سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعلیم و تربیت در مکتب فلسفی طبیعت گرایی (سیر آراء تربیتی مغرب زمین در عصر روشنایی)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,896

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EPSCONF02_0389

Index date: 21 November 2015

تعلیم و تربیت در مکتب فلسفی طبیعت گرایی (سیر آراء تربیتی مغرب زمین در عصر روشنایی) abstract

مکتب فلسفی طبیعت گرایی در قرن هیجدهم با نظرات و کتابهای ژان ژاک روسوی فرانسوی در اروپا بوجود آمد ونظرات فلسفی او، تاثیر زیادی درهمه ابعاد فردی و اجتماعی زندگی انسان داشت به نحوی که، آراء تربیتی او ، انقلابیدر نظام تعلیم و تربیت مغرب زمین ایجاد کرد. باید اذعان کرد که نظرات روسو تا کنون بر روی اندیشه فلاسفه ومتفکران زیادی تاثیر گذارده و افرادی همچون کانت ، فیخته، پستالوزی، باسئو ، دیویی ،هربارت، فروبل با استفاده ازنظرات روسو تحولات زیادی را در تعلیم و تربیت ایجاد کرده اند.نویسنده این تحقیق تلاش دارد با هدف بررسی تعلیمو تربیت از منظر طبیعت گرایان، به روش مروری و کتابخانه ای و با استفاده از منابع مختلف موجود با بیان مقدمات وکلیاتی از نظرات و دراء فلسفی و تربیتی متفکران قرن هیجدهم مغارب زماین و در نهایات باه درات تربیتای ودیدگاهآموزش و پرورشی نشات گرفته. از نظرات روسو و موضوعاتی همچون روش آموزش، محتوی آموزشی و اهداف آموزشو پرورش طبیعت گرایان و متفکران بعدی متاثر از آن بپردازد.

تعلیم و تربیت در مکتب فلسفی طبیعت گرایی (سیر آراء تربیتی مغرب زمین در عصر روشنایی) Keywords:

تعلیم و تربیت در مکتب فلسفی طبیعت گرایی (سیر آراء تربیتی مغرب زمین در عصر روشنایی) authors

حمید فراست فر

دانشجوی دکتری فلسفه تعلیم و تربیت،دانشگاه علامه طباطبایی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حسین بن محمد راغب اصفهانی، مفردات الفاظ القرآن، پژوهش صفوان ...
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، درآمدی بر تعلیم و تربیت اسلامی()، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعلیم و تربیت در مکتب فلسفی طبیعت گرایی (سیر آراء تربیتی مغرب زمین در عصر روشنایی)" توسط حمید فراست فر، دانشجوی دکتری فلسفه تعلیم و تربیت،دانشگاه علامه طباطبایی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی، مطالعات اجتماعی و فرهنگی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آموزش ،طبیعت گرایی هستند. این مقاله در تاریخ 30 آبان 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6896 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مکتب فلسفی طبیعت گرایی در قرن هیجدهم با نظرات و کتابهای ژان ژاک روسوی فرانسوی در اروپا بوجود آمد ونظرات فلسفی او، تاثیر زیادی درهمه ابعاد فردی و اجتماعی زندگی انسان داشت به نحوی که، آراء تربیتی او ، انقلابیدر نظام تعلیم و تربیت مغرب زمین ایجاد کرد. باید اذعان کرد که نظرات روسو تا کنون بر روی اندیشه فلاسفه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعلیم و تربیت در مکتب فلسفی طبیعت گرایی (سیر آراء تربیتی مغرب زمین در عصر روشنایی) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.