سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اصول طراحی آتریوم ها برای نگه داشت انرژی در ساختمان های اداری پایدار

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,374

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ACUC01_030

Index date: 4 January 2016

بررسی اصول طراحی آتریوم ها برای نگه داشت انرژی در ساختمان های اداری پایدار abstract

این پژوهش ضمن بیان مفهوم پایداری و ضرورت نگرش به آن، به بررسی سنجش پایداری در ساختمان های اداری به طور خاص می پردازد. رویکرد پایداری در طراحی ساختمان های اداری به عنوان یکی از پر مصرف ترین منابع مصرف انرژیمبحثی است که امروزه دغدغه ذهنی بسیاری از طراحان پایدار قرار گرفته است. کارکنان اداره ها روزانه به طور میانگین بین 8 تا گاهی 12 ساعت را در محل کار خود سپری می نمایند. شناخت راهکارهای مؤثر و به کار گیری آنها در جهتتأمین آسایش و راحتی کارکنان یک مجموعه اداری جزء ضروریات طراحی بوده که در غیر این صورت، محیط، راندمان کاری را تا حد بسیاری پایین خواهد آورد. آنچه که فقدان آن در فضای اداری معاصر احساس می شود، تهویه مؤثر و مناسب در چنین فضاهایی می باشد. چرا که افراد در فضاهای اداری ساعات بسیاری را به صورت غیر فعال و ساکن به سربرده و هوای راکد آنها اگر جریان نیابد محیطی نا مناسب برای فعالیت ایجاد می نماید. در اینگونه فضاها، به جهت رفع مشکل، فضاهای واسطی مانند آتریوم ها برای تأمین روشنایی طبیعی، شرایط آسایش داخلی، ایجاد ریز اقلیم معتدل ومفصلی فضایی طراحی می کنند که در ساختمان هایatrium اداری نقش مهمی ایفا می نمایند. این نورگیرها با ابعاد و فرم های مختلف ساخته شده اند و دارای پوشش سقفی از شیشه و دیوارهای جانبی با مساحت و مصالح مختلف اند که در ساختمان ها کاربردهای فراوان یافته اند. آتریوم به عنوان یک فضای واسط قابلیت مناسبی برای جذب انرژی خورشید و ذخیره سازی آن در زمستان و خروج گرمای محبوس شده و به جریان در آوردن هوای راکد در تابستان را دارند این میزان انرژی می تواند تا 40 % از انرژی مصرفی برای تأمین آسایش حرارتی درون آتریوم را کاهش دهد. در این مقاله چگونگی تاثیر آتریوم ها در نگه داشت انرژی و رسیدن به اهداف معماری پایدار در ساختمان اداری بررسی می شود.

بررسی اصول طراحی آتریوم ها برای نگه داشت انرژی در ساختمان های اداری پایدار Keywords:

بررسی اصول طراحی آتریوم ها برای نگه داشت انرژی در ساختمان های اداری پایدار authors

میلاد حیرانی پور

دانشجوی کارشناسی دانشگاه ایلام

جمال خداکرمی

استادیار دانشگاه ایلام

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
(. مدی، حسین، 1386 _ بازنگری در طراحی فضاهای واسط، ...
معین، محمد، 1380، فرهنگ فارسی، امیرکبیر ...
نوحی، حمید، 1379، تاملات در هنر و معماری، تهران، گام ...
Atif M, 1994, Top Glazed Public Spaces: Amenities, Energy, and ...
Graham, Franci, Shepperd, Robson, 2003, The Green Buildings Pay, Edited ...
Gratia, E.and Deherd, A. Solar Energy in European office Buildings, ...
Aldawoud, Abdelsalam, clark, Ray, 2007, Comparative Analysis of Energy Performance ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اصول طراحی آتریوم ها برای نگه داشت انرژی در ساختمان های اداری پایدار" توسط میلاد حیرانی پور، دانشجوی کارشناسی دانشگاه ایلام؛ جمال خداکرمی، استادیار دانشگاه ایلام نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی مهندسی معماری، عمران و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری پایدار، آتریوم، نگه داشت انرژی، ساختمان اداری هستند. این مقاله در تاریخ 14 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1374 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این پژوهش ضمن بیان مفهوم پایداری و ضرورت نگرش به آن، به بررسی سنجش پایداری در ساختمان های اداری به طور خاص می پردازد. رویکرد پایداری در طراحی ساختمان های اداری به عنوان یکی از پر مصرف ترین منابع مصرف انرژیمبحثی است که امروزه دغدغه ذهنی بسیاری از طراحان پایدار قرار گرفته است. کارکنان اداره ها روزانه به طور میانگین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اصول طراحی آتریوم ها برای نگه داشت انرژی در ساختمان های اداری پایدار با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.