سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثرسنجی جان پناه های ترافیکی عابرپیاده شهر تهران با رویکرد ایمنی عابرپیاده

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,148

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TTC14_078

Index date: 20 January 2016

اثرسنجی جان پناه های ترافیکی عابرپیاده شهر تهران با رویکرد ایمنی عابرپیاده abstract

عابران پیاده از جمله کاربران آسیب پذیر راه هستند. یکی از راهکارهای افزایش ایمنی این کاربراناحداث جزایر ایمنی عابرپیاده در معابر با عرض بالا است. در شهر تهران و از سال 89 جزایر ایمنیعابرپیاده مورد استفاده قرار گرفته است. بر اساس ضوابط موجود در مرکز مطالعات سازمان ترافیک،جزایر ایمنی معمولا در معابر شریانی درجه 2 که حجم تردد وسایلنقلیه در معبر 350 تا 1200وسیله نقلیه در ساعت در هر خط و حجم تردد عرضی عابرپیاده بین 60 تا 250 عابر در ساعت باشدمورد استفاده قرار می گیرد. در این تحقیق مقادیر حدی پیشگفته از نظر ایمنی عابرپیاده مورد ارزیابیقرار گرفته است. بدین منظور میزان کاهش سرعت میانگین وسایلنقلیه با توجه به تغییرات حجمتردد عابران پیاده و حجم تردد وسایل نقلیه تحت اثر جزایر جانپناه عابرپیاده مورد تحلیل و بررسی قرارگرفت. برداشت سرعت وسایل نقلیه با رویکرد مطالعات قبل و بعد توسط مشاهدات میدانی وشبیه سازی با استفاده از نرم افزار Aimsun انجام گرفت. نتایج تحقیق نشان داد که استفاده از جزایر ایمنی در شرایطی که حجم تردد ساعتی عابرانپیاده کمتر از 200 عابر باشد و همچنین در شرایطی که حجم تردد وسایل نقلیه کمتر از 500 وسیله نقلیه در هر خط باشد توجیهی ندارد.

اثرسنجی جان پناه های ترافیکی عابرپیاده شهر تهران با رویکرد ایمنی عابرپیاده Keywords:

اثرسنجی تجهیزات آرام سازی , جان پناه های ترافیکی عابرپیاده , مطالعات قبل و بعد , تغییرات سرعت وسیله نقلیه

اثرسنجی جان پناه های ترافیکی عابرپیاده شهر تهران با رویکرد ایمنی عابرپیاده authors

آرش صدرایی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی برنامه ریزی حمل و نقل، دانشکده عمران و محیط زیست، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران

محمود صفارزاده

استاد گروه مهندسی برنامه ریزی حمل و نقل، دانشکده عمران و محیط زیست، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران

امین میرزابروجردیان

استادیار گروه مهندسی برنامه ریزی حمل و نقل، دانشکده عمران و محیط زیست، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
استاندارد معابر شهری-آرام‌سازی ترافیک. سازمان استاندارد ملی ایران.14237. چاپ اول ...
راهنمای روش‌های آرام‌سازی ترافیک معابر، سازمان حمل و نقل و ...
Ashton, S.J., 1982. In: Chapman, A.J., Wade, F.M., Foot, H.C. ...
Waltz, F.H., Hoefliger, M., Fehlmann, W., 1983. Speed limit reduction ...
Ashton, S. J. and Mackay, G. M. (1979) Some characteristics ...
Pasanen, E. (1992) Driving Speeds and Pedestrian Safety; A Mathematical ...
Davis, G. A. (2001) Relating severity of pedestrian injury to ...
Pau, M., Angius, S. (2001). Do speed bumps really decrease ...
A. Shalom Hakkert _ Victoria Gitelman, Eliah Ben-Shabat (2002). An ...
Antic, Boris. Pesic, Dalibor.Vuj anic, Milan. Lipovac, Krsto (2013).The influence ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثرسنجی جان پناه های ترافیکی عابرپیاده شهر تهران با رویکرد ایمنی عابرپیاده" توسط آرش صدرایی، دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی برنامه ریزی حمل و نقل، دانشکده عمران و محیط زیست، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران؛ محمود صفارزاده، استاد گروه مهندسی برنامه ریزی حمل و نقل، دانشکده عمران و محیط زیست، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران؛ امین میرزابروجردیان، استادیار گروه مهندسی برنامه ریزی حمل و نقل، دانشکده عمران و محیط زیست، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی چهاردهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اثرسنجی تجهیزات آرام سازی ، جان پناه های ترافیکی عابرپیاده ، مطالعات قبل و بعد، تغییرات سرعت وسیله نقلیه هستند. این مقاله در تاریخ 30 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1148 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که عابران پیاده از جمله کاربران آسیب پذیر راه هستند. یکی از راهکارهای افزایش ایمنی این کاربراناحداث جزایر ایمنی عابرپیاده در معابر با عرض بالا است. در شهر تهران و از سال 89 جزایر ایمنیعابرپیاده مورد استفاده قرار گرفته است. بر اساس ضوابط موجود در مرکز مطالعات سازمان ترافیک،جزایر ایمنی معمولا در معابر شریانی درجه 2 که حجم تردد وسایلنقلیه در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثرسنجی جان پناه های ترافیکی عابرپیاده شهر تهران با رویکرد ایمنی عابرپیاده با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.