سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثرات دوره پوسیدگی اندام های آفتابگردان بر درصد و سرعت سبزشدن علف هرز سس (Cuscuta campestris L)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 697

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AGRIDEV02_011

Index date: 19 February 2016

بررسی اثرات دوره پوسیدگی اندام های آفتابگردان بر درصد و سرعت سبزشدن علف هرز سس (Cuscuta campestris L) abstract

آزمایش گلخانه ای جهت ارزیابی اثر دوره های پوسیدگی اندام های آفتابگردان غده ایی بر سس، بصورت فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی در مرکز آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی انجام شد. فاکتور اول آزمایش شامل اندام هایمختلف آفتابگردان غده ای در چهار سطح (غده، ساقه، برگ و مخلوط اندام ها) و فاکتور دوم، دوره های پوسیدگی در 5سطح (صفر، 15 ، 30 ، 45 و 60 روز) بود. نتایج اثر دوره پوسیدگی نشان داد که تاثیر معنی داری بر سرعت و درصد سبزشدن علف هرز سس داشته است. بطوریکه درصد و سرعت سبز شدن با افزایش دوره پوسیدگی کاهش یافت. درصد و سرعتسبز شدن سس در دوره پوسیدگی 60 روز در اندام ساقه آفتابگردان غده ایی بترتیب 34 و 41 درصد کاهش یافت. بنظرمی رسد بدلیل وجود مواد آللوپاتیک فعال و یا تجمع مواد آللوپاتیک در اندام های هوایی آفتابگردان غده ایی، قدرتبازدارندگی آنها بیشتر بوده است.

بررسی اثرات دوره پوسیدگی اندام های آفتابگردان بر درصد و سرعت سبزشدن علف هرز سس (Cuscuta campestris L) Keywords:

بررسی اثرات دوره پوسیدگی اندام های آفتابگردان بر درصد و سرعت سبزشدن علف هرز سس (Cuscuta campestris L) authors

مهدی قلیان مقدم

گروه زراعت، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایران- نویسنده مسئول

رضا صدرآبادی

گروه زراعت، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایران

محمد بازوبندی

گروه زراعت، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زند، ا، ع. کوچکی، ح. رحیمیان مشهدی، ر. دیهیم فر، ...
سیدی، س م.، رضوانی مقدم، _ شهریاری، ر، م، آزاد ...
مردانی نژاد، ش و م، خلدبرین. 1379. بررسی اثر گیاه ...
میقانی، ف. 1382. آلوپاتی (دگر آسیبی) از مفهوم تا کاربرد. ...
_ _ Origanu vuigare spp. Hirtum. ...
Asad, S, and J. Arshad. 2010. Phytos ociological survey and ...
Chauhan, B. S., G. gill, and C. Preston.199. Factors affecting ...
Economou, G., I.S. Travlos, and P.J. Kanatas. 2009. Allelopathic potential ...
Kohli, R.K., D.R., Batish, and H.P. Singh, 1998. Allelopathy and ...
Putnam, A.R. 1988. _ Al lelochemicals from plants as herbicides" ...
Sisodia, S. 2008. Allelopathic effect of Croton bonplandianum Baill. Towards ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثرات دوره پوسیدگی اندام های آفتابگردان بر درصد و سرعت سبزشدن علف هرز سس (Cuscuta campestris L)" توسط مهدی قلیان مقدم، گروه زراعت، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایران- نویسنده مسئول؛ رضا صدرآبادی، گروه زراعت، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایران؛ محمد بازوبندی، گروه زراعت، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی کشاورزی و توسعه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آللوپاتیک، دوره پوسیدگی، سرعت سبزشدن، سس هستند. این مقاله در تاریخ 30 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 697 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آزمایش گلخانه ای جهت ارزیابی اثر دوره های پوسیدگی اندام های آفتابگردان غده ایی بر سس، بصورت فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی در مرکز آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی انجام شد. فاکتور اول آزمایش شامل اندام هایمختلف آفتابگردان غده ای در چهار سطح (غده، ساقه، برگ و مخلوط اندام ها) و فاکتور دوم، دوره های پوسیدگی در 5سطح (صفر، 15 ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی آفتابگردان طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثرات دوره پوسیدگی اندام های آفتابگردان بر درصد و سرعت سبزشدن علف هرز سس (Cuscuta campestris L) با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.