پهنه بندی کیفیت آب زیرزمینی از لحاظ کشاورزی با مدل کوکریجینگ و عکس فاصله (مطالعه موردی: مناطق خشک و نیمه خشک مهران و دهلران)
Publish place: International Conference of Applied Research in Agriculture
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 638
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICARA01_119
تاریخ نمایه سازی: 20 دی 1394
Abstract:
آبهای زیرزمینی به عنوان بخش مهمی از آبهای تجدید پذیر اکوسیستم بهحساب میآیند. در اغلب موارد آبهای زیرمینی در مناطق خشک و نیمه خشککه آبهای سطحی به میزان خیلی کم دیده میشوند قابل دسترس هستند ( Nas & Berktay, 2008). مهمترین اقدام برای رشد تولید محصولات کشاورزی، تامین آب کافی و با کیفیت مناسب است (عبدی، 1385). با توجه به محدود بودن منابعآب زیرزمینی و افزایش نیاز آبی جوامع بشری ذخیره این آبها رو به کاهش می-باشد. از این رو نگهداری این منابع ضروری بوده و جلوگیری از آلودگی آنها دارای اهمیت می باشد. (Rahnama.,et al 2000). لذا آنالیز کیفیت آب یکی از قسمت های مهم مطالعات آبهای زیرزمینی است. افت سطح آب زیرزمینی، تبخیر و تعرق آبو نفوذ پساب های کشاورزی به زمین از مهمترین مشکلات موجود در نواحیکشاورزی است که با زوال کیفیت آب و تأثیر بر کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی میتواند باعث متروکه شدن مزارع شود (Hillel, 1980). کاهش کیفیت آبهای زیرزمینی خطری بزرگ در راه توسعه کشاورزی به خصوص در نواحی خشک و نیمه خشک است (شعبانی، 1387).
Authors
فاطمه محمدیاری
دانشجوی کارشناسی ارشد ارزیابی و آمایش سرزمین، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان
حسین اقدر
دانش آموخته کارشناسی ارشد سنجش از دور و GIS دانشکده علوم دانشگاه شهید چمران، اهواز
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :