سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روابط بین صفات در ژنوتیپ های گل محمدی تحت شرایط دیم

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 656

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCER04_121

Index date: 8 May 2016

بررسی روابط بین صفات در ژنوتیپ های گل محمدی تحت شرایط دیم abstract

به منظور ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد گل تعداد 10 ژنوتیپ جمع آوری شده از مناطق مختلف ایران در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی گل محمدی زاده در ایستگاه تحقیقات و منابع طبیعی خرم آباد در سال 1393 مورد بررسی قرار گرفت صفات مورد مطالعه شامل وزن تر گلبرگ ف متوسط طول نهنج، متوسط عرض نهنج، تراکم خار، تعداد کل گل، طول دوره گلدهی، عملکرد گل در بوته بودند. تجزیه واریانس اکسشن های مورد مطالعه اختلاف معنی داری در میان صفات مختلف وجود داشت. اکسشنمقایسه صفات، ها را در گروه های مختلف قرار داد. همچنین بالاترین همبستگی با عملکرد گل و بوته مربوط به تعداد کل گل ها، وزن تر گلبرگ، طول دوره گل دهی با بلاغت در مجموع و با توجه به نتایج به دست آمد، تعداد کل گل،وزن تر گلبرگ و طول دوره گل دهی می تواند معیار انتخاب مناسبی برای افزایش عملکرد گل در بوته در ژنوتیپ های گل محمدی باشد.

بررسی روابط بین صفات در ژنوتیپ های گل محمدی تحت شرایط دیم Keywords:

بررسی روابط بین صفات در ژنوتیپ های گل محمدی تحت شرایط دیم authors

سمیه جان احمدی

دانشجوی ارشد باغبانی،دانشگاه آزاد اصفهان (خوراسگان)

فروغ مرتضایی نژاد

استادیار دانشکده کشاورزی،دانشگاه آزاد اصفهان(خوراسگان)

حسین زینلی

استادیار،مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حقی کاشانی عاطفه، عرب مصطفی _ طبایی عقدایی سیدرضا، زینلی ...
زینلی حسین، طبایی عقدایی سیدرضا، عسگرزاده مسعود، کیانی پور عباس ...
طبایی عقدایی سیدرضا، فرهنگیان ساسان و جعفری علی اشرف a)، ...
بایی عقدایی سیدرضا و رضایی محمدباقر، (1383)، مطالعه تنوع در ...
کدوری، محمد رضا و طبایی عقدایی سیدرضا، (1386)، ارزیابی عملکرد ...
Alvarez D, Luduena P and Frutos YE (1992). Correlation and ...
BasimE, Basim H.2003 Antibacterial activity ofRosa damascene essential oil. Fitoterapia. ...
Chen, Y and Nelson, R.L, 2004. Genetic variation and relationship ...
Loghmani- Khouzani H, Sabzifini O, Safari J. 2007 Essential oil ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی روابط بین صفات در ژنوتیپ های گل محمدی تحت شرایط دیم" توسط سمیه جان احمدی، دانشجوی ارشد باغبانی،دانشگاه آزاد اصفهان (خوراسگان)؛ فروغ مرتضایی نژاد، استادیار دانشکده کشاورزی،دانشگاه آزاد اصفهان(خوراسگان)؛ حسین زینلی، استادیار،مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی پژوهش های محیط زیست و کشاورزی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عملکرد گل در بوته،گلدهی،تجزیه واریانس،همبستگی صفات،Rosa damascena Mill هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 656 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد گل تعداد 10 ژنوتیپ جمع آوری شده از مناطق مختلف ایران در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی گل محمدی زاده در ایستگاه تحقیقات و منابع طبیعی خرم آباد در سال 1393 مورد بررسی قرار گرفت صفات مورد مطالعه شامل وزن تر گلبرگ ف متوسط طول نهنج، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روابط بین صفات در ژنوتیپ های گل محمدی تحت شرایط دیم با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.