سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از قارچ میکوریزا به عنوان کود زیستی در کشاورزی پایدار

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,945

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICARA01_570

Index date: 10 January 2016

استفاده از قارچ میکوریزا به عنوان کود زیستی در کشاورزی پایدار abstract

روش های کشاورزی رایج موفقیت قابل قبولی را در استفاده از مدیریت منابع نداشته و با اتکا بیش از حد به نهاده های مصنوعی وتزریق انرژیهای کمکی مانند کودها و سموم شیمیایی باعث ایجاد اکوسیستم های زراعی ناپایدار شده است. کشاورزی پایدار با رعایتاصول اکولوژیک، میتواند ضمن ایجاد توازن در محیط زیست، کارآیی استفاده از منابع را افزایش داده و زمینه بهره وری برای مدتزمان طولانی تری را برای انسان فراهم سازد. یکی از ارکان اصلی در کشاورزی پایدار استفاده از کودهای زیستی در اکوسیستم هایزراعی با هدف حذف یا کاهش قابل ملاحظه در مصرف نهاده های شیمیایی است. کودهای زیستی در مقایسه با کودهای شیمیایی ازمنافع اقتصادی و زیست محیطی فراوانی برخوردار هستند که علاوه بر صرفه اقتصادی باعث پایداری منابع خاک، حفظ توان تولید دردراز مدت و جلوگیری از آلودگی محیط زیست می شود. کودهای زیستی، شامل مواد نگهدارندهای با جمعیت متراکم یک یا چند نوعارگانیسم مفید خاکزی و یا به صورت فرآورده متابولیک این موجودات می باشند که به منظور تامین عناصر غذایی مورد نیاز گیاه دراکوسیستم های زراعی به کار می روند. قارچ های میکوریزایی یکی از انواع کودهای زیستی بوده که دارای رابطه همزیستی با ریشه اغلبگیاهان زراعی می باشند و از طریق افزایش جذب عناصر غذایی مثل فسفر، نیتروژن و برخی عناصر کممصرف، افزایش جذب آب، تولیدهورمون های گیاهی، کاهش تاثیر منفی تنش های محیطی و افزایش مقاومت در برابر عوامل بیماریزا، سبب بهبود در رشد و عملکردگیاهان میزبان در سیستم های کشاورزی پایدار می شوند. مطالعات انجام شده در اکوسیستم های طبیعی و زراعی گویای آن است کهاستفاده از نظام های کشاورزی پایدار به دلیل تطابق با شرایط طبیعی و اصالت کیفیت محصول، بهترین شرایط را برای تولید گیاهانفراهم می آورد.

استفاده از قارچ میکوریزا به عنوان کود زیستی در کشاورزی پایدار Keywords:

استفاده از قارچ میکوریزا به عنوان کود زیستی در کشاورزی پایدار authors

اسما بستامی

دانش آموخته ارشد زراعت از دانشگاه گیلان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
درزی، م ت. قلاوند، ا، و ف. رجالی. 1387. بررسی ...
غلامی، ا، کوچکی، ع، مظاهری، د و قلاوند، ا. 1378. ...
OnApplied Reserch in Agriculfure خرداد June 2015 - 1394 ...
OnApplied Reserch in Agriculfure خرداد June 2015 - 1394 ...
Adams, R.P., M. Habte, S. park and M.R. Dafforn. 2004. ...
Arriagada, C.A., M.A. Herrera and J.A. Ocampo. 2007. Beneficial effect ...
Chaudhary, V., R. Kapoor and A.K. Bhatnagar. 2007. Effects of ...
Copetta, A., G. Lingue, and G. Berata. 2006. Effects of ...
Freitas, M.S.M., M.A. Martins and E.I.J.C. Vieira 2004. Yield and ...
Gopta, M.L., A. Prasad, M. Ram, and S. kumar. 2002. ...
Joshee, N., S.R. Mentreddy and K. Yadav. 2007. Mycorrhizal fungi ...
Kapoor, R., B. Giri and K.G Mukerji. 2004. Improved growth ...
Khaosaad, T., Vierheilig, H., Nell, M., Zitterl-Eglseer, K. and Novak, ...
_ _ _ _ P, Kmutioc _ 1995. _ of ...
Wu, S.C., Z.H. Cao, Z.G. Li, K.C. Cheung and M.H. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از قارچ میکوریزا به عنوان کود زیستی در کشاورزی پایدار" توسط اسما بستامی، دانش آموخته ارشد زراعت از دانشگاه گیلان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی همایش بین المللی پژوهش های کاربردی در کشاورزی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کشاورزی پایدار، کود زیستی، عملکرد، میکوریزا هستند. این مقاله در تاریخ 20 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3945 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روش های کشاورزی رایج موفقیت قابل قبولی را در استفاده از مدیریت منابع نداشته و با اتکا بیش از حد به نهاده های مصنوعی وتزریق انرژیهای کمکی مانند کودها و سموم شیمیایی باعث ایجاد اکوسیستم های زراعی ناپایدار شده است. کشاورزی پایدار با رعایتاصول اکولوژیک، میتواند ضمن ایجاد توازن در محیط زیست، کارآیی استفاده از منابع را افزایش داده و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کشاورزی عمومی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از قارچ میکوریزا به عنوان کود زیستی در کشاورزی پایدار با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.