سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی هیدرولیک جریان از سدهای پاره سنگی با استفاده از رگرسیون فازی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,880

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ABYARI09_210

Index date: 13 October 2007

بررسی هیدرولیک جریان از سدهای پاره سنگی با استفاده از رگرسیون فازی abstract

یکی از راه های ارزان قیمت کنترل سیلاب استفاده از سدهای پاره سنگی بدون هسته نفوذ ناپذیر می باشد. اینسدها از نوع سدهای تاخیری هستند و هیدروگراف سیل خروجی از انها دارای نقطه اوج کمتری نسبت به هیدروگراف ورودی است. به منظور بکار بردن این سدها برای کنترل سیلاب، شناخت هیدروگراف جریان امری ضروری است تا بتوان بطور صحیحی انها را طراحینمود. در این نوع سدها بعلت اینکه خلل وفرج داخل انها بزرگ و جریان بصورت آشفته است، قانون دارسی و بدنبال آن سایر معادلات متداول مربوط به جریان آب از محیط متخلخل صادق نیست. برای حل این مسئله با دو مشکل مواجه خواهیم بود. اولا معادلات متداول معتبر نیست و ثانیا در اطلاعات مورد نیز برای حل این مسئله عدم قطعیت وجود دار. مثلا اندازه و توزیع سنگدانه ها را نمی توان بطور دقیق تعیین نمود. یکی از روشهای مدل کردن چنین سیستمهایی، استفاده از مفهوم اعداد فازی و بدنبال آن رگرسیون فازی می باشد. روشهای متعددی برای رگرسیون فازی وجود دارد که در این تحقیق از روش رگرسیون فازی امکانی استفاده شده است. در این روش ضرایب معادله رگرسیون و خروجی آن بصورت اعداد فازی بوده و اساس کار آن مینیمم کردن میزان فازی بودن داده ها می باشد. مشخصات سد پاره سنگی، مشخصات کانال یا رودخانه پائین دست و دبی جریان بعنوان متغیرهای ورودی و ارتفاع آب در بالا دست سد بعنوان متغیر خروجی می باشد. صحت این روش با استفاده از اطلاعات واقعی مورد ارزیابی قرار گرفت.

بررسی هیدرولیک جریان از سدهای پاره سنگی با استفاده از رگرسیون فازی Keywords:

بررسی هیدرولیک جریان از سدهای پاره سنگی با استفاده از رگرسیون فازی authors

محمد شایان نژاد

دانشگاه شهرکرد، استادیار گروه مهندسی آب

سیدجواد ساداتی نژاد

دانشگاه شهرکرد، استادیار گروه منابع طبیعی

خدایار عبدالهی

کارشناس مرکز تحقیقات کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Samani, H.M.V., Samani, J.M.V. and Shayannejad, M., 2003. "Reservoir routing ...
Samani, J.M.V., Samani, h.M.V. and Shayannejad, M., 2004. 'Reservoir routing ...
Abeb, A J., D. P., Solomatine, and R. G. W., ...
Odhiambo, L. O., R. E. Yoder, and D. C. Yoder, ...
Odhiambo, L. O., R. E. Yoder, D. C. Yoder and ...
Tanaka, H., S.Uejima, and K.Asai, 1982. "Linear regression analysis with ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی هیدرولیک جریان از سدهای پاره سنگی با استفاده از رگرسیون فازی" توسط محمد شایان نژاد، دانشگاه شهرکرد، استادیار گروه مهندسی آب؛ سیدجواد ساداتی نژاد، دانشگاه شهرکرد، استادیار گروه منابع طبیعی؛ خدایار عبدالهی، کارشناس مرکز تحقیقات کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی نهمین سمینار سراسری آبیاری و کاهش تبخیر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سد پاره سنگی ، سیلاب ، رگرسیون فازی هستند. این مقاله در تاریخ 21 مهر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1880 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از راه های ارزان قیمت کنترل سیلاب استفاده از سدهای پاره سنگی بدون هسته نفوذ ناپذیر می باشد. اینسدها از نوع سدهای تاخیری هستند و هیدروگراف سیل خروجی از انها دارای نقطه اوج کمتری نسبت به هیدروگراف ورودی است. به منظور بکار بردن این سدها برای کنترل سیلاب، شناخت هیدروگراف جریان امری ضروری است تا بتوان بطور صحیحی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی هیدرولیک جریان از سدهای پاره سنگی با استفاده از رگرسیون فازی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.