سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روند مدیریت بحران در سیلاب توچال پاکدشت ورامین

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,190

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

INDM07_133

Index date: 16 February 2016

بررسی روند مدیریت بحران در سیلاب توچال پاکدشت ورامین abstract

کشور ایران جزء ده کشور حادثه خیز دنیا بحساب می آید بطوری که از 41 نوع پدیده بلاخیز شناخته شده در جهان، 33 مورد آن در کشورمان حادث می گردد. یکی از این حوادث سیل و طغیان رودخانه ها می باشد که طبق نظر متخصصین هر ساله خسارات زیادی به مزارع، مناطق مسکونی و زیرساخت ها وارد آورده و در برخی مـوارد باعـث مـرگ بـسیاری از انـسان ها و دام هـا می شود که در نتیجـه باعـث تخریـب سـاختار اجتمـاعی جوامع و خسارات مالی و جانی فراوانی می گردد. با توجه به بالا بودن دفعات رخداد این پدیده و آثار تلخی که بر پیکره جامعه انسانی کشور باقی می گذارد لازم است تا برای عدم تکرار اشتباهاتی که در این سالیان موجب مرگ و خسارات مالی فراوان برای کشورمان شده است برنامه ریزی مدون و راهکارهای مناسبی اندیشیده و تمهیداتی برای کاهش خسارات اندیشیده شود.متاسفانه در طی این سال ها هنوز در کشورمان ساز و کاری که بتواند این خلاء موجود را پر نماید و به طور موثر از آن جهت کنترل نتایج نامطلوب حادثه سیل بهره گرفته شود در نظام مدیریت بحران و سازمان های مربوطه تهیه و تنظیم نشده است. در این مقاله با رویکردی توصیفی تحلیلی با بررسی حادثه سیل توچال ورامین، علل وقوع این حادثه بیان و اقدامات جهت مدیریت این بحران مورد بررسی قرار گرفته شده است تا به عنوان نخستین گام در مستندسازی روند مدیریت بجران بتوان از تکرار اشتباهات جلوگیری و از حادثه سیل پاکدشت ورامین برای مدیریت بهتر سیلاب های بعدی درس آموزی شود. در همین راستا ضمن بررسی اتفاقات و روش های مدیریتی انجام شده جهت کنترل بحران ضمن بهره گیری از اطلاعات جمع آوری شده بصورت میدانی، از مصاحبه ها و گزارشات رسمی نیز استفاده شده و در پایان راهکارهایی عملی جهت مدیریت این رخداد منطبق با چرخه مدیریت بحران ارائه شده است

بررسی روند مدیریت بحران در سیلاب توچال پاکدشت ورامین Keywords:

بررسی روند مدیریت بحران در سیلاب توچال پاکدشت ورامین authors

علیرضا سعیدی

دبیرجمعیت کاهش خطرات زلزله ایران

محمدرضا شامی

استادگروه شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحدزنجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
استورم استیون، نتان کورت (1380). "مهندسی سایت برای معماران منظر"، ...
رضایی محمد رضا، شکور علی (1388). "بررسی و نقش عوامل ...
مجنونیان، هنری و پرستو ایراب زاد(1388). "ارزیابی پیامد های زیست ...
مهدوی محمد(1375). "نقش پوشش گیاهی در سیلاب شهری"، مجموعه مقالات ...
ناصری، س، جعفرزاد حقیقی(1378). "جمع آوری و زهکشی آبهای سطحی ...
وطن فدا، جبار(1387). "بررسی وضعیت سیل کشور: مشکلات و تنگناها"، ...
JBA consulting group, (2009), "The Planning System and Flood Risk ...
Kulkarmi. T, Blais. A , Berardinucci. S and J Report ...
Kelly, C.A., J.W.M. Rudd, R.A. Bodaly, et al., (1999). Increases ...
Posthumus. H , Hewett. C.J.M , Morris. J, Quinn. P.F ...
United Nation Development Program, A global report Reducing disaster risk ...
Wang, Z, Y., 2000.Recent flood disasters in china, Paper Presented ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی روند مدیریت بحران در سیلاب توچال پاکدشت ورامین" توسط علیرضا سعیدی، دبیرجمعیت کاهش خطرات زلزله ایران؛ محمدرضا شامی، استادگروه شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحدزنجان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت بحران، سیل، توچال ورامین هستند. این مقاله در تاریخ 27 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1190 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کشور ایران جزء ده کشور حادثه خیز دنیا بحساب می آید بطوری که از 41 نوع پدیده بلاخیز شناخته شده در جهان، 33 مورد آن در کشورمان حادث می گردد. یکی از این حوادث سیل و طغیان رودخانه ها می باشد که طبق نظر متخصصین هر ساله خسارات زیادی به مزارع، مناطق مسکونی و زیرساخت ها وارد آورده و در ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بحران و سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روند مدیریت بحران در سیلاب توچال پاکدشت ورامین با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.