovery", 2007. ...
1 9s74-7 1975-1 _ _ _ 1977-1 Time (Date) ...
1 _ 1975-1 _ _ _ _ Tlme (Date) ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی و شبیهسازی فرآیند ازدیاد برداشت نفت سنگین با استفاده ازروشهای حرارتی با کمک نرمافزار CMG" توسط فرشاد جعفری، کارشناسی ارشد مهندسی نفت، دانشگاه صنعت نفت، گروه مهندسی نفت؛ مهدی بلاغی اینالو، کارشناسی ارشد مهندسی نفت، دانشگاه صنعت نفت، گروه مهندسی نفت؛ فاطمه محی الدینی، کارشناسی مهندسی نفت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، گروه مهندسی نفت؛ بابک مرادپورطیبی، کارشناسی مهندسی نفت، مرکز تحقیقات زمین کاو ZKRC نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی توسعه میادین نفت و گاز پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نفت سنگین، روشهای حرارتی، گرانروی، CMG هستند. این مقاله در تاریخ 1 مهر 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1471 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تقاضای روز افزون جهانی برای نفت و فرآوردههای آن و کاهش تولید طبیعی از مخازن نفت سبک و در نهایت افزایش قیمت نفت در چند سال اخیر باعث توجه روز افزون به روشهای تولید از مخازن نفت سنگین و بسیار سنگین شده است. با وجود حجم زیاد ذخایر نفت سنگین و قیر طبیعی، تولید از این منابع انرژی به سادگی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی و شبیهسازی فرآیند ازدیاد برداشت نفت سنگین با استفاده ازروشهای حرارتی با کمک نرمافزار CMG با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.