سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تهویه طبیعی یک طرفه در ساختمان و نیروهای محرک در برقراری جریان هوا در تهویه یک طرفه

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,185

This Paper With 12 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CBOEC03_066

Index date: 4 January 2016

بررسی تهویه طبیعی یک طرفه در ساختمان و نیروهای محرک در برقراری جریان هوا در تهویه یک طرفه abstract

بهره گیری از تهویه طبیعی راهکاری موثر در جهت کاهش مصرف انرژی در ساختمان ها و در عین حال بهبود کیفیت هوای داخل وتأمین آسایش حرارتی کاربران است. در بسیاری از ساختمان ها، با کاهش جذب گرمای داخلی از طریق انتخاب صحیح تجهیزات و سایه اندازیمناسب بازشوها با هدف کاهش جذب خورشید، استفاده از تهویه طبیعی برای تأمین آسایش ساکنین کافی خواهد بود. به طوری که در اکثرروزهای گرم سال باز کردن پنجره ها می تواند برای خنک کردن ساختمان کافی باشد. لازم به ذکر است که برای رسیدن به یک سیستم تهویه کارا، تهویه طبیعی در ساختمان باید طراحی شود و نه اینکه به طور تصادفی اتفاق بیافتد. در این پژوهش پس از معرفی تهویه طبیعی، انواع مختلف آن و نیروهای محرک در برقراری جریان هوا به بررسی نرخ تبادل هوا در تهویه یک طرفه در دو حالت بازشوهای رو به باد و بازشوهایپشت به باد، ویژگی های اصلی جریان هوای ایجاد شده توسط نیروی شناوری، نیروی باد و ترکیب نیروی شناوری و باد در تهویه یک طرفه می پردازیم. تهویه یک طرفه علی رغم کارایی کمتر نسبت به تهویه عرضی کاربرد بیشتری دارد. به دلیل طراحی ساختمان های با عمق زیاد، بیشتر ساختمان ها در فضای شهری به صورت یک طرفه تهویه می شوند. مطالعات انجام شده نشان داده اند که اثر ترکیب نیروی شناوری و نیروی باد بر جریان هوا، بسته به سرعت و جهت باد متفاوت است. در باد با سرعت پایین، نیروی شناوری نیروی غالب است. ولی زمانی که سرعت باد افزایش پیدا می کند، در بازشوهای رو به باد نرخ تبادل هوا به دلیل شکل گیری لایه اختلاط، بیشتر از حالتی است که باد وجود ندارد و تبادل هوا تنها به واسطه نیروی شناوری صورت می گیرد. در مقابل در بازشوهای پشت به باد، نرخ تبادل هوا در هنگام وزش باد، کمتر از حالتی است که باد وجود ندارد و تبادل هوا به واسطه ی نیروی شناوری صورت می گیرد.

بررسی تهویه طبیعی یک طرفه در ساختمان و نیروهای محرک در برقراری جریان هوا در تهویه یک طرفه Keywords:

بررسی تهویه طبیعی یک طرفه در ساختمان و نیروهای محرک در برقراری جریان هوا در تهویه یک طرفه authors

نسرین پورشب

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته انرژی معماری، دانشگاه ایلام

ملیحه سیدالعسگری

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته انرژی معماری، دانشگاه ایلام

نازنین نصرالهی

استادیار گروه معماری، دانشگاه ایلام

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زهرا قیابکلو، بانی فیزیک ساختمان 4 (سرمایش غیر فعال)، انتشارات ...
E. Gratia and I. Bruyere and A. De Herde, How ...
C. Allocca and Q. Chen and L Glicksman, Design analysis ...
T. Schulze and , Eicker, Controlled natural ventilation for energy ...
K. Visagavel and P.S.S. Srinivasan, Analysis of single side ventilated ...
J. Pfafferott and S. Herkel and M Jaschke, Design of ...
_ Blondeau and M. Sperandio and F. Allard, Night ventilation ...
V. Geros and M Santamouris and A. Tsangrasoulis and G. ...
M. Caciolo and P Stabat and D. Marchio, Full scale ...
Marchio, Development of a new correlation for single-sided natural ر ...
J. Grabe and P. Svoboda and A. Baumler, Window ventilation ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تهویه طبیعی یک طرفه در ساختمان و نیروهای محرک در برقراری جریان هوا در تهویه یک طرفه" توسط نسرین پورشب، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته انرژی معماری، دانشگاه ایلام؛ ملیحه سیدالعسگری، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته انرژی معماری، دانشگاه ایلام؛ نازنین نصرالهی، استادیار گروه معماری، دانشگاه ایلام نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی اقلیم ، ساختمان و بهینه سازی مصرف انرژی با رویکرد توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تهویه طبیعی، تهویه طبیعی یک طرفه، نیروی باد، نیروی شناوری، نرخ تبادل هوا هستند. این مقاله در تاریخ 14 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3185 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بهره گیری از تهویه طبیعی راهکاری موثر در جهت کاهش مصرف انرژی در ساختمان ها و در عین حال بهبود کیفیت هوای داخل وتأمین آسایش حرارتی کاربران است. در بسیاری از ساختمان ها، با کاهش جذب گرمای داخلی از طریق انتخاب صحیح تجهیزات و سایه اندازیمناسب بازشوها با هدف کاهش جذب خورشید، استفاده از تهویه طبیعی برای تأمین آسایش ساکنین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تهویه طبیعی یک طرفه در ساختمان و نیروهای محرک در برقراری جریان هوا در تهویه یک طرفه با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.