سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رابطه بین فعالیت های جسمانی، خودکارآمدی و کیفیت زندگی درافراد مبتلا به MS

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 541

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IBSCONF01_145

Index date: 14 February 2016

بررسی رابطه بین فعالیت های جسمانی، خودکارآمدی و کیفیت زندگی درافراد مبتلا به MS abstract

خودکارآمدی بخشی از نظریه شناختی -اجتماعی تعریف شده به عنوان اعتقاد به این که فرد می تواند با موفقیت به مقابله برای به چالش کشیدن شرایط و رسیدن به اهداف خاص خود بپردازد. از آن رو پیشنهاد شده است که از این اصل می توان برای افزایش کیفیت روانی و جسمی زندگی در افراد مبتلا به ام اس (MS) استفاده شود. این مطالعه با هدف بررسی تاثیر خودکارآمدی و فعالیت فیزیکی دربهبود کیفیت زندگی دربین 125 نفر از مراجع کنندگان یک مرکز تخصصی ام اس در اهواز می باشد. در این پژوهش از ضریب همبستگی پیرسون برای برای ارتباط خودکارآمدی، فعالیت فیزیکی و مقیاس کیفیت زندگیدر بیماری ام اس استفاده شد.برای گرداوری داده ها از مقیاس خودکارآمدی (MSSE)، مقیاس چند ضربه اسکلروز (MSIS-29) و همچنین پرسشنامه اوقات فراغت ورزش (GLTEQ) استفاده شد. نتایج این مطالعه نشان می دهد که با افزایش خودکارآمدی در افراد مبتلا به MS، در هر دو بعد روانی و جسمی آنها بهبود دیده می شود که این امر باعث افزایش استقلال و قابلیت های عملکردی آنها می شود.

بررسی رابطه بین فعالیت های جسمانی، خودکارآمدی و کیفیت زندگی درافراد مبتلا به MS Keywords:

بررسی رابطه بین فعالیت های جسمانی، خودکارآمدی و کیفیت زندگی درافراد مبتلا به MS authors

بهاره محمد زاده شهریاری

دانشجوی کارشناسی ارشد، روانشناسی تربیتی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه شهید چمران اهواز

فاطمه فرزادی

دانشجوی کارشناسی ارشد، روانشناسی تربیتی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه شهید چمران اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Bandura A (1997) Self-Efficacy: The exercise of Control New York, ...
Brown TR, Kraft GH (2005) Exercise and rehabilitation for individuas ...
Godin G, Shephard RJ (1985) A simple method to assess ...
Kavanagh DJ, Gooley S, Wilson PH(1992) Prediction of adherence and ...
Motl RW, Snook EM, Schapiro RT (2008) Symptoms and physical ...
Motl RW, Snook EM (20 08) Physical activity, self-efficacy, and ...
Selhorst JB, Saul RF (1995) Uhthoff and hs symptom. J ...
Schmitt MM, Goverover Y, Deluca J, Chiaravalloti N (2013) Self-Efficacy ...
Society NMS (20 05) Multiple sclerosis information sourcebook, I .R.C ...
Wassem R (1992) Self-efficacy as a predictor of adjustment to ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی رابطه بین فعالیت های جسمانی، خودکارآمدی و کیفیت زندگی درافراد مبتلا به MS" توسط بهاره محمد زاده شهریاری، دانشجوی کارشناسی ارشد، روانشناسی تربیتی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه شهید چمران اهواز؛ فاطمه فرزادی، دانشجوی کارشناسی ارشد، روانشناسی تربیتی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه شهید چمران اهواز نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی علوم رفتاری و مطالعات اجتماعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ام اس، خودکارآمدی، کیفیت زندگی، فعالیت فیزیکی هستند. این مقاله در تاریخ 25 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 541 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خودکارآمدی بخشی از نظریه شناختی -اجتماعی تعریف شده به عنوان اعتقاد به این که فرد می تواند با موفقیت به مقابله برای به چالش کشیدن شرایط و رسیدن به اهداف خاص خود بپردازد. از آن رو پیشنهاد شده است که از این اصل می توان برای افزایش کیفیت روانی و جسمی زندگی در افراد مبتلا به ام اس (MS) استفاده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رابطه بین فعالیت های جسمانی، خودکارآمدی و کیفیت زندگی درافراد مبتلا به MS با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.